Pre osam meseci sam rekao forumašici (mislim bar da je forumašica, oću reći ne znam da li je bata ili seka u pitanju) Choice da ću otvoriti topic o podcastima i evo ekspeditivno to i činim. Nadam se da si još sa nama
Prvo tehničko pitanje : Koristim pocketcast na svim uređajima, pregledan, lepo izgleda, može se sinhronizuje lako i lako se pronalaze nove stvari. Košta tri dolara. Može se sa podcast addictom isto postići , samo manje lepo i manje pregledno, a on je besplatan. I ne može se sinhronizovati sa drugim uređajima.
Drugo, ne slušam sve ove podcaste (u stvari samo dva slušam redovno) , kad bih sve to slušao ništa drugo ne bih radio, nego na to sam prijavljen.Slušam na putu od i do posla i vozim bajs osam km dnevno pa tad.
Evo nabrajam :
BBC 21 Century Mythologies- pretenciozna emisija o pop kulturi, nisam još slušao, al vidim da se Rolan Bart pominje u svakoj najavi. Odmah jako.
99 Invisible- ovaj slušam redovno, odnosno unazad da bih stigao sve epizode. Kratka, elegenatno producirana emisija o arhitekturi i dizajnu. Pet do petnaes min jedna. Kao neki starinski radio. Upravo traži novinara da zaposli- imam sve kvalifikacija (iskustvo na radiju, poznavanje arhitekture, realtivno i iskustvo u fekt čekingu) samo nisam iz USA. Kurva sudbina.
A storm of spoilers- O igri prestola, nisam slušao
All about Android - nisam slušao
The American Revolution- serija predavanja, uglavnom iz manjinskih pespektiva (žene ,indijanci, crnci, simpatizeri britanije). Nisam slušao.
Batman -animated podcast- o animiranoj seriji betmen iz 90tih. Nisam slušao
Binge Thinking History - na danasnji dan. blah.
Clasical Mithology podcast- nisam slušao
Vulture Culture- možda kad me interesuje teme. Malo je smorila ta štreberska kultura
BBC Documentaries- kad me interesuje tema.
Futuropolis- Futurologija, kao sa osvrtom na svakodnevni život. Nisam slušao.
Gilmore Guys- muško (mada gej) viđenje serije Girlmore Girls (ja sam gledo sa ženom gilmore girls i urbana legenda kaže da sma posle pogledao i sam jednu sezonu dok je ona ibla na putu. To je laž). Nisam slušao (još)
History of Westeros- Igra prestola. Nisam slušao.
How did this get made?- Filmovi koji su tolko loši da su dobri. Čini mi se da ću slušati.
IT Serbia- Našao na srpskom, nisam ni pokušao.
History of Batman- nisam još
New Yorker : Comentary, Fiction, Movie of the week, Out Loud, Poetry- Slušam kad me interesuje tema i autor. Pretencionzi istočnoobalni intelektulaci, mrze narod.
Nocturne- ne znam šta je zapravo.
On the media- nisam slušao.
Longform- to je podcast verzija tog sajta. Zavisi od teme.
NPR Pop Culture happy hour- zavisi od teme.
Netokracija- srpski, nisam slušao. Misilm da ima veze s Istokom Pavlovićem.
Reading Marx-predvanja
Reasonably Sound- ne znam šta je
SERIAL - to je taj najpopularniji podcast ikad. Nisam slušao
Sounds Jewish-Gardijanov podcast na jevrejske teme. Prelistao, manje ima o holokaustu nego što sam očekivao
Y - ne znam šta je
Stuff to blow your mind - to je stalno u predloženim, ne znam šta je
Stuff you should know- takođe.
Super hero round up- O Marvelu i DCiju, slušam ponekad.
The Art of Malines- naišao kad sam tražio kako se vezuje čvor. Prelistao, rekao bih da su poluironični prema tom mačizmu. Slušaću
Cracked- podcast sajta, svakod drugog ponedeljka.
The Guardian books
The Guardian culture
Internet things- ne znam šta je.
Late Show- Kolber. Da citiram predsednika Niksona : "liberal pansy ass Kennedy loving cucksucker"
The Memory Palace- nisam slušao, preporučeno mi s visokog mesta kao jako dobro (Nina dakle sluša:D )
New York review of books-liberalni elitisti, istočnoobalni, mrze narod i seru.
The Pen Addict- PODCAST O KANCELARIJSKOM MATERIJALU. Raj je beskrajna prodavnica kancelarisjkog materijala. To ću sledeće da slušam.
Vulture TV- zavisi od teme.
Those Conspiracy guys- teorije zavere, mnogo popularnu, poslušao jednu, meni bezveze.
Welcome to night Vale- ne znam šta je.
WTF Podcast- bio Obama. tolko znam.
Whats the point- ne znam šta je tačno, nešto o prikupljanu podataka.
