Uništenje srpskog roda
- Post n°26
Re: Uništenje srpskog roda
Ali odličan nadimak, Penkaso hehe.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°27
disident wrote:Zasto nemamo temu za srpski haiku?
Болан, није ти ово хаику, чак ни слободна форма истог.
Ово су ти неки афоризми, уметничка форма која је одувек привлачила разне лудаке.
- Post n°28
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°29
Ne, ovo zapravo ovde ide. Ako Kosovo dobije stolicu u UN deca vise nece pomagati roditeljima kad ne mogu da plate racune. No, really.
https://youtu.be/_b_Jjniksks?t=617
https://youtu.be/_b_Jjniksks?t=617
- Guest
- Post n°30
Nije to stiglo u prodavnice. Bačeno je na ceo svet i na nas iz aviona.
— Saša Milovanović (@SaaMilovanovi3) February 7, 2020
Jedino Rusiju i Kinu ne zasipaju jer oni obaraju. Ali evo vidi ovo sa virusom.
— Saša Milovanović (@SaaMilovanovi3) February 7, 2020
- Post n°31
Srbin.info na licu mesta: Vučiću, ko zaprašuje noću Beograd
#Beograd, #Srbininfo
U petak 18 decembra oko 23 časova, Dejan Petar Zlatanović je u centru Beograda snimio kako čudna prašina, poput sitne kiše, pada po centralnim ulicama glavnog grada Srbije.
Prašinu je reporter Srbin.info osećao i u ustima, a garavi talog mogao je da se vidi i na parkiranim automobilima.
Pogledajte u video prilogu kako je to izgledalo, a takođe pogledajte u ranijim video snimcima istu pojavu i u maju kao i tokom ovog leta, znači u periodu kada nema grejanja.
POGLEDAJTE ŠTA JE UREDNIK SRBIN.INFO SNIMIO I U MAJU OVE GODINE
Beograd - Srbin.info snimio čudnu pojavu: Pesak prekrio centar Beograda...
https : // www . youtube.com/watch?v=mMbti...
Beograd: Drugu noć zaredom pada peščana kiša; zašto je ima samo noću, nikad danju?
https : // www . youtube.com/watch?v=aWbPi...
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°32
misterija sitne kiše, rosulje
- Post n°33
Ne samo sitna kisa, vec vidis da ima i prljavstine na parkiranim automobilima. Kad povuce prstom, ostane mu crno
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°34
Da i jeste primetili kad ptica ukenja beli auto govance je crno, a kad usere crni ono je belo..
Zavepa
Zavepa
- Post n°35
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°36
Tako beže od kemtrejsla i 6G zraka Ilona Maska... pic.twitter.com/MBavhXqdyr
— Infidel (@SerbianInfidel) April 3, 2021
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°37
pitao sam se gde da stavim ovo.
https://iskra.co/reagovanja/sta-rusi-moraju-da-shvate-o-srbima-sa-emirom-kusturicom-uoci-sestog-aprila/?fbclid=IwAR3TizGGW53vEQJ8ul_odEI4wH1a7RLkUjpbY817WXsxI5On7D0f-aQyiVE
UDRI AMERIKO! VAKCINISI KINO!
https://iskra.co/reagovanja/sta-rusi-moraju-da-shvate-o-srbima-sa-emirom-kusturicom-uoci-sestog-aprila/?fbclid=IwAR3TizGGW53vEQJ8ul_odEI4wH1a7RLkUjpbY817WXsxI5On7D0f-aQyiVE
UDRI AMERIKO! VAKCINISI KINO!
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°38
Svima cemo mi objasniti sta treba da rade
- Post n°39
ne mi nego kusta. a evo ga inace gde miskvotuje, usta punog putinovog mlohavog kurca, popovica. naime koca je tada americkom generalu rekao nesto drugo.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°40
(Брозова Југославија) је држава која је прешла у утицајну сферу Запада још 1948, кад је Стаљину (суштински, самој Русији) речено НЕ. Од тада до данас на власти у Београду су углавном следбеници тог НЕ. Стаљин је давно отишао, а НЕ се, још увек, говори земљи Светог Сергија Радоњешког и Светог Серафима Саровског, Пушкина и Достојевског.
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°41
lud
_____
- Post n°42
Gde je ovo napisao?
A, Kusturica. Ma lud
A, Kusturica. Ma lud
- Post n°43
Ovo je prepric (by Vladimir Dimitrijevic) intervjua koji je dao za neki ruski list.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°44
list ministarstva spoljnih poslova rusije.
my fave je naravno: NE STALJINU JE I NE RUSIJI!
my fave je naravno: NE STALJINU JE I NE RUSIJI!
_____
- Post n°45
Kusta je imao mislim 2011. u Novostima jedan intervju uoči dolaska Merkelke kod Tadija. To sam izdanje godinama čuvao i sad ne znam gde mi je. Taj intervju i za njega bio jedna od najgušćih antologija lupetenja koja se ni Šešelj ne bi ponovila. Dobije neko uopšteno pitanja a on u ponom gasu krene neke paralele sa aneksionom krizom, kao evo - dolazi nam opet Ferdinand na Vidovdan, da li će se naći neka srpska ruka da nas izbavi iz Merkelinog ropstva!???
To pozivanje na atentat stranog državnika dobilo je samo jedan satirični prikaz na e-novinam i nigde više. Od njega mi posle sve dođe nekako lite, kao dnevna doza Bazduljanja...
To pozivanje na atentat stranog državnika dobilo je samo jedan satirični prikaz na e-novinam i nigde više. Od njega mi posle sve dođe nekako lite, kao dnevna doza Bazduljanja...
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°47
el ovo gore džoni samardžić? što on?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°48
WTF reakcija na pisanje jednog čobana...
_____
- Post n°50
Како се они добро зајебавају
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...