Evrovizija
- Post n°776
Re: Evrovizija
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°778
Finale publika:
Finale žiri:
1. polufinale
2. polufinale
https://www.rts.rs/page/rts/sr/Pesma+Evrovizije/Pesma-Evrovizije2023/story/3514/pesma-za-evroviziju-2023/5143627/detaljni-glasovi-publike-i-zirija-na-festivalu-pesma-za-evroviziju-2023.html
Princ u 1. polufinalu 12 od publike i 0 od žirija.
Dzipsii u 2. polufinalu s jednim žirijem 4 dvanestice i jednu desetku, a u finalu s drugim ni kod jednog člana nije dobio više od 6 poena.
Finale žiri:
1. polufinale
- Spoiler:
- Publika:
Žiri:
2. polufinale
- Spoiler:
Publika:
Žiri:
https://www.rts.rs/page/rts/sr/Pesma+Evrovizije/Pesma-Evrovizije2023/story/3514/pesma-za-evroviziju-2023/5143627/detaljni-glasovi-publike-i-zirija-na-festivalu-pesma-za-evroviziju-2023.html
Princ u 1. polufinalu 12 od publike i 0 od žirija.
Dzipsii u 2. polufinalu s jednim žirijem 4 dvanestice i jednu desetku, a u finalu s drugim ni kod jednog člana nije dobio više od 6 poena.
- Post n°779
Princova pesma je totalna trešina, klasično evrovizijsko etno-tandaramandara. Ali narod voli, šta ćeš.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°780
Da! Toliko je reznorovska da može odma Fincheru na soundtrackErős Pista wrote:Luke Black ustvari bas reznorovska pesma, a i aranzman bogami.
Dobra je stvar skroz.
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°781
Pre par dana sam bacio pogled na broj pregleda na yt, najvise su imali princ i ona Rumba
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°782
Bleeding Blitva wrote:Da! Toliko je reznorovska da može odma Fincheru na soundtrackErős Pista wrote:Luke Black ustvari bas reznorovska pesma, a i aranzman bogami.
Dobra je stvar skroz.
It's funny because it's true.
_____
- Post n°783
ficfiric wrote:Pre par dana sam bacio pogled na broj pregleda na yt, najvise su imali princ i ona Rumba
Pa da, dve naj-naj-najtipičnije evrovizijske pesme.
_____
- Post n°784
Bleeding Blitva wrote:Da! Toliko je reznorovska da može odma Fincheru na soundtrackErős Pista wrote:Luke Black ustvari bas reznorovska pesma, a i aranzman bogami.
Dobra je stvar skroz.
sto je vama dora tolki krs? kod vas su svi frajle, zene u balskim haljinama i ocvali rokeri. el nemate rome i gejeve? koci vas ta vasa festivalska tradicija? zasto program vode 3 muskarca? sta se desava sa hrvatskom?
_____
ova zemlja to je to
- Post n°785
Luke Black vole mladi koji nisu dziberi. Mali uzorak ali ipak bolji od foruma
- Post n°786
Na forumu je najaktivniji muzički žanr "moj drug metalika"
tačka
tačka
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°787
dobro opaženo, daj pedere i cigAne uvek pre metala u sorabiji. o čemu dovoljno govori to što mu je najveće dostignuće da mengele svira doboš ceci a gitarista čije sam ime zaboravio aci lukasu.
sad ozbiljno, još jedna promašena šansa sa penala dok golman nije ni na liniji, neodlazak đipsija.
odlazak na evroviziju roma za kog se ne zna tačno šta ima među nogama, koji peva, izgleda i kreće se kao izgubljeni polubrat majkla đeksona iz šabačke mahale, uz milion grunut u PR da se piše o srbiji zemlji u kojoj rastu različitosti ovog tipa bi u jednom delu zapadne publike malo potisnuo ambivalenciju naše spoljne politike prema rusiji i ukrajini i razne druge probleme koje imamo. ali suzana je u šopingu u kataru i nije moje da brinem o tome... jedino mi nije OK što nismo ispoštovali lika koji je totalni antipod stereotipu romske pesme za evroviziju, evo zejna na primer - mogla bi da predstavlja bilo šta, rumuniju, moldaviju, bugarsku, srbiju.
nije da mi se luke ne sviđa, ravnodušan sam, ne volim ni NIN, više mi se ne sviđa do što deluje da u pozadini cele pojave ima dosta jake i moćne muzičke mašinerije, dečko ima ugovor sa universalom i neke skupe spotove na YT.
sad ozbiljno, još jedna promašena šansa sa penala dok golman nije ni na liniji, neodlazak đipsija.