Write for your life- o kopirajtingu. Nema teorije da ću slušati.
Predlažite. Komentarišite. Radite šta oćete.
Prvo tehničko pitanje : Koristim pocketcast na svim uređajima, pregledan, lepo izgleda, može se sinhronizuje lako i lako se pronalaze nove stvari. Košta tri dolara. Može se sa podcast addictom isto postići , samo manje lepo i manje pregledno, a on je besplatan. I ne može se sinhronizovati sa drugim uređajima.
Drugo, ne slušam sve ove podcaste (u stvari samo dva slušam redovno) , kad bih sve to slušao ništa drugo ne bih radio, nego na to sam prijavljen.Slušam na putu od i do posla i vozim bajs osam km dnevno pa tad.
Evo nabrajam :
BBC 21 Century Mythologies- pretenciozna emisija o pop kulturi, nisam još slušao, al vidim da se Rolan Bart pominje u svakoj najavi. Odmah jako.
99 Invisible- ovaj slušam redovno, odnosno unazad da bih stigao sve epizode. Kratka, elegenatno producirana emisija o arhitekturi i dizajnu. Pet do petnaes min jedna. Kao neki starinski radio. Upravo traži novinara da zaposli- imam sve kvalifikacija (iskustvo na radiju, poznavanje arhitekture, realtivno i iskustvo u fekt čekingu) samo nisam iz USA. Kurva sudbina.
A storm of spoilers- O igri prestola, nisam slušao
All about Android - nisam slušao
The American Revolution- serija predavanja, uglavnom iz manjinskih pespektiva (žene ,indijanci, crnci, simpatizeri britanije). Nisam slušao.
Batman -animated podcast- o animiranoj seriji betmen iz 90tih. Nisam slušao
Binge Thinking History - na danasnji dan. blah.
Clasical Mithology podcast- nisam slušao
Vulture Culture- možda kad me interesuje teme. Malo je smorila ta štreberska kultura
BBC Documentaries- kad me interesuje tema.
Futuropolis- Futurologija, kao sa osvrtom na svakodnevni život. Nisam slušao.
Gilmore Guys- muško (mada gej) viđenje serije Girlmore Girls (ja sam gledo sa ženom gilmore girls i urbana legenda kaže da sma posle pogledao i sam jednu sezonu dok je ona ibla na putu. To je laž). Nisam slušao (još)
History of Westeros- Igra prestola. Nisam slušao.
How did this get made?- Filmovi koji su tolko loši da su dobri. Čini mi se da ću slušati.
IT Serbia- Našao na srpskom, nisam ni pokušao.
History of Batman- nisam još
New Yorker : Comentary, Fiction, Movie of the week, Out Loud, Poetry- Slušam kad me interesuje tema i autor. Pretencionzi istočnoobalni intelektulaci, mrze narod.
Nocturne- ne znam šta je zapravo.
On the media- nisam slušao.
Longform- to je podcast verzija tog sajta. Zavisi od teme.
NPR Pop Culture happy hour- zavisi od teme.
Netokracija- srpski, nisam slušao. Misilm da ima veze s Istokom Pavlovićem.
Reading Marx-predvanja
Reasonably Sound- ne znam šta je
SERIAL - to je taj najpopularniji podcast ikad. Nisam slušao
Sounds Jewish-Gardijanov podcast na jevrejske teme. Prelistao, manje ima o holokaustu nego što sam očekivao
Y - ne znam šta je
Stuff to blow your mind - to je stalno u predloženim, ne znam šta je
Stuff you should know- takođe.
Super hero round up- O Marvelu i DCiju, slušam ponekad.
The Art of Malines- naišao kad sam tražio kako se vezuje čvor. Prelistao, rekao bih da su poluironični prema tom mačizmu. Slušaću
Cracked- podcast sajta, svakod drugog ponedeljka.
The Guardian books
The Guardian culture
Internet things- ne znam šta je.
Late Show- Kolber. Da citiram predsednika Niksona : "liberal pansy ass Kennedy loving cucksucker"
The Memory Palace- nisam slušao, preporučeno mi s visokog mesta kao jako dobro (Nina dakle sluša:D )
New York review of books-liberalni elitisti, istočnoobalni, mrze narod i seru.
The Pen Addict- PODCAST O KANCELARIJSKOM MATERIJALU. Raj je beskrajna prodavnica kancelarisjkog materijala. To ću sledeće da slušam.
Vulture TV- zavisi od teme.
Those Conspiracy guys- teorije zavere, mnogo popularnu, poslušao jednu, meni bezveze.
Welcome to night Vale- ne znam šta je.
WTF Podcast- bio Obama. tolko znam.
Whats the point- ne znam šta je tačno, nešto o prikupljanu podataka.
Write for your life- o kopirajtingu. Nema teorije da ću slušati.
Predlažite. Komentarišite. Radite šta oćete.