Играни филмови са мотивима из историје
..... најавише историјски филм о мом омиљеном спорту, е сад, шта су снимили, објективан филм о шаховском генију или америчку пропаганду, тешко је унапред прогнозирати.
_____
"Mogu li ja da kažem ili ćete Vi da vodite intervju sami sa sobom? Samo kad bih mogla da kažem nešto… Prvo, uvek smo govorili našim građanima da ne možemo i nećemo da gledamo na EU kao na ćup sa novcem. Da bolji kvalitet života, radna mesta i bolje plate moraju doći od nas samih i snage naše ekonomije. Želimo da budemo deo EU jer je to mirovni projekat i jer delimo vrednosti sa EU." - Ana Brnabić
uskok i ajduk wrote:Уф, како ме наложио овај спот: филм стављен на списак за обавезно гледање.
_____
"Mogu li ja da kažem ili ćete Vi da vodite intervju sami sa sobom? Samo kad bih mogla da kažem nešto… Prvo, uvek smo govorili našim građanima da ne možemo i nećemo da gledamo na EU kao na ćup sa novcem. Da bolji kvalitet života, radna mesta i bolje plate moraju doći od nas samih i snage naše ekonomije. Želimo da budemo deo EU jer je to mirovni projekat i jer delimo vrednosti sa EU." - Ana Brnabić
- Guest
Lol, neki kadrovi su maltene kopipejstovani iz Neprijatelja pred vratima.
A Rusi bi konacno mogli da se odluce, ili ce da seru po, ili da se kite sovjetskim nasledjem. Ne moze oba.
A Rusi bi konacno mogli da se odluce, ili ce da seru po, ili da se kite sovjetskim nasledjem. Ne moze oba.
Čini mi se da su prelomili da će da se kite sovjetskim nasleđem.
edit: gledala sam film. romansirana biografija, pitko, lepo i stravično na momente.
Smrt, seks i ljubav. Eleonora Ruzvelt kako tačka spajanja, udvaranje zapadu.
Nije vrhunski film ali meni se svideo.
Možda je to toga što ja padam na teme o velikim ženama.
edit: gledala sam film. romansirana biografija, pitko, lepo i stravično na momente.
Smrt, seks i ljubav. Eleonora Ruzvelt kako tačka spajanja, udvaranje zapadu.
Nije vrhunski film ali meni se svideo.
Možda je to toga što ja padam na teme o velikim ženama.
Neprijatelja pred vratima
Ima jedan dobar film slicnog imena:
_____
"Ne morate krenuti odavde da biste dosli tamo. Moguce je krenuti odavde i vratiti se ponovo tu, ali preko onoga tamo."
Aca Seltik, Sabrana razmisljanja o topologiji, tom cetvrti.
My Moon Che Gavara.
Jedan istorijski za hajduka i uskoka, pojavio se na kioscima
Odličan trejler! Kupujem!
Прошле недеље гледао "Индокину"
_____
- Guest
nije red da se ne pomene na ovoj temi:
i da zanemarim sve ostalo, ostaje najbolja fotografija ikad
i da zanemarim sve ostalo, ostaje najbolja fotografija ikad
- Guest
Kako ja volim da gledam ove tv filmove sa istorijskom tematikom snimane sedamdesetih u SFRJ. Fino je Pavle Vuisić skinuo Geringa i njegovo ponašanje u sudnici.
Plus ovaj:
Jel gledao neko Vikinga na kraju?
- Guest
Gledo je Mita Vojnov, kaže da je film "srpstvo"
zastitnik gotama wrote:Mita Vojnov
- Guest
Dimitrije Vojnov on Twitter: "VIKING, kakva filmčina, kakvo Srpstvo ...
https://twitter.com/timjohnbyford/status/846502934183624705
[list="margin-right: 0px; margin-left: 0px; padding-right: 0px; padding-left: 0px; border: 0px;"]
[*]
[/list]
[size]
6 days ago - VIKING, kakva filmčina, kakvo Srpstvo! Moram da odem na Peščanik da se malo smirim...[/size]
Зар нису скоро сви филмови са мотивима из историје? Не сећам се да је неки детектив установио да је мотив нешто што се још није десило.
Чак и кад је мотив да се не нађе тестамент (отварање би било у будућности) мотив је опет имање стечено у прошлости.
Чак и кад је мотив да се не нађе тестамент (отварање би било у будућности) мотив је опет имање стечено у прошлости.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
Trenutno na rts2 http://www.imdb.com/title/tt0075788/
Guest wrote:
Pojavio se u...hm...prodavnicama.
- Guest
Jel kacio neko trejler za onaj film o Rastku Nemanjicu, sto deluje kao da se nista ne desava u celom filmu, al onako, lepo je ?
Mhm.
- Guest
pokojni Endru Brajtbart je obicavao govoriti kad je pricao o vaznosti pop kulture za americku politku, da kad pitas prosecnog republikanca sta osobito voli da gleda na televizoru on kaze dokumentarac o drugom svetskom ratu, jedno sest sati da traje,sa intervjuima vojnika. I onda ode kuci i gleda big beng tiori ko svi drugi.
e tako i ovo, pravljeno za ono sto se srblji prave d oce da gledaju.
e tako i ovo, pravljeno za ono sto se srblji prave d oce da gledaju.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije