meni se svidja kada recimo velikosrbi tu kazu dosli iz bosne pa zvizde, sta oni tu traze u sandzaku, no im je sasvim normalno da se ide odavde u sumsku i skrnavi, ili da ona nakaza zvalava odande dolazi i skrnavi po srbiji.
Odbojka
- Guest
- Post n°27
Re: Odbojka
Bravo, mačke! Terzić liči na iscrpljenog američkog producenta koji je pukao posle završetka snimanja i od mnogo seksa i spida i koke.
- Korisnik
- Post n°28
Ovo je za ženski sport ekvivalent SP u fudbalu za muškarce.
- Post n°29
koliko je blagotvorno za sport kada ne prenosi RTS. retko normalno i iskulirano prvenstvo najviseg nivoa zahvaljujuci tome. nadam se da će ih šolak zatvoriti, mislim na sportsku redakciju RTS. nema nikakvog razloga da ne kupe prava na prenos sledeceg WC u fudbalu.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°30
Ubuduće, ako se ponovi neka zlatna medalja odbojkašica, da one, odbojkašice, dočekaju i pozdrave "navijače" predvođene Olgom Danilović na balkonu.
- Guest
- Post n°32
inace fun fact je da je otac ove debilcine terzic jovan bio direktor firme topiko iz backe topole koju je unakazio i naravno nikom nista.
- Guest
- Post n°33
Sad bih prikačio video Sačuvajmo prisustvo duha iz Radovana, ali sam ubog na mobilnom.
Tito, partija - vikali su Mirza i tanjević 1979 kada osvojili Kup šampiona, Sale je 1997.ili 98. poklonio Slobi loptu s potpisima SVIH igrača, samo Ivo nije potpis'o, šta sad, na sportistima je da troša hranarinu da imaju lepe guze i budu ambasadori zemlje, ima kp da bude čangrizalo...
Tito, partija - vikali su Mirza i tanjević 1979 kada osvojili Kup šampiona, Sale je 1997.ili 98. poklonio Slobi loptu s potpisima SVIH igrača, samo Ivo nije potpis'o, šta sad, na sportistima je da troša hranarinu da imaju lepe guze i budu ambasadori zemlje, ima kp da bude čangrizalo...
- Guest
- Post n°34
italijanski pisac skovo pesmu o srbiji
http://sportklub.rs/Odbojka/a256150-Srbija-je-pobedila-cak-i-za-vas-koji-ne-znate-Andrica.html?fbclid=IwAR1w6yRAs2wXYsgd5IWObfZNuMFDANnD2f154MX_vZnME2LqUtWc9ibjor8
pa kako ne mrzeti septicku jamu
http://sportklub.rs/Odbojka/a256150-Srbija-je-pobedila-cak-i-za-vas-koji-ne-znate-Andrica.html?fbclid=IwAR1w6yRAs2wXYsgd5IWObfZNuMFDANnD2f154MX_vZnME2LqUtWc9ibjor8
pa kako ne mrzeti septicku jamu
- Post n°35
Da ne otvaram džaba topik:
Vijest na Avazu:
Da postoji sport sjedeća odbojka saznao sam godinu i kusur posle rata, znao sam par momaka, predratnih sportista koji su ratu stradali i koji su se u njoj tražili a neki se i pronašli. Naigrali su se u reprezentaciji i naosvajali medalja. Dva olimpijska zlata, tri svjetska i jedanaest evropskih. Naša prednost nad evropskim protivnicima je bila ta predinvalidsko bavljenje sportom. Najveći protivnik bio je i ostao Iran, slična priča, samo sa deset godina prednosti, kod njih je već druga generacija igrala, iz prve su treneri i selektor. Sad i za BiH igra druga i početnici iz treće generacije. Bilo je i ozbiljnijih incidenata na Iran-BiH mečevima, čini mi se i tuče.
Priča jedan reprezentatvac po povratku iz Irana kako su im domaćini odmah po dolasku objasnili da su u Iranu svi ponosni na tu reprezentaciju i da teško podnose poraz.
Na to je neki iz Kojica kazao da su im Iranci isto to rekli kad je kao reprezentativac u tavli išao tamo na gostovanje. Kad su poveli u finalu, napali su ih i publika i igrači i da su nakon toga proglasili svoju pobjedu.
Vijest na Avazu:
Izabranici selektora Ifeta Mahmutovića briljiraju na prvenstvu koji se održava u Italiji
Reprezentativci Bosne i Hercegovine u sjedećoj odbojci ostvarili su još jednu pobjedu na Evropskom prvenstvu u italijanskom Kaorleu.
"Zlatni ljiljani" su bez problema savladali selekciju domaćina Italiju sa 3:0. Po setovima je bilo 25:11, 25:12 i 25:11.
Ovo je peti trijumf za izabranike Ifeta Mahmutovića iz pet utakmica na ovom turniru na kojem do sada nisu izgubili nijedan set.
Najbolji pojedinci u bh. selekciji bili su Ermin Jusufović i Safet Alibašić sa po osam poena.
Naši odbojkaši sutra igraju protiv Srbije, a meč počinje u 11:45 sati.
Podsjetimo, "Zlatni ljiljani" su do sada pobijedili Litvaniju, Poljsku, Sloveniju, Hrvatsku, te danas Italiju.
Da postoji sport sjedeća odbojka saznao sam godinu i kusur posle rata, znao sam par momaka, predratnih sportista koji su ratu stradali i koji su se u njoj tražili a neki se i pronašli. Naigrali su se u reprezentaciji i naosvajali medalja. Dva olimpijska zlata, tri svjetska i jedanaest evropskih. Naša prednost nad evropskim protivnicima je bila ta predinvalidsko bavljenje sportom. Najveći protivnik bio je i ostao Iran, slična priča, samo sa deset godina prednosti, kod njih je već druga generacija igrala, iz prve su treneri i selektor. Sad i za BiH igra druga i početnici iz treće generacije. Bilo je i ozbiljnijih incidenata na Iran-BiH mečevima, čini mi se i tuče.
Priča jedan reprezentatvac po povratku iz Irana kako su im domaćini odmah po dolasku objasnili da su u Iranu svi ponosni na tu reprezentaciju i da teško podnose poraz.
Na to je neki iz Kojica kazao da su im Iranci isto to rekli kad je kao reprezentativac u tavli išao tamo na gostovanje. Kad su poveli u finalu, napali su ih i publika i igrači i da su nakon toga proglasili svoju pobjedu.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°36
Ako se ne varam, Iran ima nekog dzina u ekipi?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°38
ficfiric wrote:Ako se ne varam, Iran ima nekog dzina u ekipi?
Jeste.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°39
Reprezentacija BiH u sjedećoj odbojci osvojila Evropsko prvenstvo nakon velike borbe
Naši reprezentativci su bili bolji od selekcije Njemačke
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.