realno ima dosta toga mazohistickog u mom ponasanju tamo, u pravu si
Reprezentativni fudbal
- Post n°151
Re: Reprezentativni fudbal
za sad nisu, mada vidim da se miralem probudio. it aint over until fat lady sings...
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°152
meni ne ide u glavu takva radost. mislim, sport nije samo sport ocigledno.
na primer, mogu da shvatim radost kada se u basketu pobedi hrvatska. to je repka sa kojom direktno odlucujemo o jugoslovenskom porodicnom escajgu. pa kada ih dobijes to znaci da je tvoja skola kosarke bolja.
inace dobar je harpo sa pricom o vecem pritisku na plecima albanaca zato sto im je to sraz sa omrazenim neprijateljem. ja kapiram da su imali veci pritisak zato sto nisu izduvali sve sanse za plasman dalje.
na primer, mogu da shvatim radost kada se u basketu pobedi hrvatska. to je repka sa kojom direktno odlucujemo o jugoslovenskom porodicnom escajgu. pa kada ih dobijes to znaci da je tvoja skola kosarke bolja.
inace dobar je harpo sa pricom o vecem pritisku na plecima albanaca zato sto im je to sraz sa omrazenim neprijateljem. ja kapiram da su imali veci pritisak zato sto nisu izduvali sve sanse za plasman dalje.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°153
Meni zabavno što diljem forumskog neba nikog ne interesuju "novi zahtevi" glede Kosova o kojima nariče Pusilips ali zato svako ima štošta da doda o sinoćnom nogoloptaniju. Štoćereči: politika je simbolična a fudbal stvaran.
- Post n°154
Ostape, Hrvati igraju košarku kao mi fudbal, tako da tu nema ni b od bitke za jugoslovensko nasledje.
- Post n°155
dario je saric pazi oni bi mogli da imaju opaku repku kada bi sredili stvari na klupi. nismo mi mnogo bolji.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°156
Pa sinoć smo u pabu došli do konsenzusa da je jedino bitno da Hrvati izgube u svemu. Što se tiče Albanije, neka izgube sada od nas, ali da ako treba da biramo (sve dok nije preko nas) neka idu dalje Albanci umesto tamo nekih Danaca.
Šta je poenta, osećamo se svi izloženi medijskoj i peer agresiji da nešto treba da se raspomamimo oko meča sa Albanijom, a to mi je realno nikad nebitniji meet up na terenu. Isto ko sa Gruzijom ili ko već danas igra fudbal.
Šta je poenta, osećamo se svi izloženi medijskoj i peer agresiji da nešto treba da se raspomamimo oko meča sa Albanijom, a to mi je realno nikad nebitniji meet up na terenu. Isto ko sa Gruzijom ili ko već danas igra fudbal.
- Guest
- Post n°157
beba delfin je umrla svaki put kad su ogavni srpski novinari iz bilo kog medija izrekli cuvenu bljuvotinu "ovo je vise od sporta". nije vise od sporta glupavi degenerici, samo je ocito potrebno da lozite kretene takvim sabanisanjem.
- Post n°158
Jesam li ti rekao da si govnar?burkholderia mallei wrote: ogavni
bljuvotinu
glupavi degenerici
kretene
- Guest
- Post n°159
jesi, vise puta, samo ne znam gde si se sad ovde prepoznao
- Post n°160
jebem ti retardirane crnogorce. od 2:1 protiv austrije 7 minuta pre kraja preko vucinicevog crvenog kartona do 2:3
a i slovenci ne zaostaju sa imbecilnim izjednacenjem litvanije kuci. nece otici nijedna SFRJ repka na EP sem evtl Hrvatske
a i slovenci ne zaostaju sa imbecilnim izjednacenjem litvanije kuci. nece otici nijedna SFRJ repka na EP sem evtl Hrvatske
- Post n°161
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°163
O, Bosna moze i da uhvati baraz, braca Hrvati mogu i do drugog mesta ako Norveska ne pobedi Italiju u gostima a Holandjani duvaju i za baraz ako Turci dobiju Islandjane
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°164
Kosovo dobilo Ekvatorijalnu Gvineju.
https://www.youtube.com/watch?v=RdSbWj_XGc4
A na dresovima pise Kosova* sa zvezdicom
https://www.youtube.com/watch?v=RdSbWj_XGc4
A na dresovima pise Kosova* sa zvezdicom
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°165
Kvalifikacioni baraži se obavezno poklapalju sa prispijevanjem gljiva, tzv. sunčanica. Zasjednemo, obavezno su uz ostalo meze prisutne i sunčanice, pohovane i grilovane, onda bude i dosta alkohola pa nas na kraju upuca totalno, svakakvih ludila bude, pada se sa krovova auta ili se kotrlja niz stepenice. Jebo ih baraž,. dabogda se ne plasirali, jedan je Pape, pobjeda u gostima i direktno u Brazil.
- Dabogda se plasirali pa makar se opet korljo niz stepenište :
- Post n°167
Albanija vodi 2:0 u prvom poluvremenu i kako stvari stoje, idu direktno na ES.
Mi gubimo 1:0
Mi gubimo 1:0
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°168
Izduvali smo i u zadnjoj utakmici. 2:1 za Portugal uz dva crvena kartona.
Sto se tice stava da smo zbog drona ispali - i da nereda nije bilo i da smo tu utakmicu nekim slucajem dobili, opet bi bili na cetvrtom mestu sa 10 bodova a Albanija bi imala 11.
Sto se tice stava da smo zbog drona ispali - i da nereda nije bilo i da smo tu utakmicu nekim slucajem dobili, opet bi bili na cetvrtom mestu sa 10 bodova a Albanija bi imala 11.
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°169
sta kaze premijer portugala, oce sevnuti neki nacionalni stadion
- Post n°170
Sumnjam da njihov premijer ima toliko uspeha u punjenju budzeta kao nas
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°171
a nista onda, moze bar da prefarba i preimenuje luz ili dragao
- Post n°172
ako sam dobro proucio ovu borbu za najboljeg treceplasiranog... madjarska ide dalje osim ako norveska ne tuce italiju u gostima.
madjari prvi put na nekoj velikoj fudbalskoj smotri posle 1986, brate slatki. pa tacno ne bi prosli nikog zivog u barazu da nisu imali srece da budu najbolji treceplasirani. pa slovenija i bosna i ova kantava albanija bi trljali ruke da su im se zalomili
madjari prvi put na nekoj velikoj fudbalskoj smotri posle 1986, brate slatki. pa tacno ne bi prosli nikog zivog u barazu da nisu imali srece da budu najbolji treceplasirani. pa slovenija i bosna i ova kantava albanija bi trljali ruke da su im se zalomili
- Post n°173
Sudeci po ovome (https://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Euro_2016_qualifying#Ranking_of_third-placed_teams) idu Madjari. A zadnji put na velikom takmicenju, bili su 1986
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°174
dve minimalno verovatne stvari da krenu naopako po madjare:
- moze norveska da ima 16 bodova i pretekne ih na toj tabeli, ako tuce italiju u gostima (racunamo da ce hrvati tuci maltu u gostima)
- moze turska da ima 16 bodova i pretekne ih na toj tabeli, ako dobije island kuci, a kazahstan tuce letoniju u gostima (i tako letonija - sa kojom su turci dvaput remizirali namesto kazahstana koga su dvaput tukli - postane sestoplasirani tim grupi A)
EDIT: ne greska, prvi scenario nije tacan, jer ako norveska tuce italiju u gostima a hrvati tuku maltu, norvezani su drugi a ne treci - a hrvati obzirom da igraju sa sestoplasiranom ekipom ne mogu imati vise bodova od ovolko kolko imaju na tabeli treceplasiranih)
- moze norveska da ima 16 bodova i pretekne ih na toj tabeli, ako tuce italiju u gostima (racunamo da ce hrvati tuci maltu u gostima)
- moze turska da ima 16 bodova i pretekne ih na toj tabeli, ako dobije island kuci, a kazahstan tuce letoniju u gostima (i tako letonija - sa kojom su turci dvaput remizirali namesto kazahstana koga su dvaput tukli - postane sestoplasirani tim grupi A)
EDIT: ne greska, prvi scenario nije tacan, jer ako norveska tuce italiju u gostima a hrvati tuku maltu, norvezani su drugi a ne treci - a hrvati obzirom da igraju sa sestoplasiranom ekipom ne mogu imati vise bodova od ovolko kolko imaju na tabeli treceplasiranih)
- Post n°175
Ako Norveska dobije, onda ostaje druga a sto se Turske tice, mislim da se ne racunaju bodovi protiv sestoplasiranog. Madjari su protiv poslednjeg osvojili samo bod.
_____
★
Uprava napolje!