Evrovizija
- Post n°526
Re: Evrovizija
Jbt ovo su neki reperi obuceni u tradicionalne nosnje i protezirani od ultranacionalista, koji su pak pod patronatom americkih im overlordova. Megabljuc.
- Post n°528
Ukrajinska pesma na iTunes listama (kupovina pesme) danas - velika petorka boldovana:
1 Israel
1 Luxembourg
1 Ukraine
1 Switzerland
1 Lithuania
1 Czech Republic
2 Austria
2 Italy
2 Poland
2 Denmark
2 Sweden
2 Latvia
2 Netherlands
2 Germany
3 Finland
3 UK
4 Norway
5 Belgium
5 Kazakhstan
6 France
7 Ireland
13 Spain
13 New Zealand
19 Portugal
20 Australia
22 Canada
28 Turkey
77 Hong Kong
Naša pesma na iTunes listama (kupovina pesme) danas - velika petorka boldovana:
16 Poland
25 Italy
26 Sweden
50 Spain
51 Switzerland
57 Germany
95 Belgium
100 UK
https://esctracker.com/itunes (ima i za druge pesme)
1 Israel
1 Luxembourg
1 Ukraine
1 Switzerland
1 Lithuania
1 Czech Republic
2 Austria
2 Italy
2 Poland
2 Denmark
2 Sweden
2 Latvia
2 Netherlands
2 Germany
3 Finland
3 UK
4 Norway
5 Belgium
5 Kazakhstan
6 France
7 Ireland
13 Spain
13 New Zealand
19 Portugal
20 Australia
22 Canada
28 Turkey
77 Hong Kong
Naša pesma na iTunes listama (kupovina pesme) danas - velika petorka boldovana:
16 Poland
25 Italy
26 Sweden
50 Spain
51 Switzerland
57 Germany
95 Belgium
100 UK
https://esctracker.com/itunes (ima i za druge pesme)
- Post n°529
Ma da, ali fora je u tome sto je ova pesma (Corpore Sano) pesma za Reading festival, a ne za Evroviziju. Svidja se masi ljudi koji uopste nisu ESC publika. We overdid it, plain and simple. Mislim, nema veze, super je (a i osvojili su sledstveno nagradu za umetnicki nastup, jer...who else?), pogotovu je super, i zapravo neverovatno, da je 1 Srbija poslala ovo, to sam odmah bio napisao.
- Guest
- Post n°530
rumbeando wrote:Cousin Billy wrote:Zdob si Zdub su mi jako simpatični već duže vreme - mislim da sam prvi put čuo za njih kad su ih doveli na Kustendorf negde pre 10-12 godina.
Kako, pa ovaj legendarni nastup je iz 2005?
retko pratim Evroviziju pa sam propustio.
- Post n°531
Ukraine looks on track to win the Eurovision song contest this year.
— POLITICOEurope (@POLITICOEurope) May 13, 2022
Those competing solemnly pledge the competition “shall in no case be politicized" — but this wouldn't be the first time its entry has been veeery close to that line.https://t.co/C814rdFKLt
- Post n°532
https://twitter.com/EurovisionComm/status/1525646869644419073
- Post n°533
Mór Thököly wrote:Ma da, ali fora je u tome sto je ova pesma (Corpore Sano) pesma za Reading festival, a ne za Evroviziju. Svidja se masi ljudi koji uopste nisu ESC publika. We overdid it, plain and simple. Mislim, nema veze, super je (a i osvojili su sledstveno nagradu za umetnicki nastup, jer...who else?), pogotovu je super, i zapravo neverovatno, da je 1 Srbija poslala ovo, to sam odmah bio napisao.
Pjesma se ljudima dopala iz svakakvih razloga. Moja stara mati uredno gleda Euroviziju i oduševilo ju je što je Konstrakta nosila borosanke, u kojima je ona provela radni vijek. Čak toliko da je odlučila u finalu glasati za nju. Nikad prije to nije napravila, penzićka je i skromnim resursima upravlja racionalnije i od Škota, ali svejedno se odlučila baciti u enormni trošak od 3,75 kuna. Feminističke nijanse performansa su joj, blago rečeno, promakle, ništa ona to ne razumije. Sve skupa joj je bilo krajnje čudno, ali užasno zabavno. A i pjevačica joj je bila 'baš nekako draga'. Plus borosanke...
Znači, nije samo za Reading.
- Post n°534
fwiw proslogodisnji pobednik evrovizije nastupa na ovogodisnjem readingu
_____
ova zemlja to je to
- Post n°535
Znam, Reading je pop. Ali to je Italija, ne moze Srbija da ocekuje da dobije na tu foru. Na zalost.
