ne znam dje bih metnuo
- Post n°126
Re: ne znam dje bih metnuo
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°127
cito sam long read simona reynoldsa o autotjunu i podsetio se da je prva prava (dakle nekozmeticka) upotreba autotjuna momenat kad cher peva 'i can't break through'. kako je to i genijalno i pametno!
elem ovih dana se navrsava 20 godina od tog prelomnog dogadjaja u istoriji pop muzike.
elem ovih dana se navrsava 20 godina od tog prelomnog dogadjaja u istoriji pop muzike.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°128
Nikad ne znam da li se zajebava, ili je u pitanju neki projekt.
- Post n°129
'koncept'
mislim cher spominjati u kontekstu 'autotjuna'...:rolleyes:
mislim cher spominjati u kontekstu 'autotjuna'...:rolleyes:
- Post n°130
Indy wrote:
Nikad ne znam da li se zajebava, ili je u pitanju neki projekt.
evo ti tekst. dobar je https://pitchfork.com/features/article/how-auto-tune-revolutionized-the-sound-of-popular-music/
@Mr.Pink, ti ko 1 agresivac trebalo bi da naucis do sad da ako vec moras da budes agresivan non-stop ne moras da budes agresivno glup.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°131
Hvala, pogledaću. Ja sam autotune uglavnom uspešno izbegavao sve ove godine.
- Post n°132
jedini kralj autotjuna koga priznajem je rasta
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°133
'1 agresivac' - nosi taj pogani pasivno-agresivni jezik odavde spodobo
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°134
pa da kondo. to sto je muzika sve veci kurac da zahvalimo 'afirmisanim' pop umetnicima iz devedesetih koji etabliraju nove trendove. danas '1 rasti' netalentovanom to napuni arenu
zato je rasta kralj
zato je rasta kralj
Last edited by Mr.Pink on Fri Nov 09, 2018 12:56 pm; edited 1 time in total
- Post n°136
bolje da ne znas
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°140
Lebe.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°142
Moracu na JK Dive koncert, nema drugog,
Sta ja propustam u zivotu...
Sta ja propustam u zivotu...
- Post n°143
zvezda je prizvao...
20 Reasons Why Paul McCartney Is Better Than John Lennon Yes, McCartney might be guilty of the double peace sign, dodgy waistcoats and the bloody frog song, but his work in The Beatles and as a solo artist pisses all over that of Liam Gallagher's hero...
20 Reasons Why Paul McCartney Is Better Than John Lennon Yes, McCartney might be guilty of the double peace sign, dodgy waistcoats and the bloody frog song, but his work in The Beatles and as a solo artist pisses all over that of Liam Gallagher's hero...
_____
#FreeFacu
- Post n°144
haha. ja imam pomalo kontraski stav o pitanju lenon vs maka: u 'ranim' bitlsima biram makartnija, u 'zrelim' bitlsima biram lenona. makartnijev glas je raskosniji instrument, lenon je bolji pevac. misim da se konceptualisticki makini doprinosi redovno precenjuju i da njega nikad to nije zanimalo da izgura do kraja, ni u bitlsima ni solo. a i nisam uvek raspolozen za trijumfalizam ebi rouda.
ali istina je da lenon dobija nezasluzenu prednost zbog toga sto je imao kulje inspiracije (bazicni zanrovi, uspavanke i dilan vs mjuzik hol). i tacno je da maka nezasluzeno gubi poene zato sto su mu inovacije bile sistematicnije pa i sofisticiranije. i zato sto ima idiosinkratican smisao za humor i tu 1 artificijelnost koju hipsterska seljana ne ume da ceni.
elem sluso sam ovaj remsterizovani beli album i tu ima ona pesma los paranoias, kako su bitlsi sebe zvali, i opet mi mi na pamet da li je pincon to znao kad je onaj bitlsoliki bend u the crying of lot 49 nazvao the paranoids iako je roman izasao dobre 3 godine pre nego sto je pesma snimljena.
ali istina je da lenon dobija nezasluzenu prednost zbog toga sto je imao kulje inspiracije (bazicni zanrovi, uspavanke i dilan vs mjuzik hol). i tacno je da maka nezasluzeno gubi poene zato sto su mu inovacije bile sistematicnije pa i sofisticiranije. i zato sto ima idiosinkratican smisao za humor i tu 1 artificijelnost koju hipsterska seljana ne ume da ceni.
elem sluso sam ovaj remsterizovani beli album i tu ima ona pesma los paranoias, kako su bitlsi sebe zvali, i opet mi mi na pamet da li je pincon to znao kad je onaj bitlsoliki bend u the crying of lot 49 nazvao the paranoids iako je roman izasao dobre 3 godine pre nego sto je pesma snimljena.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°145
Yugopapir: John Lennon, YU interview (2/2): Nije kriva Yoko Ono, razišao sam se sa Paulom jer je on desničar
_____
ova zemlja to je to
- Guest
- Post n°146
Da mi neko kaže, pred izvršenje smrtne kazne, možeš samo jednu pesmu da čuješ.
Ja bih rekao Jimi Hendrix, "All along the watchtower".
I setio bih se kako je tu pesmu ćerka skinula na klaviru (po notama)
Ja bih rekao Jimi Hendrix, "All along the watchtower".
I setio bih se kako je tu pesmu ćerka skinula na klaviru (po notama)
- Post n°147
_____
#FreeFacu
- Post n°149
Em repcuga em rodoljubiva
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°150
Nisam Kondo, ali ... Violeta Moldvaj je posle ovoga upisala FDU i završila ftv organizaciju, udala se posle za nekog julovca, ne znam čime se bavila. Otac joj je (valjda) Tibor Moldvaj, režiser, radio sa Andrejom Mitrovićem.xie saike wrote:kondo ko su zlatko ilic i violeta moldway?
» Google