Evrovizija
- Post n°726
Re: Evrovizija
Paće, bili na Evroviziji neki tvoji Zrenjaninci, prošli i u finale. Skroz su okej, roker(s)i.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°727
zasto aca stojanovic u svemu mora da bude najveci debil
_____
ova zemlja to je to
- Post n°728
Никад чуо, нити сам препознао било кога. Последњи свеж бенд који сам запамтио из краја су били ОПО, јер су вежбали у празној кући на 200м од мене, Лила Дива (које нисам имао прилике да чујем, тек пре неку годину сам прибавио који снимак) и Сукоб интереса (хвала Бурундију на препоруци).
Ови нису лоши, ал' не бих их никад приметио, ем је име на енглеском ем џенерика, заборавиш док прочиташ.
Ови нису лоши, ал' не бих их никад приметио, ем је име на енглеском ем џенерика, заборавиш док прочиташ.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°729
KST bašta, septembar 1993, neki novi bend uživo
- Post n°730
Lol, Hurricane promenio sve tri clanice.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°732
Pa da. K'o onomad Modelsice.
_____
- Post n°733
Notxor wrote:Ovo je muzički najbolje što je izašlo pod ovom firmom, imho
Volim da u komentarima ima i italijanski prevod za nas talijane Ali to je stvarno Euro-vizija
- Post n°734
Stare harikejnke bile mnogo zivahnije na sceni.
kvalitetnije prvo polufinale ali i ovo je odlicna zabava ne zalim se. osim na marica, sve je galeb nikacevic u pravu da glumci ne treba da glume voditelje
kvalitetnije prvo polufinale ali i ovo je odlicna zabava ne zalim se. osim na marica, sve je galeb nikacevic u pravu da glumci ne treba da glume voditelje
_____
ova zemlja to je to
- Post n°735
zvezda je zivot wrote:zasto aca stojanovic u svemu mora da bude najveci debil
Zasto covek sa najnizim IQ mora da ispadne glup? Vise o tome u narednoj epizodi podkasta ALESTO, sa vasim domacinom ALEksandrom STOjanovicem.
Last edited by Filipenko on Fri Mar 03, 2023 12:23 am; edited 1 time in total
- Post n°736
svaka cast svim takmicarima ali u odnosu na ovogodisnje favorite konstrakta je lori anderson ili onaj sto je instalirao pisoare
- Post n°737
marsel dišan?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°738
evrovizija off / Kažu da je Brajan Ino jednom prilikom pišao u Dišanov pisoar / evrovizija on
- Post n°739
heh, nisam znao za ovu verziju
Od Jugovizije u Zadru 1990. očekivalo se puno, Tajči i Massimo bili su favoriti
OTKAKO je Let 3 pobijedio na ovogodišnjoj Dori reakcije na hrvatske predstavnike na Eurosongu ne prestaju. Tim povodom vam u suradnji s Yugopapirom donosimo tekst o jugoslavenskom izboru za pjesmu Eurovizije 1990. godine.
...
Jesu li pjesme koje pjevaju Massimo i Tajči definitivno završene?
Da, uvijek postoje i male korekcije, a ja sam imao najviše dilema oko naslova. U završnoj verziji Tajčina pjesma zove se Hajde da ludujemo, a Massimova Pjesma za tebe.
Poslušajte kako zvuči prva verzija Tajčine pjesme, zvala se Berači jagoda.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°741
Odlična
A Tajči je u međuvremenu postala life coach.
A Tajči je u međuvremenu postala life coach.
_____
my goosebumps have goosebumps
- Guest
- Post n°742
Ovo je "Hajde da ludujemo" iz paralelnog univerzuma u kome nije bilo rata i sada smo prosperitetna zona i regionalni zmajići, pravi ponos EU . Možete da ludujete (dionizijski nagoni uspaljene mase kao vodeći impuls društva), možete da berete jagode (apolonijska, kalvinistička racionalnost koja akcenat stavlja na rad i postepeni razvoj). Odabrali smo, avaj, ludovanje umesto jagoda, a ova pesma me podseća da je sve moglo biti drugačije!
Stvarno mi je čudna pesma, prvi put je čujem
- Post n°743
Cousin Billy wrote:Ovo je "Hajde da ludujemo" iz paralelnog univerzuma u kome nije bilo rata i sada smo prosperitetna zona i regionalni zmajići, pravi ponos EU . Možete da ludujete (dionizijski nagoni uspaljene mase kao vodeći impuls društva), možete da berete jagode (apolonijska, kalvinistička racionalnost koja akcenat stavlja na rad i postepeni razvoj). Odabrali smo, avaj, ludovanje umesto jagoda, a ova pesma me podseća da je sve moglo biti drugačije!
- Post n°744
A zamisli univerzum u kom na toj Jugoviziji pobedjuje Viktorija sa "gde da legnem, gde da prenocim"
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°745
ficfiric wrote:A zamisli univerzum u kom na toj Jugoviziji pobedjuje Viktorija sa "gde da legnem, gde da prenocim"
...koji je btw blatantna kopija Thunder March Martija Fridmena.
- Post n°746
Znaci, bilo bi i sankcija
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°748
a i martiša je malo marnuo top gan temicu na početku da se ne lažemoFilipenko wrote:
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°749
konjski nil wrote:a i martiša je malo marnuo top gan temicu na početku da se ne lažemoFilipenko wrote:
Jeste, ali njemu su takve sitnice dozvoljene, jerbo je solo za Tornado of Souls njegov
A ovi nasi nisu marnuli sekund-dve, nego onako bas mu ga dali po celoj temi. Samo bahato
- Post n°750
zašto spavate
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.