index wrote:
KRAJEM ove godine Ban Ki-Moonu, aktualnom glavnom tajniku UN-a, ističe mandat. Političari iz mnogih zemalja kandidirali su se s nadom da postanu njegovi zamjenici, a to je učinila i Vesna Pusić.
Već je poznato da se kladionice više ne ograničavaju samo na prihvaćanje uplata na razne sportove, ponuda često obuhvaća i događaje iz drugih područja. Tako se možete i okladiti tko će postati novi glavni tajnik UN-a, pa i staviti koju kunu na Vesnu Pusić.
Ako to učinite u kladionici Paddy Power, na jednu uloženu dobit ćete ih 13. Poprilično bolje ćete proći ako svoj novac uložite u William Hillu – oni daju još manje šanse našoj kandidatkinji tako da ćete za uloženu kunu dobiti čak 21.
Najvećim favoritom kladionice smatraju Novozelanđanku Helen Clark s koeficijentom 3 (tri kune na jednu uloženu), odnosno samo 1,9 u William Hillu. Najmanje šanse prema njima ima Dilma Rousuff iz Brazila s koeficijentom 101 u Paddy Poweru.
Što se tiče kandidata iz regije, Vuk Jeremić iz Srbije ima dobre šanse koje odražava koeficijent 5, Danilo Turk iz Slovenije ima jednake šanse kao i Vesna Pusić, dok će Crnogorac Igor Lukšić donijeti 17 kuna na jednu uloženu ako naslijedi Ban Ki-Moona.
Од Истокот златно-жолт ден се раѓа, а навечер на Запад сè се дави в крв.
- Guest
Koji profil ljudi se kladi na ovo / o ovome?!?
moigagorder wrote:Koji profil ljudi se kladi na ovo / o ovome?!?
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
Gori si kockar od Raduleta! Na kog si se kladio?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
Zmijske oči. Nisam se kladio na ovo, ali se kladim na politiku. Uzeo sam slatke pare na Zemanu. Dan prije izbora otišao na selo, popričao s ljudima, naplatio. Inače sam naravno u gubitku.
_____
Trebalo je na ovog Hofera da stavim. Sad ću staviti na sve naciste Višegrada i od tih para ću pobjeći u Urugvaj.
_____
Tamo sigurno nema nacista!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
pošto ovde još nema antologijske fotke...
- Guest
vido sam na tviterima da feministkinje mnogo ne vole Dnjevnjak (pogledao par epizoda i ima smesnih momenata sta znam) ..jel zato sto su deo ovakve ekipe ili ima u samom humoru nesto macisticki sto moje neuvezbano oko nije uhvatilo?
- Guest
dobro sadrzaju ...
jel ga ne vole zato sto nije smesno ili nesto drugo?
- Guest
Nisam upućen u feminističku recepciju Dnevnjaka.
Jebote kako ovo zvuči
Jebote kako ovo zvuči
- Guest
bio nedavno na nasem filozofskom i cuh ovu misao " ne poznajem dovoljno bracne zakone u Cirihu 1860tih"
otprilike tako
Vecina je jezivo nesmesna, ali onaj Dan pred ispit je super, a Vaso ovo moras da gledas!
_____
Ima smesnih momenata u Dnevnjaku (naprimer prvi deo klipa "zabranjeno pusenje" mi je veoma duhovit), ali ima i podosta onih koji izazivaju transfer neprijatnosti (obicno kad eksploatisu naprizemnije stereotipe).
_____
"Ne morate krenuti odavde da biste dosli tamo. Moguce je krenuti odavde i vratiti se ponovo tu, ali preko onoga tamo."
Aca Seltik, Sabrana razmisljanja o topologiji, tom cetvrti.
My Moon Che Gavara.
Recimo protiv mjetalaca!
_____
Dnevnjakova pozicija je otprilike, mi smo normalna urbana omladina iz grada koja ima empatije za prosecnog srbina kako ga oni zamiisljaju, pa su im jednako losi masni srbenda i nafurana feministkinja. Ima onaj klip feminstkinja i prosecni srbenda koji izgleda kao da je pisan od dvanaestogodisnjaka, ali kazu da im je i publika otprilike tog uzrasta tako da verovatno je tu negde problem..
Dobar je Vladičin Han Pijesak.
- Guest
William Murderface wrote:Vecina je jezivo nesmesna, ali onaj Dan pred ispit je super, a Vaso ovo moras da gledas!
probaću, na tvoju riječ i čast.
- Guest
pa ovo je i smešno i simpatično i tačno (osim Cannibal Corpse, ne slušaju ovakvi mjetalci Cannibal Corpse)
aj mi Murderfejse molim te proberi još nešto da valja, ti si se već namučio, ne moram i ja
aj mi Murderfejse molim te proberi još nešto da valja, ti si se već namučio, ne moram i ja
Slazem se za CC, inace su 1/1 oposali bar deset likova koje znam.
Probaj i ovo
Probaj i ovo
_____
- Guest
Šta znači ono rastamanovo -'oćeš crnca- na kraju snimka?
...samo ga jebe glooooooova....
http://www.politika.rs/scc/clanak/356400/Pogledi/Sta-mobilni-telefon-cini-nasoj-kicmi
http://www.politika.rs/scc/clanak/356400/Pogledi/Sta-mobilni-telefon-cini-nasoj-kicmi
_____
- Guest
Istok Pavlovic
Yesterday at 12:19am ·
Bivša žena ubice 50 gej ljudi iz Orlanda kaže da ju je on često tukao, umeo je da dođe kući i da je bije zato što npr. veš nije opran. Dodaje da je po ceo dan vežbao u teretani, i da nije bio religiozan.
Očigledno da vera nije uzrok, već samo pokušaj opravdanja za urođenu homofobiju i agresivnost u ovom slučaju.
libtardi
Yesterday at 12:19am ·
Bivša žena ubice 50 gej ljudi iz Orlanda kaže da ju je on često tukao, umeo je da dođe kući i da je bije zato što npr. veš nije opran. Dodaje da je po ceo dan vežbao u teretani, i da nije bio religiozan.
Očigledno da vera nije uzrok, već samo pokušaj opravdanja za urođenu homofobiju i agresivnost u ovom slučaju.
libtardi
- Guest
istok wrote:Najjači komentar na Internetu. Čovek je surovo realno objasnio suštinu.