ne mogu da izbacim iz glave
- Post n°326
Re: ne mogu da izbacim iz glave
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°327
Imamo muziku za Penkov dopracaj
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°328
ficfiric wrote:Imamo muziku za Penkov dopracaj
Долази са њом или под њом? Мислим, пратњом.
_____
the more you drink, the W.C.
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°330
Nije pesma ali svaki put kad idem u lidla ili kad neko spomene lidla, danima mi se mota u glavi
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°331
I ne samo lidl ja vidim limuneee i odma se switchujem na glas iz ovog videoa
- Post n°332
Кад возим 90-100 и неко ме претекне пичећи 140 зрењанинским путем (који се у Зрењанину не зове само пут, него се зове београдски, скроз неочекивано), у себи поновим „ризикује главу да уштеди два минута, а онда баци пола сата живота сваког дана на гледање реклама“.
_____
the more you drink, the W.C.
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°333
Pičke Isusove matere
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°334
Dragi bože
Da vratim topic u kolosek, ovo mi se ČETIRI PUNA DANA mota po glavi na repeat, povremeno pustim pesmu ali at this point nema ni potrebe za time, ionako mi je stalno u ušima. Svakako mi je vrlo zabavno što je spot snimljen u (rumunskom) Banatu, i mislim da pevačica cepa dudovaču. Deo je sniman na Ibici ali to nema veze.
Da vratim topic u kolosek, ovo mi se ČETIRI PUNA DANA mota po glavi na repeat, povremeno pustim pesmu ali at this point nema ni potrebe za time, ionako mi je stalno u ušima. Svakako mi je vrlo zabavno što je spot snimljen u (rumunskom) Banatu, i mislim da pevačica cepa dudovaču. Deo je sniman na Ibici ali to nema veze.
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°335
I pritom pesma ništa ne traži od mene, već prosto nudi uputstvo kako se pravilno merači kafa.
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°336
Mamojebacka stvar. Ko skrojena prati trampistan hilbilije koji love vukodlaka.
- Post n°337
Old Dry Keith wrote: Dragi bože
Sinoc je pustio, rekao sebi 'meh, pa i nije toliko zarazno', i zaboravio kako ide. Sutra ujutro se budim, krmeljav krecem do wca -'kvando tomes tu kafe, na, na, na, na, na, na na'. Jebote.