The 90's
- Post n°301
Re: The 90's
Vozi majstore!
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°306
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°310
Hans wrote:Underworld / Dubnobasswithmyheadman
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°311
Dobar pejdž, jea.
- Post n°313
Она је мени јако занимљива, а скроз сам заборавио како изгледа... јеее, последњи пут је било још онда у деведесетим, на оном малом тевеу од 12 цоли. Овде ми је баш слатко како она гестикулира ритам који се у песми уопште не чује, само се осети...
Додатни поени што нема обуће.
Додатни поени што нема обуће.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°314
I meni je to bilo zanimljivo kako prati ritam koga nema.
Uopšte, taj njen solo deo karijere jeste sav u nelinearnoj, asimetričnoj muzici sa isprekidanim melodijama. Pa zato i više volim njen bend Sugarcubes, iako je solo nesumnjivo na mnogo višem nivou.
Ona je, po intervjuima koje sam odgledao i odslušao meni neobično simpatična, mešavina bezazlene čudakinje i deteta.
Uopšte, taj njen solo deo karijere jeste sav u nelinearnoj, asimetričnoj muzici sa isprekidanim melodijama. Pa zato i više volim njen bend Sugarcubes, iako je solo nesumnjivo na mnogo višem nivou.
Ona je, po intervjuima koje sam odgledao i odslušao meni neobično simpatična, mešavina bezazlene čudakinje i deteta.
- Post n°315
Десет пута сам преслушао... њено име кад се прочита, има на википедији. Звучи више као Бирк.
Много ми се свиђа шта ради са оркестром, сад да ли она или јој неко пише те аранжмане, све ми долазе неке слике са небом, летењем. Отприлике исто што су радили Муди Блуз, са чак сличним ревијским оркестром, ал' они су ту испадали нека комбинација наивног залетања у сложеност и драмске озбиљности, што у збиру није баш функционисало (јел' неко уопште пушта „Ноћи у белом сатену“ до краја, са оним додатком и рецитовањем?). Код ње то одлично ради.
Много ми се свиђа шта ради са оркестром, сад да ли она или јој неко пише те аранжмане, све ми долазе неке слике са небом, летењем. Отприлике исто што су радили Муди Блуз, са чак сличним ревијским оркестром, ал' они су ту испадали нека комбинација наивног залетања у сложеност и драмске озбиљности, што у збиру није баш функционисало (јел' неко уопште пушта „Ноћи у белом сатену“ до краја, са оним додатком и рецитовањем?). Код ње то одлично ради.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°316
Ona uglavnom piše sve orkestracije i ostale egzibicije i eksperimente. I njeni solo albumi imaju puno tih neočekivanih momenata, još od 1993., kada se potpuno posvetila eksperimentu.
Prvi album je izdala kada je imala 11 godina.
Prvi album je izdala kada je imala 11 godina.
- Post n°317
30 godina danasHans wrote:Underworld / Dubnobasswithmyheadman
ko da je bilo pre 300
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°322
Sećam se ovoga jbt, ko iz drugog života...
- Post n°323
Sad me podseti 1 privatni razgovor na nešto
- Guest
- Post n°325
Ko bi rekao da se neko seća Puressence : )
Iz nekog čudnog razloga punili su grčke koncertne prostore još bar 15-20 godina.
Iz nekog čudnog razloga punili su grčke koncertne prostore još bar 15-20 godina.