Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Glumčine

plachkica

Glumčine - Page 2 Empty Re: Glumčine

Post by plachkica Thu Oct 20, 2016 1:55 pm

Oko bureka? Odrasla sam na po četvrt bureka, gde je četvrt podrazumevalo 250 grama,
    i tih srećnih jutara, retkih, cela tepsija na stolu, koju je tata kupio po povratku iz kafane.

Što se Sergeja tiče, i njegovog kućnog vaspitanja, znala sam baku kod koje je stanovao mesecima
    ne plaćajući joj (loše vreme bilo), i uz to joj krao jaja iz frižidera. A uz to je i kućni nasilnik.
    Loša priča.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Oct 20, 2016 1:57 pm

plachkica wrote:Oko bureka? Odrasla sam na po četvrt bureka, gde je četvrt podrazumevalo 250 grama.

Ja sam se jednom zbog ovoga tako posvađao sa drugarom da sam proveo noć na železničkoj stanici čekajući voz za Beograd. A samo sam pokušao da mu objasnim da možda ima ljudi koji ne žele 250 grama bureka, nego arbitrarnu količinu (moja mera je oduvek bila 300 grama, 350 ako se baš mnogo pilo rakije prethodne noći, eh mladosti) i da je to racionalnije od sečenja na četvrtine.
    plachkica

Post by plachkica Thu Oct 20, 2016 2:00 pm

Uzmeš dva, ostatkom hraniš kučiće lutalice, a oni te zahvalno doprate do kuće.
    Tako sam ja.
    Da, ništa bolje od masnog bureka posle mnogo alkohola.
    ficfiric

Post by ficfiric Thu Oct 20, 2016 2:12 pm

Benny Lava wrote:
    plachkica wrote:Oko bureka? Odrasla sam na po četvrt bureka, gde je četvrt podrazumevalo 250 grama.

Ja sam se jednom zbog ovoga tako posvađao sa drugarom da sam proveo noć na železničkoj stanici čekajući voz za Beograd. A samo sam pokušao da mu objasnim da možda ima ljudi koji ne žele 250 grama bureka, nego arbitrarnu količinu (moja mera je oduvek bila 300 grama, 350 ako se baš mnogo pilo rakije prethodne noći, eh mladosti) i da je to racionalnije od sečenja na četvrtine.

Glumčine - Page 2 3579118792

_____

Uprava napolje!

паће

Post by паће Thu Oct 20, 2016 2:54 pm

zastitnik gotama wrote:joooj treba takav topik !

Па имамо га. Зове се "на те топић".

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...

Post by beatakeshi Thu Oct 20, 2016 3:05 pm

Anđe'o wrote:Mislim, to što glumac kenja i trpa se u svaku glupost od medija je zato što glumac živi od publiciteta, jbg. Mnogi od njih bi se povukli negde na selo, da ih niko ništa ne pita i ne smara, ali ne mogu, na žalost, zaboravili bi brzo na njih, pa ne bi imali posla.
    Ne slažem se. Kao primere navodim Žiku Todorovića i Pavla Vuisića.
    Veletin

Post by Veletin Thu Oct 20, 2016 3:10 pm

Glumčine - Page 2 Chro11
    Somlói Galuska

Post by Somlói Galuska Thu Oct 20, 2016 4:06 pm

beatakeshi wrote:
    Anđe'o wrote:Mislim, to što glumac kenja i trpa se u svaku glupost od medija je zato što glumac živi od publiciteta, jbg. Mnogi od njih bi se povukli negde na selo, da ih niko ništa ne pita i ne smara, ali ne mogu, na žalost, zaboravili bi brzo na njih, pa ne bi imali posla.
    Ne slažem se. Kao primere navodim Žiku Todorovića i Pavla Vuisića.

Tako je, a ja kao svetle primere mogu da dodam i Milivoja Živanovića i Čiča Iliju Stanojevića....
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Oct 20, 2016 9:32 pm

burek je bio u 3kg tepsijama, pa lepo uzmeš 400 grama, a onda su libertarijanci pobedili

što se tiče glumaca, nije loš roman jedne glumice mome samerseta, a mogu i da posluže liceigrači posle povratka iz rasejanja, kada se izgube u ličnosti koju podražavaju

branko kockica mi je ostao u lošem sećanju u nekoliko navrata, ali je ovde bio u pravu

ako ne bude nekih novih momenata na temi, ja sam svoje rek'o
    паће

Post by паће Thu Oct 20, 2016 10:12 pm

Lev Abalkin wrote:mome samerseta

Моме Летњег Комплетића.

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...

Post by Sponsored content

Current date/time is Sat Nov 16, 2024 5:00 am