Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tupan dana

ficfiric

Tupan dana - Page 2 Empty Re: Tupan dana

Post by ficfiric Mon Mar 07, 2016 11:06 pm

Brate rodjeni Tupan dana - Page 2 1848198029

_____

Uprava napolje!

Erős Pista

Post by Erős Pista Mon Mar 07, 2016 11:06 pm

Ne postoji ni promil sanse da je stvarno njihovo.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon Mar 07, 2016 11:07 pm

pa da, sveza stranica na fejsu, pa odmah klip. al neko se potrudio
    ficfiric

Post by ficfiric Mon Mar 07, 2016 11:07 pm

Posted by Унија жена ДВЕРИ

_____

Uprava napolje!

ficfiric

Post by ficfiric Mon Mar 07, 2016 11:09 pm

ognica efimera wrote:mada cenim da je stigao iz iste kujne kao one nalepnice sa pajtarom sandom i sahovnicom

Bojim se da ta kuhinja nema kapaciteta da stvori nesto bolje od sahovnice sa pajtarom i obradovicem.

_____

Uprava napolje!

Kinder Lad

Post by Kinder Lad Mon Mar 07, 2016 11:09 pm

Ma nije bitno, nema trika da je legit

_____
    alt-lib
    ficfiric

Post by ficfiric Mon Mar 07, 2016 11:11 pm

Mada ima samo 7 lajkova, da je njihovo, bilo bi vise.

_____

Uprava napolje!

plachkica

Post by plachkica Mon Mar 07, 2016 11:12 pm

U je Tupan dana - Page 2 1143415371
    Ovo je valjda iz 50-ih godina prošlog veka, neka američka kampanja.
    Neko se baš potrudio, dobro se potrudio Tupan dana - Page 2 1143415371

(mislim da se sve zveri slažu sa tekstom, samo neće to da priznaju)
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon Mar 07, 2016 11:15 pm

zenska snaga dveri im se inace zove zenski ogranak
    паће

Post by паће Mon Mar 07, 2016 11:59 pm

Очекивао сам да се зове Ждвери.

_____
       electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    kondo

Post by kondo Tue Mar 08, 2016 12:09 am

garant fejk, nema nista o blow jobu

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Wed Mar 09, 2016 3:24 pm

– Један део грађанства је то схватио као мој лични атак на права жена, а не на покушај да заштитим достојанство земље у којој живим. И даље сматрам да се текст „Је.и се Србијо” не сме изговорити у позоришту, јер то вређа нациоанлни идентитет српског народа, али, ето, нека публика дође да то гледа и слуша ако толико жели, па нека сама просуди о чему је реч – рекао је Грујић.
    У јав­но­сти се најпре ди­гла пра­ши­на због на­ја­вље­ног, па ус­кра­ће­ног го­сто­прим­ства пре­сто­нич­ком те­а­тру ко­јем је за ову пред­ста­ву Фи­ло­зоф­ски фа­кул­тет у Бе­о­гра­ду про­шле не­де­ље до­де­лио – на­гра­ду „Ан­ђел­ка Ми­лић”.
    Ка­ко за „По­ли­ти­ку” об­ја­шња­ва Ста­ни­слав Гру­јић, ди­рек­тор ле­ско­вач­ког те­а­тра, до от­ка­зи­ва­ња пред­ста­ве до­шло је на­кон што су на Ју­тју­бу ви­де­ли ре­клам­ни сонг за пред­ста­ву у ко­јем се вре­ђа Ср­би­ја. Сти­хо­ви су псо­вач­ки: „Је... се Ср­би­јо због кр­сних сла­ва и ли­ти­ја”, „Је... се Ср­би­јо због оно­га и ово­га...”  – Ни­је хте­ла јав­ност ту пред­ста­ву да гле­да, а ми ни­смо зна­ли зашто, и би­ли смо рас­по­ло­же­ни да је ор­га­ни­зу­је­мо, бу­ду­ћи да је те­ма на­си­ље над же­на­ма. Ме­ђу­тим, ка­да смо ви­де­ли клип на Ју­тју­бу, од­лу­чи­ли смо да је от­ка­же­мо. У не­де­љу су ски­ну­ли тај клип, јер је са­др­жај не­при­хва­тљив. Увод­ни сонг чи­та­ву ствар обе­сми­шља­ва у умет­нич­ком и сва­ком дру­гом сми­слу. По­ред то­га, кр­ши Устав, јер ни­ко не сме да вре­ђа др­жа­ву. Ни у бе­за­зле­ним си­ту­а­ци­ја­ма то ни­је – до­зво­ље­но. Ако на утак­ми­ци, ре­ци­мо, гле­да­о­ци вре­ђа­ју др­жа­ву свог про­тив­ни­ка, су­ди­ја ис­кљу­чи це­лу три­би­ну – објашњава Гру­јић.
    На пи­та­ње ко гле­да ту пред­ста­ву и ка­ко то да је до­би­ла на­гра­ду Фи­ло­зоф­ског фа­кул­те­та, Гру­јућ од­го­ва­ра:
    Ка­ко су на­ве­ли, пред­ста­ва је игра­на у Би­теф те­а­тру и у Но­вом Са­ду. Што се на­гра­де ти­че, не­ка љу­ди про­ве­ре за шта се до­де­љу­је на­гра­да „Ан­ђел­ка Ми­лић”. Но, то је не­ва­жно за чи­та­ву ову при­чу. Ва­жно је да На­род­но по­зо­ри­ште у Ле­сков­цу ни­је хте­ло да уче­ству­је у кр­ше­њу Уста­ва Ср­би­је. На­рав­но, не мо­же­мо да при­хва­ти­мо да не­ко псу­је и вре­ђа ову зе­мљу и ве­ру­јем да би она у Ле­сков­цу иза­зва­ла ин­ци­дент. Сце­на ни­је ме­сто за та­кве ства­ри, ка­те­го­ри­чан је ди­рек­тор ле­ско­вач­ког по­зо­ри­шта.
    http://www.politika.rs/scc/clanak/350732/Otkazana-predstava-ce-se-ipak-igrati

