Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Evrovizija

zvezda je zivot

Evrovizija - Page 9 Empty Re: Evrovizija

Post by zvezda je zivot Mon Mar 07, 2022 6:51 pm

da, ako te interesuje skorpija, uvek preporucujem novembarsku, mnogo su kvalitetnije, izrazenije karakteristike znaka, sve...

kondo wrote:Oko Konstante na forumu ne znam kako se dođe do Klačara i Nevene a ne do Maje Uzelac i Ane Rodić

ti stvarno pitas ovde - na burundiju! - kako se dodje do klacara? helou ovde svi putevi vode do klacara

_____
    ova zemlja to je to
    Erős Pista

Post by Erős Pista Mon Mar 07, 2022 6:54 pm

Evrovizija - Page 9 3579118792

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Notxor

Post by Notxor Mon Mar 07, 2022 6:56 pm

Horoskop, wtf?

_____
      Sweet and Tender Hooligan  
    Erős Pista

Post by Erős Pista Mon Mar 07, 2022 6:56 pm

zvezda je zivot wrote:da, ako te interesuje skorpija, uvek preporucujem novembarsku, mnogo su kvalitetnije, izrazenije karakteristike znaka, sve...

kondo wrote:Oko Konstante na forumu ne znam kako se dođe do Klačara i Nevene a ne do Maje Uzelac i Ane Rodić

ti stvarno pitas ovde - na burundiju! - kako se dodje do klacara? helou ovde svi putevi vode do klacara

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

zvezda je zivot

Post by zvezda je zivot Mon Mar 07, 2022 7:17 pm

biki analizira pesmu, kaze da je viseslojna, misilim da analizira slojeve, zakljucuje da je umetnost i to konceptualna umetnost (sic). brani saru jo, kaze da je strasno sto prave od nje predstavnicu krezube vuciceve srbije koja voli gola dupeta, kad je ona kuma prajda i cela bikina lgbt ekipa je glasala za nju. ne znam sta jos prica, preletao sam, ali ovde ima fanova pa poslusajte

_____
    ova zemlja to je to
    kondo

Post by kondo Mon Mar 07, 2022 8:06 pm

slušaj brte ti umesto nas pa preprič, čemu služiš inače ovde i hvala ti na tome

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    kondo

Post by kondo Mon Mar 07, 2022 10:56 pm

narod prihvata konstantu

Evrovizija - Page 9 275363091_5205969959457106_3909964420049880551_n.jpg?stp=dst-jpg_s160x160&_nc_cat=101&ccb=1-5&_nc_sid=9e2e56&_nc_ohc=A-iVR9cDTKoAX8oHXH3&_nc_ad=z-m&_nc_cid=0&_nc_ht=scontent

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Летећи Полип

Post by Летећи Полип Mon Mar 07, 2022 10:57 pm

zvezda je zivot wrote:da, ako te interesuje skorpija, uvek preporucujem novembarsku, mnogo su kvalitetnije, izrazenije karakteristike znaka, sve...

Hvala ti, yveydo.

