Euro2016
- Post n°151
Re: Euro2016
Ali, ako Nemci nakantaju Sirce sa 4+ razlike, povecavaju se sanse Albanaca za plasman u drugi krug
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°152
zaboravio sam taj geopoliticki moment, ipak nece nemci svoju kraljicu babu da deranziraju
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°153
Sirci naravno nisu mjerilo, ali strašno mi se sviđaju racionalne putanje lopte kod Nijemaca u napadu. Stvara se apgrejdovana tika-taka. I Španci su izgleda svoju obogatili probijanjem bokova.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°154
Gomez letva.
_____
- Post n°155
Mogu ovi Nijemci. Još da izbaci Götzeta i Gomeza, stavi Müllera kao napadača, ubaci Schurrleta i još jednog, mogu oni.
_____
- Guest
- Post n°156
otto katz wrote:Mogu ovi Nijemci. Još da izbaci Götzeta i Gomeza, stavi Müllera kao napadača, ubaci Schurrleta i još jednog, mogu oni.
Na titulu misliš?
Gece promašio dovoljno za cijelo prvenstvo, Miler nešto manje. Širle prerano uveden, još ga nigdje nema.
- Post n°157
Pa mogu Furore machen. Mogu li udariti na Talijane? U drugom mi se manje sviđaju, ne odvaljuju sirske tarabe, a trebalo bi.fikret selimbašić wrote:otto katz wrote:Mogu ovi Nijemci. Još da izbaci Götzeta i Gomeza, stavi Müllera kao napadača, ubaci Schurrleta i još jednog, mogu oni.
Na titulu misliš?
Gece promašio dovoljno za cijelo prvenstvo, Miler nešto manje. Širle prerano uveden, još ga nigdje nema.
_____
- Guest
- Post n°158
Teško da ovakvi kao danas mogu protiv Italije. Priželjkujem taj meč. Kimih mi danas najbolji kod Nijemaca.
- Post n°159
ovaj cesac jaja pokusava da razmrda ekipu nerezonskim idejama. naravno da ne mogu da igraju kao pre 2 godine kada svajni ne nosi ekipu.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°160
ukrajina junacki ko sfrj u fra 1984, samo je yu tad dala neke golove bar
- Guest
- Post n°161
Bezobrazno mnogu su se danas ispromašivali. Ovo će malo ozbiljnija ekipa od siraca samo tako da kazni.
Pola ih je igralo ko na teškom mahmurluku.
Pola ih je igralo ko na teškom mahmurluku.
- Post n°162
Moja prva 2 favorita za sad Španija, Italija. Onda Njemačka, Francuska, Hrvatska, Engleska, Portugal, tim redom.
_____
- Post n°163
Belgiju bih stavio kad bi mogli naći trenera i bekove odmah sad.
_____
- Post n°164
za Spance spremni !William Murderface wrote:Braco Orjunasi! Spremamo se za veceras?
Sad navijam za Severne Irce.
ozbiljno, kupio sam pivo i grickalice - ne mogu biti spremniji
- Post n°165
Ma Esp-Cro će biti gnjavaža, 0:0. Gledam Čehe iz radoznalosti zbog poznatog drvlja iz lokalnog stovarišta.
_____
- Post n°166
Ovo sam i ja mislio.Kondo wrote:Severno Kosovo se herojski brani, ali kad budu primili jedan, usledice jos nekoliko komada in no time.
Nego orjuna najavila novi napad, a iz domovine otišla skupina veterana da održi red na tribini.
_____
- Post n°168
cacic je jebeni moron, jebala ga kombinovana postava.
nabice spanci sa 5 komada ovu njegovu kombinovanu postavu i totalno ce unistiti moral repke za 1/8
nabice spanci sa 5 komada ovu njegovu kombinovanu postavu i totalno ce unistiti moral repke za 1/8
_____
The thing that so pleases me about DMT is that, you know, a lot of people will not take a psychedelic like LSD and Psilocybin or something because it lasts hours and hours and inevitably when dealing with things that last that long you're gonna end up dealing with 'your stuff'. Your anxieties, your fears, your this & that.. A lot of people dont care for that sort of thing, whether that's good or bad is another issue. With DMT -it lasts four minutes- and how *lost* can you get in an examination of childhood trauma in four minutes, especially when you've got hundreds of elves tugging at your coatsleaves?
- Post n°169
Jebem ti Spaniju! Kakav seoski gol!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°170
spanci se nude dva puta na pladnju, ali nece unutra
_____
The thing that so pleases me about DMT is that, you know, a lot of people will not take a psychedelic like LSD and Psilocybin or something because it lasts hours and hours and inevitably when dealing with things that last that long you're gonna end up dealing with 'your stuff'. Your anxieties, your fears, your this & that.. A lot of people dont care for that sort of thing, whether that's good or bad is another issue. With DMT -it lasts four minutes- and how *lost* can you get in an examination of childhood trauma in four minutes, especially when you've got hundreds of elves tugging at your coatsleaves?
- Post n°171
Agresivni Spanci. Hrvati smotani u odbrani.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°172
sad sam se ukljucio, jel ovo maminjo odstranio orjunaske elemente iz tima?
barem smo razresili dilemu za najruznije dresove prvenstva.
inace nisam siguran da je ova igra do sada posledica kombinovanog tima na terenu. mislim da su hrvati mentalno zavrsili prvenstvo, deluju slomljeno i ispuhano pod pritiskom ludila u domovini. pravi naslednici jugoslovenske skole fudbala, samoubili su se pucnjem u koleno.
barem smo razresili dilemu za najruznije dresove prvenstva.
inace nisam siguran da je ova igra do sada posledica kombinovanog tima na terenu. mislim da su hrvati mentalno zavrsili prvenstvo, deluju slomljeno i ispuhano pod pritiskom ludila u domovini. pravi naslednici jugoslovenske skole fudbala, samoubili su se pucnjem u koleno.
_____
#FreeFacu
- Post n°173
Tooooo!
_____
- Post n°174
aaaaaaaaaaaaa !
_____
- Post n°175
Srbin pobedijo!
_____