- 'De ja živim...
manje profi + mobitelska skljocanja
- Post n°401
Re: manje profi + mobitelska skljocanja
Caption:
- 'De ja živim...
- 'De ja živim...
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°402
Bolje joj je tu nego Nemačkoj, gde se mačke jedna drugoj ni ne javljaju
- Post n°403
Živi u mojoj ulici, ovde u MelburnuErős Pista wrote:Caption:
- 'De ja živim...
To je moje omiljeno dvorište, tu živi jedna bakuta od stotinu leta, sa ovom nešto mlađom mačkom (na slici ispod), a prugasta mačka na prethodnoj slici je novajlija (ili je iz komšiluka). Sve okolne kuće su odavno džentrifikovane, stare simpa kućice zamenjene betonskim kockastim monstruoznostima bez duše, ali ova sa babom & mačkama, još se ne da.
- Post n°404
Izgleda ko prosječna bosanska seoska avlija s početka osamdesetih, jedino što se ne uklapa je ovaj egzotični cvijet.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°405
Pa vojvodina je u pitanju, tamo je 80% dvorista zapravo prosecna republikosrpska avlija.
- Post n°406
fikret selimbašić wrote:Izgleda ko prosječna bosanska seoska avlija s početka osamdesetih, jedino što se ne uklapa je ovaj egzotični cvijet.
Да питаш бабу, рекла би да није уопште егзотичан.
Ал' буквално сам чекао да неко пита где је ово снимљено, јер оваква авлија напросто сама никне било где, нема везе који је континент.
_____
ordinary maga or krav maga?
не, не представља проблем, него баш јесте проблем.
- Post n°407
Ona fotka gde je mačka sam mislio da je Indy uslikao negde kad je bio u Srbiji
- Post n°408
Mór Thököly wrote:Ona fotka gde je mačka sam mislio da je Indy uslikao negde kad je bio u Srbiji
На то и мислим. Чим сам видео, одмах сам знао да немам појма где је - могла је бити негде у мојој улици, негде на Дорћолу, у Атланти, Врџињи, ма било где. Ваљда што ни на чему нема етикета од нечег локалног, све је тако генеричко.
_____
- Post n°410
_____
- Post n°411
А добијем некад и овако нешто.
Са текућим језгром линукса је проблем, нешто што је било исправљено у претходна два није пренето у ово, па фотке излазе прилично зелене до цијан. Са овом обрадом, међутим... хм, буде занимљивих резултата. Испада некакав жанр за себе, као што је некад био полароид. Или ломографија.
Са текућим језгром линукса је проблем, нешто што је било исправљено у претходна два није пренето у ово, па фотке излазе прилично зелене до цијан. Са овом обрадом, међутим... хм, буде занимљивих резултата. Испада некакав жанр за себе, као што је некад био полароид. Или ломографија.
_____
- Post n°413
Level up your photography skills with this simple trick :calling: pic.twitter.com/VCiy2SaKdS
— Praise The Camera man (@PraiseTheCman) May 20, 2023
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°415
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°418
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°419
ili neki Fall out ugl neka postapokalipsa
ta fotka je jako dobra dok mi je ova sa audio programom vise fora..nema ni vode ni sunca,polozaj monitora je bolji i bolja je priroda ...
ta fotka je jako dobra dok mi je ova sa audio programom vise fora..nema ni vode ni sunca,polozaj monitora je bolji i bolja je priroda ...
- Post n°420
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°421
Nove galaksije otkrivam:
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°422
_____
- Post n°423
- Post n°424
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”