_____
    Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.

~~~~~

Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
    ficfiric

Post by ficfiric Mon Mar 07, 2022 10:59 pm

PODNOSIM KRIVIČNU PRIJAVU PROTIV BUJOŠEVIĆA I OLJE! Aca Lukas EKSKLUZIVNO za Informer.rs POKRALI SU SMS GLASOVE

Pevač Aca Lukas odlučio je da podnese krivične prijave protiv urednicu zabavnog programa RTS-a, Oliveru Kovačević, i generalnog direktora RTS-a, Dragana Bujoševića.

Popularni folker se oglasio ekskluzino za Informer.rs i poručio da su SMS glasovi u finalnoj večeri Pesme za Evroviziju ukrade. Kako je više puta istakao na takmičenje se prijavio jer je kao velika zvezda sa dugogodišnjim iskustvom želeo da pomogne svojoj zemlji.

Izabranoj predstavnici Ani Đurić Konstrakti želi sreću u Torinu, ali dovodi u pitanje regularnost takmičenja, te želi da ceo slučaj ispitaju nadležni državni organi.

- Podnećemo krivičnu prijavu protiv rukovodioca Radio-televizije Srbije, urednice zabavnog programa Olivere Kovačević i generalnog direktora Dragana Bujoševića zbog krađe glasova. Pouzdano znamo da je pokradeno više od polovine glasova, ako ne i troduplo SMS-ova koji uopšte nisu prikazani. Treba da se svi glasovi prikažu javno! Da se sabere koliko je ko dobio! Da se prikaže koliko je ukupno stvarno bilo SMS poruka, nakon čega će se dokazati da se cifre ne poklapaju. Poruke su navodno išle u humanitarne svrhe? Čije? Možda, u humanitarne svrhe Dragana Bujoševića i Olivere Kovačević i organizovane kriminalne grupe članova žirija, koji će svi pojedinačno dobiti krivične prijave zbog dogovaranja i igranja sa karijerama pevača i učesnika - rekao je Aca Lukas za Informer.rs i dodao:

- Kao građanin Srbije, neću da se smirim, dok ne budem video, kako napuštaju zgradu moje nacionalne televiziji, jer je ona moja koliko je i njihova.

Estradni umetnik je otkrio da su tužbe spremljene i da će već sutra biti podnete:

- Sve je spremno. Sutra i prekosutra će biti podnešene krivične prijave protiv njih. Decentno tvrdim, da je ukradeno puta tri glasova što ćemo i dokazati. Nebitno da li nama ili bilo kome drugom. S obzirom da idu u humanitarne svrhe, želimo da vidimo kome su ta pare otišle. Gospodin Bujošević, direktor RTS-a i gospođa urednica Olivera Kovačević, neka se izjasne gde su pare? Žiri će pod krivičnom odgovornošću, morati da objasni ko im je i kako naložio da glasaju! I koliko oni udela imaju u ovoj krađi, para? Ne bunim se zbog sebe i nije bitno da li sam ja bio bolji od drugih ili drugi od mene, već je problem što su glasovi pokradeni - rekao je čovek koji je sve postigao u životu, želeći da svojim učešćem na takmičenju, učini plemenitu stvar za Srbiju.

Aca svojim potezom namerava da stavi tačku na bahato ponašanje i svima stavi do znanja da je došao kraj samovolji ovih ljudi:

- Protiv žirija će biti podnete priajve za organizovani kriminal i učešće više ljudi u krivičnom delu, a to krivično delo se zove trgovina uticajem. To su uradili Dragan Bujošević, Olivera Kovačević i petoro članova žirija iz finalne večeri.

Lukas je na kraju poručio da da srpskoj predstavnici na Evroviziji želi su sreću na takmičenju, koje će se sredinom maja, održati u Torinu:

- Sve najlepše želim Konstrakti na Evrosongu i navijaću za njih da neko ne bi pomislio da ovo ima veze sa njima.

Pozvali smo i Oliveru Kovačević koja nije želela da komentariše optužbe Ace Lukasa.

_____

Uprava napolje!

Летећи Полип

Post by Летећи Полип Mon Mar 07, 2022 11:01 pm

Decentno

_____
    Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.

~~~~~

Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
    kapetanm

Post by kapetanm Mon Mar 07, 2022 11:01 pm

Troduplo ga pokrali
    Notxor

Post by Notxor Mon Mar 07, 2022 11:04 pm

Krali, krali, pokrali,
    Po-po-po-pokrali, krali.
    Može, može, može.

_____
      Sweet and Tender Hooligan  
    kapetanm

Post by kapetanm Mon Mar 07, 2022 11:06 pm

Troduplo
    Neko se uvek zajebe i kaže troduplo umesto trostruko. Troduplo bi bilo šestostruko zato što je tro (3) puta duplo (2) jednako šestostruko (6)
    Erős Pista

Post by Erős Pista Tue Mar 08, 2022 11:10 am

ficfiric wrote:
    PODNOSIM KRIVIČNU PRIJAVU PROTIV BUJOŠEVIĆA I OLJE! Aca Lukas EKSKLUZIVNO za Informer.rs POKRALI SU SMS GLASOVE

Pevač Aca Lukas odlučio je da podnese krivične prijave protiv urednicu zabavnog programa RTS-a, Oliveru Kovačević, i generalnog direktora RTS-a, Dragana Bujoševića.

Popularni folker se oglasio ekskluzino za Informer.rs i poručio da su SMS glasovi u finalnoj večeri Pesme za Evroviziju ukrade. Kako je više puta istakao na takmičenje se prijavio jer je kao velika zvezda sa dugogodišnjim iskustvom želeo da pomogne svojoj zemlji.

Izabranoj predstavnici Ani Đurić Konstrakti želi sreću u Torinu, ali dovodi u pitanje regularnost takmičenja, te želi da ceo slučaj ispitaju nadležni državni organi.

- Podnećemo krivičnu prijavu protiv rukovodioca Radio-televizije Srbije, urednice zabavnog programa Olivere Kovačević i generalnog direktora Dragana Bujoševića zbog krađe glasova. Pouzdano znamo da je pokradeno više od polovine glasova, ako ne i troduplo SMS-ova koji uopšte nisu prikazani. Treba da se svi glasovi prikažu javno! Da se sabere koliko je ko dobio! Da se prikaže koliko je ukupno stvarno bilo SMS poruka, nakon čega će se dokazati da se cifre ne poklapaju. Poruke su navodno išle u humanitarne svrhe? Čije? Možda, u humanitarne svrhe Dragana Bujoševića i Olivere Kovačević i organizovane kriminalne grupe članova žirija, koji će svi pojedinačno dobiti krivične prijave zbog dogovaranja i igranja sa karijerama pevača i učesnika - rekao je Aca Lukas za Informer.rs i dodao:

- Kao građanin Srbije, neću da se smirim, dok ne budem video, kako napuštaju zgradu moje nacionalne televiziji, jer je ona moja koliko je i njihova.

