Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Podcast

Anonymous
    Guest

Podcast Empty Podcast

Post by Guest Fri Sep 18, 2015 6:46 pm

Pre osam meseci sam rekao forumašici (mislim bar da je forumašica, oću reći ne znam da li je bata ili seka u pitanju) Choice da ću otvoriti topic o podcastima i evo ekspeditivno to i činim. Nadam se da si još sa nama Podcast 1143415371

Prvo tehničko pitanje : Koristim pocketcast na svim uređajima, pregledan, lepo izgleda, može se sinhronizuje lako i lako se pronalaze nove stvari. Košta tri dolara. Može se sa podcast addictom isto postići , samo manje lepo i manje pregledno, a on je besplatan. I ne može se sinhronizovati sa drugim uređajima.

Drugo, ne slušam sve ove podcaste (u stvari samo dva slušam redovno) , kad bih sve to slušao ništa drugo ne bih radio, nego na to sam prijavljen.Slušam na putu od i do posla i vozim bajs osam km dnevno pa tad.

Evo nabrajam :

BBC 21 Century Mythologies- pretenciozna emisija o pop kulturi, nisam još slušao, al vidim da se Rolan Bart pominje u svakoj najavi. Odmah jako.
    99 Invisible- ovaj slušam redovno, odnosno unazad da bih stigao sve epizode. Kratka, elegenatno producirana emisija o arhitekturi i dizajnu. Pet do petnaes min jedna. Kao neki starinski radio. Upravo traži novinara da zaposli- imam sve kvalifikacija (iskustvo na radiju, poznavanje arhitekture, realtivno i iskustvo u fekt čekingu) samo nisam iz USA. Kurva sudbina.
    A storm of spoilers- O igri prestola, nisam slušao
    All about Android - nisam slušao
    The American Revolution- serija predavanja, uglavnom iz manjinskih pespektiva (žene ,indijanci, crnci, simpatizeri britanije). Nisam slušao.
    Batman -animated podcast- o animiranoj seriji betmen iz 90tih. Nisam slušao
    Binge Thinking History - na danasnji dan. blah.
    Clasical Mithology podcast- nisam slušao
    Vulture Culture- možda kad me interesuje teme. Malo je smorila ta štreberska kultura
    BBC Documentaries- kad me interesuje tema.
    Futuropolis- Futurologija, kao sa osvrtom na svakodnevni život. Nisam slušao.
    Gilmore Guys- muško (mada gej) viđenje serije Girlmore Girls (ja sam gledo sa ženom gilmore girls i urbana legenda kaže da sma posle pogledao i sam jednu sezonu dok je ona ibla na putu. To je laž). Nisam slušao (još)
    History of Westeros- Igra prestola. Nisam slušao.
    How did this get made?- Filmovi koji su tolko loši da su dobri. Čini mi se da ću slušati.
    IT Serbia- Našao na srpskom, nisam ni pokušao.
    History of Batman- nisam još
    New Yorker : Comentary, Fiction, Movie of the week, Out Loud, Poetry- Slušam kad me interesuje tema i autor. Pretencionzi istočnoobalni intelektulaci, mrze narod.
    Nocturne- ne znam šta je zapravo.
    On the media- nisam slušao.
    Longform- to je podcast verzija tog sajta. Zavisi od teme.
    NPR Pop Culture happy hour- zavisi od teme.
    Netokracija- srpski, nisam slušao. Misilm da ima veze s Istokom Pavlovićem. Podcast 1399639816
    Reading Marx-predvanja
    Reasonably Sound- ne znam šta je
    SERIAL - to je taj najpopularniji podcast ikad. Nisam slušao Podcast 1399639816
    Sounds Jewish-Gardijanov podcast na jevrejske teme. Prelistao, manje ima o holokaustu nego što sam očekivao
    Y - ne znam šta je
    Stuff to blow your mind - to je stalno u predloženim, ne znam šta je
    Stuff you should know- takođe.
    Super hero round up- O Marvelu i DCiju, slušam ponekad.
    The Art of Malines- naišao kad sam tražio kako se vezuje čvor. Prelistao, rekao bih da su poluironični prema tom mačizmu. Slušaću Podcast 1399639816
    Cracked- podcast sajta, svakod drugog ponedeljka.
    The Guardian books
    The Guardian culture
    Internet things- ne znam šta je.
    Late Show- Kolber. Da citiram predsednika Niksona : "liberal pansy ass Kennedy loving cucksucker"
    The Memory Palace- nisam slušao, preporučeno mi s visokog mesta kao jako dobro (Nina dakle sluša:D )
    New York review of books-liberalni elitisti, istočnoobalni, mrze narod i seru.
    The Pen Addict- PODCAST O KANCELARIJSKOM MATERIJALU. Raj je beskrajna prodavnica kancelarisjkog materijala. To ću sledeće da slušam.
    Vulture TV- zavisi od teme.
    Those Conspiracy guys- teorije zavere, mnogo popularnu, poslušao jednu, meni bezveze.
    Welcome to night Vale- ne znam šta je.
    WTF Podcast- bio Obama. tolko znam.
    Whats the point- ne znam šta je tačno, nešto o prikupljanu podataka.
    Write for your life- o kopirajtingu. Nema teorije da ću slušati.

Predlažite. Komentarišite. Radite šta oćete.
    Anonymous
    Guest

Podcast Empty Re: Podcast

Post by Guest Fri Sep 18, 2015 6:50 pm

Da, podcasti za učenje jezika.

Francuski, japanski i jidiš. Odustao brzo Podcast 1399639816
    Indy

Post by Indy Sat Sep 19, 2015 3:50 am

Mogao si da izdvojiš samo ono što si slušao i što ti se sviđa (i zašto), ili ne. Just sayin'.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sat Sep 19, 2015 10:06 am

mogaao sam stvarno Podcast 1143415371 bio dokon juče.. izvinjavam se...možda će ipak naći neko nešto..

Post by beatakeshi Sat Sep 19, 2015 11:07 am

Gde imaju podcasti za učenje jezika (italijanski, nemački)?
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sat Sep 19, 2015 5:29 pm

http://www.germanpod101.com/

https://itunes.apple.com/us/podcast/learn-italian-italianpod101.com/id273450951?mt=2

Post by beatakeshi Sat Sep 19, 2015 5:32 pm

Hvala!
    Bluberi

Post by Bluberi Mon Aug 14, 2017 3:08 pm

http://www.bbc.com/culture/story/20170804-the-25-culture-podcasts-that-will-blow-your-mind
    nalog sa ženinog laptopa

Post by nalog sa ženinog laptopa Mon Aug 14, 2017 3:34 pm

kolko me iritira "blow your mind" nemam reci

_____
    THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at 
    speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and 
    sun. People have visited the moon, we have sent space probes to 
    all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are 
    picked up by children in the nursery.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon Aug 14, 2017 4:09 pm

ja od ovoga slusam (slusao sam) 99 percent invisible, stvarno jes dobro, ne bih reko da ce da blow your mind posto je onako understated i pomalo streberski, al skoro svaka epizoda drzi paznju i bude zanimljiva.,..ne znam za ostale..

Post by Sponsored content

Current date/time is Sat Nov 16, 2024 2:27 pm