- Spoiler:
U koje serijske likove ste se malo zaljubili?
E, posle sam tražio glumicu, i ona mi je in RL skroz bzvz. Neka generic šminka, skroz bland.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
Erik Kartman bi loše sanjao od nje.
- Korisnik
Maria Bello iz ER faze.
Uh, ma iz svake faze.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Korisnik
Lyndsy Fonseca iz nove Nikite, joj...
Stringer Bell, Wire
E, taj ti je ipak bolji od onog dirigenta. (Mada je i on simpatičan, u koker-španijel smislu).
_____
"Ne morate krenuti odavde da biste dosli tamo. Moguce je krenuti odavde i vratiti se ponovo tu, ali preko onoga tamo."
Aca Seltik, Sabrana razmisljanja o topologiji, tom cetvrti.
My Moon Che Gavara.
_____
Davno je bilo
Officer Habib!
_____
ne bre, p.c. police constable.
sedi 1
sedi 1
Hubert de Montmirail wrote:ne bre, p.c. police constable.
sedi 1
_____
ja sam ovu seriju gledao pre vise od 10 godina, ali sam u medjuvremenu zaboravio cak i naziv
+1 za constable habib
+1 za constable habib
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
naravno...
_____
alt-lib
dobro da
Radagast wrote:
kvalitetan psiho
bela maca wrote:
kvalitetan psiho
Jeste onako malo cudna, ali nije bas psiho.
_____
"Ne morate krenuti odavde da biste dosli tamo. Moguce je krenuti odavde i vratiti se ponovo tu, ali preko onoga tamo."
Aca Seltik, Sabrana razmisljanja o topologiji, tom cetvrti.
My Moon Che Gavara.
u sad sam se setio
Kako da stavim sliku iz mob?
Ne znam. AKo je slika već na netu, onda isto kao i sa kompa. Samo kopi-pejst. Ako je iz privatne kolekcije, onda nemam pojma. Moraš prvo da okačiš na imgur, a ne znam da li možeš s moba.
_____
- Guest
mozes da aploudujes na forum sa telefona, malo je skrndzi jedino zbog malosti telefonskog ekrana, tj upravljanja sa mobilnog.
direkt aploud slike sa tel ili kompa radis preko ikonice "ugostiti sliku" treca levo od youtube crveno bele ikonice. napravicu upustvo kratko, jedino sto sad nema sanse, vec sutra u toku dana.
m da, zaboravio sam glavno, mislim da pre toga na telefonu moras ukjuciti da ti se forum prikazuje u desktop verziji, kao na kompu sto ga vidis.
direkt aploud slike sa tel ili kompa radis preko ikonice "ugostiti sliku" treca levo od youtube crveno bele ikonice. napravicu upustvo kratko, jedino sto sad nema sanse, vec sutra u toku dana.
m da, zaboravio sam glavno, mislim da pre toga na telefonu moras ukjuciti da ti se forum prikazuje u desktop verziji, kao na kompu sto ga vidis.
Hubert de Montmirail wrote:u sad sam se setio
Ko ti je ova?
_____
uf, preveliki je to treš, ne verujem da si gledao
Dream Team, BBC fudbalska sapunica s kraja 90-ih, išla na Studiju B. Ova se zvala Zoe i bila je ćerka nekog gedže koji je navijač kluba ali istovremeno drži i pansion pa kod njega u kući žive fudbaleri iz mlađih kategorija. Zoe je pomalo alt i nerdy što mlade fudbalere, normalo, stravično privlači...
Recimo na 15:30
Dream Team, BBC fudbalska sapunica s kraja 90-ih, išla na Studiju B. Ova se zvala Zoe i bila je ćerka nekog gedže koji je navijač kluba ali istovremeno drži i pansion pa kod njega u kući žive fudbaleri iz mlađih kategorija. Zoe je pomalo alt i nerdy što mlade fudbalere, normalo, stravično privlači...
Recimo na 15:30