William Murderface wrote:Stvarno im je glupa fora.
Kao i sve druge fore, nista novo.
Meni je smesno do kakvih kratkih spojeva u glavi moze doci kod amerofoba, kad bi videli ovo
William Murderface wrote:Stvarno im je glupa fora.
N1 wrote:"U ovim teškim vremenima dešavaju se i neke lepe stvari, na televiziji N1 u toku je mali 'bejbi bum', moje drage koleginice Marija i Minja su na svojim trudničkim odsustvima. Zato sam bez oklevanja prihvatila poziv kolega sa N1 da im u ovim danima kad imaju najviše posla, pomognem. Vreme je solidarnosti i čast mi je što ću, privremeno, biti deo sjajnog i profesionalnog tima N1 televizije. Kada mame reše da se vrate na posao, kad prođe sve ovo a dođu neki lepši dani, vraćam se na televiziju Nova i emisiju 'Među nama'. Do tada, čekam vas u Novom danu", poručuje Nataša Miljković.
SBB: Problemi sa internetom posledica sajber napada
http://rs.n1info.com/Vesti/a589529/SBB-Problemi-sa-internetom-posledica-sajber-napada.html
Kompanija SBB u saopštenju je obavestila korisnike da su smetnje i problemi sa internetom u pojedinim delovima mreže posledica sajber napada na njihove servere.
"Naši stručnjaci po ustanovljavanju problema uspešno su stabilizovali signal intereneta svim korisnicima. Utvrđujemo odakle su organizovani napadi", navodi se u saopštenju.
Kompanija SBB je saopštila da će se obratiti policiji i Tužilaštvu za visokotehnološki kriminal.
"Neprijatno smo iznenađeni što su tokom napada na našu mrežu korisnicima stizale poruke od kompanije Telekom sa skandaloznim neistinama o SBB. Sve poruke koje su nam dostavili korisnici biće deo dokaza za nadležne službe", saopštila je kompanija SBB.
Gledanost N1 u 22.30 h večeras, u kablovskom sistemu koji meri TV Beat, specijalizovana platforma za statisticku TV analizu u realnom vremenu. pic.twitter.com/Ujnzjrj9iO
— Jugoslav Ćosić (@JugoslavCosicN1) July 9, 2020
Noa wrote:Sine, plati skolovanje koje je bilo besplatno i srećan ti put gde god da te odvede. Razumem tvoje vizije budućnosti ali kad već voliš Srbiju u kojoj si se rodio onda nemoj da joj ostaješ dužan. Zdrav nam bio.
️ UNS-u je u Komisiji za zaštitu konkurencije potvrđeno da je Junajted grupa podnela prijavu koncentracije na tržištu kako bi joj se odobrila kupovina privrednog društva Dan graf d.o.o, izdavača lista Danas https://t.co/fkM1BzARwi
— UNS (@UNSinfo) November 20, 2020