- Post n°536
Tovar wrote:Mór Thököly wrote:Ma da, ali fora je u tome sto je ova pesma (Corpore Sano) pesma za Reading festival, a ne za Evroviziju. Svidja se masi ljudi koji uopste nisu ESC publika. We overdid it, plain and simple. Mislim, nema veze, super je (a i osvojili su sledstveno nagradu za umetnicki nastup, jer...who else?), pogotovu je super, i zapravo neverovatno, da je 1 Srbija poslala ovo, to sam odmah bio napisao.
Pjesma se ljudima dopala iz svakakvih razloga. Moja stara mati uredno gleda Euroviziju i oduševilo ju je što je Konstrakta nosila borosanke, u kojima je ona provela radni vijek. Čak toliko da je odlučila u finalu glasati za nju. Nikad prije to nije napravila, penzićka je i skromnim resursima upravlja racionalnije i od Škota, ali svejedno se odlučila baciti u enormni trošak od 3,75 kuna. Feminističke nijanse performansa su joj, blago rečeno, promakle, ništa ona to ne razumije. Sve skupa joj je bilo krajnje čudno, ali užasno zabavno. A i pjevačica joj je bila 'baš nekako draga'. Plus borosanke...
Znači, nije samo za Reading.
Ne, to je drugo, ex-YU je drugo, mi smo ovde "naši", tu su i drugi, lokalni faktori bili u igri, naravno
- Post n°537
Culture minister: Ukrainian jury giving zero points to Poland, Lithuania at Eurovision is ‘very embarrassing.’
“This in no way reflects our real attitude towards you, our closest friends in Europe,” Ukraine's Culture Minister Oleksandr Tkachenko said on May 15.
“This in no way reflects our real attitude towards you, our closest friends in Europe,” Ukraine's Culture Minister Oleksandr Tkachenko said on May 15.
_____
????
- Post n°538
Mór Thököly wrote:Svidja se masi ljudi koji uopste nisu ESC publika.
Nije bas tako. Publika je i glasala za nju. Osvojila je 225 poena. Npr. Marija Serifovic je osvojila 268 a tad je galsalo dve drzave vise
Konstraktu su zaklali Dejani Cukici po zirijima
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°539
Mislim, njena pesma bas jeste za Evroviziju. Pesma bez ovakvog nastupa ne bi ni privukla nikakvu paznju. Sada cela Evropa prica o njoj a pre dva meseca ni ona novinarka na beoviziji nije uspela da joj ubode ime
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°540
Nakon informacije obavljene na sajtu Eurosonga, da je na drugoj polufinalnoj večeri Pjesme Evrovizije 2022. osporeno glasanje žirija u šest zemalja, želimo da obavijestimo javnost da smo ovlašćenim predstavnicima Evropske radiodifuzne unije (EBU) uputili zahtjev za pojašnjenje, navodi se u saopštenju Evrovizijskog tima RTCG.
https://rtcg.me/magazin/eurosong/362902/trazimo-pojasnjenje-od-ebu-glasanje-proteklo-u-redovnoj-proceduri-.html
https://rtcg.me/magazin/eurosong/362902/trazimo-pojasnjenje-od-ebu-glasanje-proteklo-u-redovnoj-proceduri-.html
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°541
ficfiric wrote:
fwiw dejan cukic u novom tekstu u nedeljniku vreme pise da je glaso za konstraktu 20 puta.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°542
Jbg, ne znam kako se zove onaj lik iz Nevernih beba, on voli da se mota po zirijima. Ne bi Cuko davao nule Konstrakti
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°543
ficfiric wrote:Mislim, njena pesma bas jeste za Evroviziju. Pesma bez ovakvog nastupa ne bi ni privukla nikakvu paznju. Sada cela Evropa prica o njoj a pre dva meseca ni ona novinarka na beoviziji nije uspela da joj ubode ime
Nastup - to je drugo. Pricam o pesmi.
- Post n°544
rumbeando wrote:Danas objavljen zvaničan spot:
ovo je redefinisalo do sada poznate granice što kažu mladi krindža
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°546
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°547
zvezda je zivot wrote:ficfiric wrote:
fwiw dejan cukic u novom tekstu u nedeljniku vreme pise da je glaso za konstraktu 20 puta.
To samo govori koliko je smece Nedeljnik, cime se bavi i sta objavljuje.
- Guest
- Post n°548
Više sam samom sebi dosadio sa kretenskom forom u Delfima. "Hoćete Nedeljnik za dinar?" "Preskupo, neću, hvala".
- Post n°549
Još bolje - "moraćete da mi ponudite više!"
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°550
ehhh... https://www.nedeljnik.rs/author/valjarevic/
_____
Sweet and Tender Hooligan