Estradni umetnik je otkrio da su tužbe spremljene i da će već sutra biti podnete:

- Sve je spremno. Sutra i prekosutra će biti podnešene krivične prijave protiv njih. Decentno tvrdim, da je ukradeno puta tri glasova što ćemo i dokazati. Nebitno da li nama ili bilo kome drugom. S obzirom da idu u humanitarne svrhe, želimo da vidimo kome su ta pare otišle. Gospodin Bujošević, direktor RTS-a i gospođa urednica Olivera Kovačević, neka se izjasne gde su pare? Žiri će pod krivičnom odgovornošću, morati da objasni ko im je i kako naložio da glasaju! I koliko oni udela imaju u ovoj krađi, para? Ne bunim se zbog sebe i nije bitno da li sam ja bio bolji od drugih ili drugi od mene, već je problem što su glasovi pokradeni - rekao je čovek koji je sve postigao u životu, želeći da svojim učešćem na takmičenju, učini plemenitu stvar za Srbiju.

Aca svojim potezom namerava da stavi tačku na bahato ponašanje i svima stavi do znanja da je došao kraj samovolji ovih ljudi:

- Protiv žirija će biti podnete priajve za organizovani kriminal i učešće više ljudi u krivičnom delu, a to krivično delo se zove trgovina uticajem. To su uradili Dragan Bujošević, Olivera Kovačević i petoro članova žirija iz finalne večeri.

Lukas je na kraju poručio da da srpskoj predstavnici na Evroviziji želi su sreću na takmičenju, koje će se sredinom maja, održati u Torinu:

- Sve najlepše želim Konstrakti na Evrosongu i navijaću za njih da neko ne bi pomislio da ovo ima veze sa njima.

Pozvali smo i Oliveru Kovačević koja nije želela da komentariše optužbe Ace Lukasa.

Evrovizija - Page 9 10523010

_____

Erős Pista

Post by Erős Pista Tue Mar 08, 2022 11:11 am

Posle kaze zvezda nema veze s izborima.

_____

паће

Post by паће Tue Mar 08, 2022 11:21 am

kapetanm wrote:Troduplo
    Neko se uvek zajebe i kaže troduplo umesto trostruko. Troduplo bi bilo šestostruko zato što je tro (3) puta duplo (2) jednako šestostruko (6)

Evrovizija - Page 9 Samo_v12

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    Ferenc Puskás

Post by Ferenc Puskás Tue Mar 08, 2022 11:30 am

Pogledao Konstraktu, ok, nije brko u latexu, ali bit će brka, sad malo ona.
    Ono kad je crkva podsjeća na Srbiju u kojoj će mrijeti, a u klipu ide u ž a s, jel to politička subverzija?

_____
    Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
    паће

Post by паће Tue Mar 08, 2022 11:36 am

Ferenc Puskás wrote:Pogledao Konstraktu, ok, nije brko u latexu, ali bit će brka, sad malo ona.
    Ono kad je crkva podsjeća na Srbiju u kojoj će mrijeti, a u klipu ide u ž a s, jel to politička subverzija?

Диверзија... суфтилна.

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    kondo

Post by kondo Tue Mar 08, 2022 11:45 am

Nisu diverzija ni žuto plave boje na ekranu tokom nastupa na Beoviziji

_____
    #FreeFacu

kapetanm

Post by kapetanm Tue Mar 08, 2022 5:15 pm

Uhvatio sam sebe da mi pesma ceo dan se mota po glavi nekako zarazno. Izvini Aco Lukase
    zvezda je zivot

Post by zvezda je zivot Tue Mar 08, 2022 5:19 pm

nisam skoro o necemu video ovoliko razlicitih misljenja, neke teme su se otvorile, a to je na kraju krajeva zadatak savremene umetnosti, zar ne

_____
    ova zemlja to je to
    ficfiric

Post by ficfiric Tue Mar 08, 2022 5:33 pm

Dragojevic to kaze da bi se epp-ovci opustili a onda u maju - drm

_____

Uprava napolje!

ficfiric

Post by ficfiric Tue Mar 08, 2022 7:28 pm

Evrovizija - Page 9 Stripformer_1660_stripformer-2022-03-08

_____

Uprava napolje!

Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Mar 08, 2022 7:33 pm

ovo je nehotično smešno  Evrovizija - Page 9 3579118792
    kondo

Post by kondo Tue Mar 08, 2022 11:23 pm

jebemu miša priznajem da sam se krišom od samog sebe nasmejao pre no što sam stigao do bilijevog komentara

_____
    #FreeFacu

Post by Sponsored content

Current date/time is Fri Nov 15, 2024 8:58 am