More je i precenjeno (za države) i potcenjeno (za ljude).
Ceremonijalna magija
- Post n°27
Re: Ceremonijalna magija
Daï Djakman Faré wrote:ko o cemu rusi o moru
Rowley Birkin QC wrote:Toplom moru!
E nije o moru, nego o etru. Jer etrokratija je najviši nivo talasokratije. A toplo je nomos Vatre, a to je povezano sa nomosom Kopna. I kad se to spoji dobija se Behemot. A ono prvo je Levijatan. Ništa niste razumeli.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°28
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°29
Ne, glavno je - "e ali na jedno niste računali". Dragstor, bukvalno.
- Guest
- Post n°30
Vidiš da umešЛетећи Полип wrote:Daï Djakman Faré wrote:ko o cemu rusi o moruE nije o moru, nego o etru. Jer etrokratija je najviši nivo talasokratije. A toplo je nomos Vatre, a to je povezano sa nomosom Kopna. I kad se to spoji dobija se Behemot. A ono prvo je Levijatan. Ništa niste razumeli.Rowley Birkin QC wrote:Toplom moru!
- Post n°31
Rowley Birkin QC wrote:Ovako se kod nas kenjalo devedesetih sve dok nisu stigli tomahavci.
Eх кад се само сетим ал се некад добро срало. Миља Вујановић, група 69, генерал који гледа у небо и шапуће „падајте, падајте“.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...