Pa kapitalizam može da uključuje i samoupravljanje, to je i dalje market ekonomi, samo drugačijeg tipa.
Филмови са најгоре написаним сценаријима икада
- Korisnik
Meni je jedan od glupljih ciklus o napadima troglavih ajkula koje lete. Ne mogu da pojmim mozak koji to napise niti mozak onog ko da pare za film
Ма само погледати наслове оног треш сфа из педесетих. Џиновски парадајзи убице и остало просеравање. Како им је само полазило за руком да скупе паре за следећи?
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
Što bi reko Trampara, this one is a real beauty. Zainteresovalo me zbog glumačke postave, kad ono go kurac. Zaista jedan od najgorih filmova koje sam gledao.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Guest
Vukovar, jedna priča - bračni par Drašković
Svi scenariji Žilnika, Gorana Markovića, Pitera Bogdanovića, Tarkovskog i svu Vendersovi osim jednog.
I Vlatka Gilića.
Vojnikova ljubav, s Vojom Brajovićem, po scenariju neke babe prosvetarke, njen jedini scenario, po nagovoru nekog spomeničara koji je imao sina narkosa.
Svi scenariji Žilnika, Gorana Markovića, Pitera Bogdanovića, Tarkovskog i svu Vendersovi osim jednog.
I Vlatka Gilića.
Vojnikova ljubav, s Vojom Brajovićem, po scenariju neke babe prosvetarke, njen jedini scenario, po nagovoru nekog spomeničara koji je imao sina narkosa.