Samo ovu stvar ili ceo opus?William Murderface wrote:
Muzika koju biste zabranili
- Post n°51
Re: Muzika koju biste zabranili
- Post n°52
Samo ovu. Ostatak on case to case basis.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°53
For the rest of the уратци of Dirty theatre I'd also go од случаја до случаја, but generally they killed themselves in october 1990 (yup, одокативно at same time as above урадак of el Org), when they pulled that рвацки stunt with 'Rear rose', which somehow always brings up an image of a cow's rear center. They are clinically (and cynically) dead икад since.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°54
Kondo wrote:upravo si otvorio veliku temu: sta se jede u burundiju kada nije glad. zapravo sam dosta iznenadjen da imas krkenzi nerv. ovo mesto je oduvek delovalo isposnicki, jedno sto sejlorka narusava asketizam svojim seksualnim eskapadama.
haha i dobar ti je prvi utisak - nemam krkenzi nerv u kolokvijalnom smislu i jesam isposnik u prosecnoj srpskoj kafani. u konkretnoj situaciji u tri sesira sam krkao* grilovano povrce i cepao limunanu, a konobar se umalo nije uvredio mojom porudzbinom
*meni grilovanje povrca ide pod transgresivni termin krkanje zato sto a) ja toga mogu da pojedem dok mi ne bude zlo i b) kuci samo i iskljucivo barim povrce a grilovanje istog inace smatram potpuno besmislenom i nenutritivnom procedurom rezervisanom za posebne prilike a la odlazak u kafanu.
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°55
Bluberi wrote:
klasik zabranjivanja !
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°56
Apso-fucking-lutno!
(Za Paće - apso-jebeno-lutno)
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°57
apsojebelutno (vise u duhu jezika)
_____
....al zavoleh devojku iz stada
- Post n°58
William Murderface wrote:Apso-fucking-lutno!
За Паћета (иначе овако испада да је било у средњем роду, за једно Паће).
Ал' ајде, потрудио си се.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°59
Jeste ćuli, prijo,
verujte, bez šale,
otvara se škola
za paćiće male
verujte, bez šale,
otvara se škola
za paćiće male
_____
- Post n°60
Kakva sad prija? Zar nije, jeste l' čuli, deco?
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°61
Ако сам рекао "потрудио си се" то подразумева и двојку за труд. Ајде бре, нит' си ти тако давно био ђак, нит' сам ја тако давно био профа...
...ал' мени баш доста било те просвете, не бих да се враћам. Добро, подсетили смо се, фино.
Незад на топић: забранио бих музику која никако да почне. Оно кад цела ствар звучи као увод у нешто, некакав инструментал који се отегне, и негде око трећег минута укапираш да је то све што има, да ништа друго ту неће да почне.
На исту тему, музику која се добро зипује. Кад четврто понављање нечега звучи апсолутно исто као и први пут кад се чуло, ни тон да промене. Кад од осмог понављања чекаш кад ће да буде готово, а има још десет.
...ал' мени баш доста било те просвете, не бих да се враћам. Добро, подсетили смо се, фино.
Незад на топић: забранио бих музику која никако да почне. Оно кад цела ствар звучи као увод у нешто, некакав инструментал који се отегне, и негде око трећег минута укапираш да је то све што има, да ништа друго ту неће да почне.
На исту тему, музику која се добро зипује. Кад четврто понављање нечега звучи апсолутно исто као и први пут кад се чуло, ни тон да промене. Кад од осмог понављања чекаш кад ће да буде готово, а има још десет.
_____
- Post n°62
Gugl veli "kumo", sad više ni ja ne znam, možda je to onaj hrvatski prijevod gdje gaču ga, ga, ga, umjesto da paču pa, pa, pa.otto katz wrote:Kakva sad prija? Zar nije, jeste l' čuli, deco?
_____
- Post n°63
kumo
gaču
nije hr izdanje
gaču
nije hr izdanje
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°64
Ok, ne znam. Ali ne zna ni William!
_____
- Post n°65
Nema uskoka da nas podseti, on ipak suvereno vlada lektirom.
_____
- Post n°66
Кад већ чита, могао би и да другу ситну пише.
_____
- Post n°67
Британске дечије песмице, риме за расадник (или беше старачки дом... оно where they got those ladies to nurse you), само још једно двеста пута да чујем истих петнаест наслова па ћу од беса да почнем да анализирам лирикеРЖ (епске песме онда имају епике) и зашто одатле не ваља учити енглески, само да видим на ком топићу да приредим ту тортуру...
_____
- Guest
- Post n°68
Ono što slušaju fudbaleri, i što planktoni razmenjuju na mobilnim telefonima.
- Post n°69
IDJ, cela produkcija i svi autori doživotno.
- Post n°71
Вију вију је најмањи проблем.
Текстови су више улица од 90их, не мош наћи ништа смислено.
- Guest
- Post n°72
Neću to da se zabrani, treba mi validacija kroz ismevanje tuđih izbora. Obično to izbegavam, ali ovaj žanr je singularno ogavan
- Guest
- Post n°73
Ali Nigrutin koji single-handedly prišije ime celom žanru Pesmu objavio pre četiri dana, a sad svi znaju da se to zove vijuviju muzika.
- Post n°74
Sotir wrote:Вију вију је најмањи проблем.
Ma ne znam, ja u svakoj toj pesmi čujem jebeni autotune.
- Post n°75
ja nemam pojma o čemu pišete. ni šta je idj, ni šta je vijuviju (mimo onog nigrutinovog
pokušaja parodije koji mu otvara vrata nove zadruge).
mislim da prvi put, godinama, živim u socijalnom bablu.
pokušaja parodije koji mu otvara vrata nove zadruge).
mislim da prvi put, godinama, živim u socijalnom bablu.