Last edited by Creepy Uncle on Wed Aug 29, 2018 11:11 pm; edited 1 time in total
FK Crvena zvezda
- Guest
- Post n°701
Re: FK Crvena zvezda
...duplo
Last edited by Creepy Uncle on Wed Aug 29, 2018 11:11 pm; edited 1 time in total
- Post n°702
fikret selimbašić wrote:Najopasniji rezultat
+1
- Guest
- Post n°703
xie saike wrote:Creepy Uncle wrote:kod mene petarde, sirene i urlanje.
dokaz da zivis u septickoj jami od zemlje u kojoj se respektuju mafijasluk fasizam i divljastvo, sveto trojstvo tzv sportskog kluba koji se slavi.
ne bih znao za to. ovde su na ulici mahom Romi, oni jednostavno navijaju za Zvezdu through thick and thin i ne ulaze bas u finese.
- Post n°704
xie saike wrote:kakvo gazenje mafijaskog stuba srpstva
sutra cu nazdraviti jednim red bulom u to ime
Top power...
- Post n°705
sajke, oprezno kad budes vadio konzervu iz bulje, upotrebi WD40
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°706
Creepy Uncle wrote:xie saike wrote:
dokaz da zivis u septickoj jami od zemlje u kojoj se respektuju mafijasluk fasizam i divljastvo, sveto trojstvo tzv sportskog kluba koji se slavi.
ne bih znao za to. ovde su na ulici mahom Romi, oni jednostavno navijaju za Zvezdu through thick and thin i ne ulaze bas u finese.
Danas je ulicama Salcburga odjekivalo: "Mi smo Cigani, najjaci smo najjaci"
https://twitter.com/i/status/1034844097750753281
- Post n°707
Baš mi je drago. Kakav RB pičke materine. Red je da CZ igra u ligi prvaka, na slavnoj Marakani koja se zove isto kao ona u Brazilu.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Guest
- Post n°708
vi ste svi dokaz zasto je ovde septicka jama
jebala vas mafijaska banda
- Post n°709
Iskreno, ovo je bilo na guzove. Tuzno ce biti u narednom mecu pred ppraznim stadionom
- Post n°710
Jama simo, jama tamo. Nisi bio da vidiš kako se tu navijalo za crnu legiju pod Moskvom.xie saike wrote:vi ste svi dokaz zasto je ovde septicka jama
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°711
kapetanm wrote:Iskreno, ovo je bilo na guzove. Tuzno ce biti u narednom mecu pred ppraznim stadionom
CZ ce biti zestoko punjena u LS pa mozda bude lakse.
Ali to sada nije ni bitno.
- Post n°712
Sa Ebisiliom, Kafuom i Boacijem, plus 1-2 pojacanja u sredini, nece biti veceg brukanja od onoga kako su Grobosi odigrali svoju LS.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°713
Kakvo jebeno poselo na kraju. Inače, iako je bila odvratna tekma i sramota me realno koliko je sve cringeworthy, ušli smo manje gadno nego onda Milivojećirkovićizan...
- Post n°714
ajde ajde četvrtosrbijanci, nije vreme za autošovinizam
carske smo golove dali a i generalno football bloody hell at best plus sto nismo duzni nista nikome
carske smo golove dali a i generalno football bloody hell at best plus sto nismo duzni nista nikome
_____
#FreeFacu
- Post n°715
kakav je degen ovaj degenerik
Heroj Zvezde: Ljudi, MOJ je gol, nije Benov!
Heroji Zvezde su iz Knina i sa Komorskih Ostrva! Milan Borjan je odbranio sve u završnici meča, mnogo toga i pre, dok je njegov "zemljak" Miloš Degenek u dva navrata asistirao Benu za dva gola u 60 sekundi kojima je Crvena zvezda overila plasman u Ligu šampiona.
Usledilo je veliko slavlje, ne i za dvostrukog asistenta koji je morao na doping kontrolu. "Uđeš u Ligu šampiona, ne smeš da slaviš, moraš da dođeš na doping kontrolu...", obratio se navijačima Miloš Degenek na Instagramu.