odlazak na evroviziju roma za kog se ne zna tačno šta ima među nogama, koji peva, izgleda i kreće se kao izgubljeni polubrat majkla đeksona iz šabačke mahale, uz milion grunut u PR da se piše o srbiji zemlji u kojoj rastu različitosti ovog tipa bi u jednom delu zapadne publike malo potisnuo ambivalenciju naše spoljne politike prema rusiji i ukrajini i razne druge probleme koje imamo. ali suzana je u šopingu u kataru i nije moje da brinem o tome... jedino mi nije OK što nismo ispoštovali lika koji je totalni antipod stereotipu romske pesme za evroviziju, evo zejna na primer - mogla bi da predstavlja bilo šta, rumuniju, moldaviju, bugarsku, srbiju.
nije da mi se luke ne sviđa, ravnodušan sam, ne volim ni NIN, više mi se ne sviđa do što deluje da u pozadini cele pojave ima dosta jake i moćne muzičke mašinerije, dečko ima ugovor sa universalom i neke skupe spotove na YT.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°788
kondo wrote:sad ozbiljno, još jedna promašena šansa sa penala dok golman nije ni na liniji
već smo slali marijana šerifovića i imamo premijerku koja srče iz čupave šolje msm da ne moramo stalno da se švercujemo u šengen pomoću pokaznih devijanata daj malo da šaljemo neke rusinke iz kucure šiptarina iz preševa ili neki vaki subotički afrojugo mađarski fzn iz 1988
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°789
hm, možda je suzi i umešala prste
Baby, watch the world on fire
It is all a game to me
I don't wanna choose my fighter
Who's taking control of me?
Baby, watch the world on fire
It is all a game to me
I don't wanna choose my fighter
Who's taking control of me?
- Guest
- Post n°790
Bacio sam oko na jedan deo polufinala i finala i glavni mi je utisak da ovo nije bilo erzac takmičenje već da je to neka muzika koja se zapravo sluša - po mahalama, gej teretanama, u sobama gastoske dece, u automobilima sa brutalno nagruvanim sabvuferima koji šibaju ispod mog prozora. Pogledaš nekoliko izvođenja i malo proširiš vidike sebi, da ne kažem, zajedno sa Henrijem Milerom, da razmakneš obale. Do ove godine mi je to sve izgledalo kao interni vic nekolicine producenata i aranžera uvezanih u poslovično šašolj kolo.
- Post n°791
Imao sam isti utisak, ne baš za sve pesme, ali za pristojan broj. To je muzika koja se zna, sluša i voli, i muzičari koji imaju svoju publiku i fanove.
_____
- Post n°792
Generalno boli me uvo. Posle.onog prosle godine proci ce 30 godina dok ne posaljemo ponovo nesto takvo.
- Post n°793
konstrakta je imala mnogo siri apil. glasali i deca i roditelji i svi. broj glasova dovoljno govori. konstrakta je pravi dogadjaj ovo je ipak gej geto.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°794
konjski nil wrote:kondo wrote:sad ozbiljno, još jedna promašena šansa sa penala dok golman nije ni na liniji
već smo slali marijana šerifovića i imamo premijerku koja srče iz čupave šolje msm da ne moramo stalno da se švercujemo u šengen pomoću pokaznih devijanata daj malo da šaljemo neke rusinke iz kucure šiptarina iz preševa ili neki vaki subotički afrojugo mađarski fzn iz 1988
zaustavite ga dok ne bude prekasno
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°796
polako brte indy nemoj da se nerviraš
inače mi je zabavno kako mislite da je zvuk ove evrovizije upravo ono što srbija sluša
inače mi je zabavno kako mislite da je zvuk ove evrovizije upravo ono što srbija sluša
_____
#FreeFacu
- Post n°797
Ne nerviram se, samo ne verujem šta čitam.
- Guest
- Post n°798
kondo wrote:polako brte indy nemoj da se nerviraš
Ma to je kao haute couture, niko to zapravo ne nosi ali se dumbed down verzije nađu u buticima.
Jednostavno živ je zvuk, mogu ga zamisliti tamo gde se sluša muzika a do ove godine to je slabo bio slučaj.
A Srbija sluša IDJ. It is known.
- Post n°799
pa da, upravo tako. elitistički niša pa sad ako prođe prođe.
ja mislim da smo napravili grešku sa džipsijem ali iskreno on mi je totalno marijaratković na evroviziji ako smem to da napišem javno i ne samo zato što liče.
ja mislim da smo napravili grešku sa džipsijem ali iskreno on mi je totalno marijaratković na evroviziji ako smem to da napišem javno i ne samo zato što liče.
_____
#FreeFacu
- Post n°800
kondo wrote:pa da, upravo tako. elitistički niša pa sad ako prođe prođe.
ja glaso za dzipsija.
za lb glasala moja devojka. ja nisam mogo jer mi tres i infantilan na nacin koji ne varim a nimalo seksi. naravno, ja nisam pripadnik gej zajednice i zato mogu da imam dobar i slobodan ukus i skroz sam svestan te privilegije i kapiram da je njihov izbor bio pravi
_____
ova zemlja to je to