FK Crvena zvezda
- Post n°902
Re: FK Crvena zvezda
ako vec ne mogu da se radujem zvezdinoj pobedi, mogu da se nasladjujem garijevon patnjom. i zato je sport najbolji
_____
ova zemlja to je to
- Post n°903
Lijepo je što je kažnjena arogancija s nevođenjem Shaqirija i općenito ovaj rezultat je odličan za klupski nogomet.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°905
da se tuce PSZ ili napoli pa da bude totalno ludilo.
_____
Spomen-naplatna rampa "Zoran Babić"
- Post n°906
otto katz wrote:Lijepo je što je kažnjena arogancija s nevođenjem Shaqirija i općenito ovaj rezultat je odličan za klupski nogomet.
Kakva crna arogancija, sugerisao im britanski foreign office da će dečku neko orkestrirano grunuti baklju u dupe in a back alley.
- Post n°907
eeeej jbt zvezda uzela 4 boda u LS na 2 kola do kraja, eeeeee :ljaksofon: :ljaksofon: :ljaksofon:
miloje bog, no ja ne znam kako ovo da objasnim osim srecom. gledao sam ono sto su igrali u prvenstvu pre jedno nedelju dana, ono je bio takav zalostan kurton od igre da mi je bilo zao bacenih pola sata zivota.
miloje bog, no ja ne znam kako ovo da objasnim osim srecom. gledao sam ono sto su igrali u prvenstvu pre jedno nedelju dana, ono je bio takav zalostan kurton od igre da mi je bilo zao bacenih pola sata zivota.
_____
- Post n°908
zvezda je zivot wrote:ja se brinem za garija ficfirica i zeljka pantica
jbga veliki klub je veliki klub
Sto? Sta bilo?
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°909
tripuje da se ja nerviram sto su vecina stanovnika septicke jame govna pa u skladu sa tim slave i hajluju govna
- Post n°911
ja sam jedva sišla sad s banjice, srećom sam bila na bajsu
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Guest
- Post n°912
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ako smo ovo platili onom mračnom pariskom noći, vredelo je.
Miloje jeste bog, ali zato što ih je izdrilovao bogovski, kako su šatdaunovali lpool u drugom, ono je defanzivna klinika. dvaput im je prošao pas kroz sredinu, ostalo sve rukometno dodavanje sa boka na bok. dizvinete, ali ne mogu dva klinšita u LŠ na sreću.
ako smo ovo platili onom mračnom pariskom noći, vredelo je.
Miloje jeste bog, ali zato što ih je izdrilovao bogovski, kako su šatdaunovali lpool u drugom, ono je defanzivna klinika. dvaput im je prošao pas kroz sredinu, ostalo sve rukometno dodavanje sa boka na bok. dizvinete, ali ne mogu dva klinšita u LŠ na sreću.
- Post n°913
sad prebrojao. dinamo zagreb je ovoliko bodova u LS osvojio u zadnja 4 izlaska u elitu, odnosno u 24 utakmice
_____
- Post n°915
sta mislite, koliko je On morao da iskesira za ovo?
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°916
Xexoxical Endarchy wrote:sad prebrojao. dinamo zagreb je ovoliko bodova u LS osvojio u zadnja 4 izlaska u elitu, odnosno u 24 utakmice
Dobro, jbg, Hrvatsku jebe sto ne ide Ajduk u CL, to bi bila druga prica. Oce Purgeri malo prekosutra napraviti atmosferu da se protivniku smrzne govno u dupetu
- Post n°917
pisi gari, pisi
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°919
Hello, Gari, Liverpool, ljudi ciji su navijaci pobili 40 ljudi na stadionu. Smiri malo.
- Post n°920
italijana
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°921
inace cestitke ciganima
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Guest
- Post n°923
KinderLad wrote:Hello, Gari, Liverpool, ljudi ciji su navijaci pobili 40 ljudi na stadionu. Smiri malo.
jebe mi se za liverpul, slavljenje mafijasko fasisticke tvorevine je slavljenje arkana, ratka mladica, klanja, fasizma i privrednog kriminala i lopovluka najviseg ranga.
no vi uvek uspete da elegantno odvojite sve sto to smece simbolizuje vec 30 godina, praveci se blesavi, jer sport, jer ludilo, jer crvena zvezda na nebu sja. sere mi se od srbije i srba.
- Post n°924
i to ne bilo kojih italijana nego onih 'doktor' anjelijevih
- Post n°925
ma nije iskesiravanje metod nego je to uglavnom namestanje sponzorstava preko drzavnickih veza i drzavnog aparata.disident wrote:sta mislite, koliko je On morao da iskesira za ovo?
zvezdin tim vredi 40 miliona evra. to je suma koja je objektivno teska socijala za ligu sampiona, a cak je siromastvo i za europa league standarde (to je drugo takmicenje po jacini). ali opet jbg jeste realno nekih 15 miliona jace od toga kakva su socijala nasi sampioni inace.
i to je ono sto gari ne razume, koliki god da su nasi lopovi - a jesu - stvarno nema svrhe navijati protiv njih kad igraju protiv 2, 5 a cesto i 10 puta vecih multinacionalniih lopovcina. bolje ne pratiti fudbal uopste nego navijati protiv slabijeg.
_____