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Somlói Galuska

Post by Somlói Galuska Wed Mar 09, 2016 3:46 pm

Prvo, ovom moronu od upravnika LP treba objasniti da se u pozorištu ili bilo kojoj drugoj vrsti umetnosti može izgovoriti bilo šta.

Potpuno je druga stvar što za predstavu niko ne bi ni čuo da nije ovog "skandala", niti je "skandal" izazvan temom predstave, već glupavim nacionalizmom upravnika.

Treće - nagrada Filozofskog fakulteta - WTF? (Mislim, nemam ništa protiv same nagrade, nego ta nagrada nije pozorišno relevantna).

edit- inače treba pitati morona od upravnika, kako je došlo do toga da pozove predstavu na gostovanje, a da je prethodno nije ni pogledao. To je interesantno.

Last edited by Anđe'o on Wed Mar 09, 2016 3:54 pm; edited 1 time in total
    паће

Post by паће Wed Mar 09, 2016 3:53 pm

Српска википедија не зна ко је „Ан­ђел­ка Ми­лић”, а не знам ни ја.

_____
       electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    Somlói Galuska

Post by Somlói Galuska Wed Mar 09, 2016 3:55 pm

Ma dobro, svako ima pravo da deli nagrade za šta hoće, samo ne znam kakav je ta nagrada argument o tome da je predstava dobra.
    Bluberi

Post by Bluberi Wed Mar 09, 2016 4:02 pm

Shvatanje države koja je jača ako se ne vredja Tupan dana - Page 2 3274312807
    Erős Pista

Post by Erős Pista Wed Mar 09, 2016 4:04 pm

Ali ovo samouvereno i opetovano insistiranje da je opsovati državu "kršenje Ustava", i to od strane državnog službenika! Tupan dana - Page 2 3274312807 Tupan dana - Page 2 3274312807 Tupan dana - Page 2 3274312807

_____

Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed Mar 09, 2016 4:10 pm

koliko ja znam, andjelka milić je bila profesorka sociologije na filozofskom i feministkinja, a muž joj je takođe bio sociolog, vlada milić, prvi dekan pravnog posle 5. oktobra, vrlo brzo posle toga je otišao u penziju.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Wed Mar 09, 2016 4:13 pm

To i ja mislim, imam njenu knjigu o sociologiji porodice.

_____

Filipenko

Post by Filipenko Wed Mar 09, 2016 4:14 pm

gagorder wrote:vlada milić, prvi dekan pravnog posle 5. oktobra

Kada čujem "pravni fakultet", well, get a picture.

Spoiler:
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed Mar 09, 2016 4:22 pm

@filipenko
    izuzetno cenim vaš sud, kolega.

@ vilijam
    polagala sam kod njenog muža metodologiju društvenih nauka, a nju sam upoznala jednom nešto slučajno. ali, mislim da su oboje sada pokojni. inace, tog dana je na spisku za polaganje dvaju metodologija bio i najbolji student pravnog, AV. niko ga nije video Tupan dana - Page 2 1399639816
    kažu da je dobio zbirnu ocenu 10 ali to ne znam. inače, godina je rana 2000. a ja dobih 9  Tupan dana - Page 2 1844795956
    Somlói Galuska

Post by Somlói Galuska Wed Mar 09, 2016 4:24 pm

et nagrada

Lepo su oni dali nagradu za feminističku borbu i to je sasvim ok. Nije ok što Milena Bogavac paradira s tom nagradom kao da je dobila Sterijinu.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Wed Mar 09, 2016 4:24 pm

et gag

Tupan dana - Page 2 658766951

Zato je on premijer, a ti... nisi.

_____

Post by beatakeshi Wed Mar 09, 2016 4:54 pm

et paće

Anđelka Milić je predavala i socijalnu antropologiju na Filozofskom (80ih godina). Odlična profesorka. 
    Wikipedia Tupan dana - Page 2 3274312807
    паће

Post by паће Wed Mar 09, 2016 5:02 pm

beatakeshi wrote:et paće

Anđelka Milić je predavala i socijalnu antropologiju na Filozofskom (80ih godina). Odlična profesorka. 
    Wikipedia Tupan dana - Page 2 3274312807

Нема ко да напише, а?

_____

Post by Sponsored content

Current date/time is Sat Nov 16, 2024 11:51 am