nastavljamo sa neobjasnjivim video projektima nasih cuvenih mjuzicara. umesto svog komenta cu okaciti drugarov. naravno, svako razumno objasnjenje ili insajderska info kako i zasto je do ovog doslo, pozeljni su.
Možda i najbizarniji spot iz celokupnog ex yu nasleđa. Dakle Bajaga, iz nekog razloga obučen u kostim sa ciljem, verovatno, da liči na cigu (tu su i brkovi da pomognu utisku) fura psa sa povređenom nogom i devojku kostimiranu takođe u nešto što bi trebalo da kaže ona je ciganka. I onda joj on kaže "Bam bam bam neću ništa da znam... nisi dovoljno brz bam bam bam". A ona to sluša i kapira ga u potpunosti (ovo mi je ). A onda se pojavljuje Cukara kostimiran u svemirca i daje nam svoju interpretaciju kako on vidi sada Bajagu i tu, jel, devojku, a i sakatog cuku. I kaže "Jahači magle, dovoljno brzo, sedma patrola..." itd. Tj. on se sad svađa sa Bajagom, cigom, i kaže mi smo dovoljno brzi. Jer, pojavljuje mu se i ekipa, takođe kostimirani u svemirce, no sad već znamo da su oni zapravo ta svemirska policija. A jašu konje jer su oni ujedno i jahači magle (?). I onda oni prete Bajagi, cigi sa devojkom i sakatim cukom, "Sve vas vidi svemirska policija!". Sad, da li to ima seksualnu konotaciju ili pak oni misle da je Bajaga oštetio cuku nejasno je. Prva varijanta je benignija, u drugoj bi se morali pozabaviti i izvesnim stereotipima, predrasudama itd. a kontam nije to. I onda im Bajaga kaže na sve to "Bam bam bam neću ništa da znam...". Da li on preti da će ih upucati? Ne znam. Ali i svemirska policija tj. jahači magle teraju svoju priču. I kradu mu devojku. I vode je u šumarak, i tu stvar već postaje vrlo ozbiljna. A Bajaga i dalje neće ništa da zna. A cuko trči na tri noge u ubrzanom snimku. I onda je Bajaga tužan. I vidi se krov neke fabrike što bi verovatno trebalo da podseća na svemirski brod. I tako Bajaga koji ništa nije hteo da zna ostaje i bez devojke i bez psa, Mislim da je ovo, sve u svemu, vrhunski.