Match of the Day
- Guest
- Post n°51
Re: Match of the Day
Ja nisam vidio ni prvi ni drugi. a nije da nisam gledo. Prvi mi sumnjiviji od drugog.
- Post n°52
Niko. Mislim, video sam, nego nisam ga video jer nije bio. Smešno.
edit: ulete Fikret. Ma nije bio nijedan. Baš je jadno, kao kada pomažu seoskoj zvezdi da pobedi neki klub iz provincije. Mada, i oni su krivi što drže Di Mariju debila, mogli su da reše meč...
edit: ulete Fikret. Ma nije bio nijedan. Baš je jadno, kao kada pomažu seoskoj zvezdi da pobedi neki klub iz provincije. Mada, i oni su krivi što drže Di Mariju debila, mogli su da reše meč...
- Post n°53
nema veze, alah je veliki pa ce sve to u karmicku ravnotezu da kada vreme dodje stavi serhio ramos golom iz penala rukom u 99. minutu
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°56
ne, igrali su u Svonsiju kada sam bio tamo. razmišljao sam da odem da gledam Preston ili Blackburn ali me je na kraju mrzelo
- Post n°57
Nezaboravna pobeda Škota na Wembleyju. Posle utakmice su škotski navijači uleteli na teren da prosalve pobedu.
Među njima, Rod Stewart.
- Post n°59
Mentol. Uporedite Rukavininu i Bastinu sezonu, to je otprilike lajtmotiv ovih 11.
- Post n°60
Jel gledate? Kako igra Srbija?
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Guest
- Post n°61
Dosta slabije od Gruzije, nastave li ovako samo slučajno mogu da ubodu nešto. Gruzini imali još dva izgledna upada u šesnaest, jednom spasio Stojković, drugi put se mladi Gruzin pogubio.
Penal za Srbiju, '45. min. izjednačenje, Tadić.
Penal za Srbiju, '45. min. izjednačenje, Tadić.
- Post n°62
Koji je srećković ovaj Muslin, ja ne verujem. Prvi šut u gol nam je ovaj penal, koji inače nije bio i za koji bih ja dao žuti kurton našem padavičaru. A trebali su da vode sa barem 2 razlike. Jebali ga Maksimović, Milivojević, Kolarov, Obaradović, Rukavina i ostali.
- Guest
- Post n°63
Filipenko wrote:Koji je srećković ovaj Muslin, ja ne verujem. Prvi šut u gol nam je ovaj penal, koji inače nije bio i za koji bih ja dao žuti kurton našem padavičaru. A trebali su da vode sa barem 2 razlike. Jebali ga Maksimović, Milivojević, Kolarov, Obaradović, Rukavina i ostali.
Gruzini?
- Post n°64
Da.
Inače, moron je sada ubacio Jagoša Vukovića Strašno.
Inače, moron je sada ubacio Jagoša Vukovića Strašno.
- Post n°66
Ma ne navijam ni za koga. Ovi naši prosto igraju bedno. Sreća da Gruzijci nemaju pojma.
- Guest
- Post n°67
Tadić mi za sad jedini OK. nedovoljno je to za bilo šta više od trenutnog. I Stojković spasilac.
Ovaj strašni Kačarava će da zabode bar jedan do kraja, već dva puta lagano dolazi do šanse.
Opa! Preokret, Tadić prelomio.
Ovaj strašni Kačarava će da zabode bar jedan do kraja, već dva puta lagano dolazi do šanse.
Opa! Preokret, Tadić prelomio.
Last edited by fikret selimbašić on Fri Mar 24, 2017 7:22 pm; edited 1 time in total
- Post n°68
Hahahah, nakon nekoliko šansi za Gruziju Mitrović niodakle daje gol
- Post n°69
Okej je što je ubacio Jagoša, trebalo je on i da mu počne, Obradović više nije fudbaler. Uostalom, smatram da bi Rukavinu trebalo vratiti u onu mobstersku Bežaniju. Grozan meč.
- Post n°70
Rukavina je najuspeliji projekat u istoriji fudbala. Apsolutno najgori desni bek koga sam ja ikada gledao. Čovek iz Partizana u koji je na silu uguran ode u inostranstvo posle godinu dana, "igrao" je za gomilu klubova (naravno, nije igrao), i nakrkao 38 utakmica za reprezentaciju na osnovu apsolutno ničega. Muva bez glave, idiot klasičan. Neverovatno. Njegov menadžer treba da dobije titulu "Mister menadžer 21. veka".
- Post n°71
Rukavina je igrač koji ne davi loptu i zna šta je prostor. Za razliku od večine tupana u nas.
- Post n°72
Kekina magija.
- Post n°73
Bluberi wrote:Navijaš protiv nas zbog brkatog
Kojih vas? Ne seri da si u savezu
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°74
Rekli smo da nema iznošenja podataka iz rl.
- Post n°75
:ljaksofon: ... Mijat! Muslin, otac i majka srbijanskog fudbala!