"Ušli smo u Ligu šampiona posle dugo godina, hvala Bogu i vama navijači! Moram da kažem, stvarno prvi put, namestio sam gol, ali drugi JE MOJ GOL! Ne može niko da mi ga uzme. Idemo u Ligu šampiona, Srbijo raduj se!".
UEFA je, ipak, gol pripisala napadaču s Komora.... "Moj je gol, ljudi, nije Benov, ej!", ponavljao je Degenek.
_____
The thing that so pleases me about DMT is that, you know, a lot of people will not take a psychedelic like LSD and Psilocybin or something because it lasts hours and hours and inevitably when dealing with things that last that long you're gonna end up dealing with 'your stuff'. Your anxieties, your fears, your this & that.. A lot of people dont care for that sort of thing, whether that's good or bad is another issue. With DMT -it lasts four minutes- and how *lost* can you get in an examination of childhood trauma in four minutes, especially when you've got hundreds of elves tugging at your coatsleaves?
- Post n°716
wrote:Kakvo jebeno poselo na kraju. Inače, iako je bila odvratna tekma i sramota me realno koliko je sve cringeworthy, ušli smo manje gadno nego onda Milivojećirkovićizan...
izvini, ali ono sa cirkovicem, taribo vestom i kompanijom je cist #ponos. mnogo je gadnije i nezasluzenije bilo ono drugo ulazenje protiv anderlehta, ono kad je kleo ubacio sve sto je letelo u pravcu gola a radisa ilic tele-komandovao krtice ispod penaltika
_____
The thing that so pleases me about DMT is that, you know, a lot of people will not take a psychedelic like LSD and Psilocybin or something because it lasts hours and hours and inevitably when dealing with things that last that long you're gonna end up dealing with 'your stuff'. Your anxieties, your fears, your this & that.. A lot of people dont care for that sort of thing, whether that's good or bad is another issue. With DMT -it lasts four minutes- and how *lost* can you get in an examination of childhood trauma in four minutes, especially when you've got hundreds of elves tugging at your coatsleaves?
- Post n°717
koji je ovo cirkus sa dinarom iz knina, povratak na velika vrata
_____
#FreeFacu
- Post n°718
ne kontam ? to nesto apropo borjanovog i degenekovog porekla ?
_____
- Post n°719
da, masovno se sheruje
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=943421475843303&set=a.107453892773403&type=3&theater
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=943421475843303&set=a.107453892773403&type=3&theater
_____
#FreeFacu
- Guest
- Post n°720
razmislite jos jednom na kakvo smece se lozite, ako vam arkanizacija 91 i svo zlo od tada nije dovoljno
https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2018&mm=08&dd=25&nav_id=1435304
https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2018&mm=08&dd=25&nav_id=1435304
- Post n°721
Dinaru Knin je trebalo na vreme reosnovati u Bataji ili na Altini, Panionios/Apollon stlye.
- Post n°722
citam austrijsku stampu.. kaze 'doppelschlag aus dem nichts' ili kako mi kazemo 'na bazi kurca'
_____
- Post n°723
wrote:Dinaru Knin je trebalo na vreme reosnovati u Bataji ili na Altini, Panionios/Apollon stlye.
U Busijama ima FK, osnovan 2003, mada imaju dosta problema od terena pa nadalje...
Ali po Vojvodini postoje klubovi koji se zovu FK Kordun.
- Post n°724
Ova karta dosta govori o Evropi...
- Post n°725
Zupere, Kordun je socijalistički kolonizatorski klub i imaš još dosta takvih, amaterskih.
Od ovih modernih, jedino Krila Krajine pašu tome što pokušavaš da kažeš, a ja sam u fazonu da nam estetski fali jedno profi suburbano krajišnikovanje, Čukarički s ojkačom.
Od ovih modernih, jedino Krila Krajine pašu tome što pokušavaš da kažeš, a ja sam u fazonu da nam estetski fali jedno profi suburbano krajišnikovanje, Čukarički s ojkačom.