Pa onda opet tugaljive priče o "novim problemima koji pristižu" od marta do juna...Onda novih 15 igrača u junu.
FK Crvena zvezda
- Post n°26
Re: FK Crvena zvezda
Meni je to sve vrh, ali šta vredi, opet će kao fol FSS držati zabranu registrovanja novih igrača do 3 dana pred kraj prelaznog roka kada će privremeno na dva dana podići zabranu da bi učinili sirotom ugroženom klubu i omogućiti mu da nastavi sa vladavinom terora, nasilja, neodgovornosti i javašluka tako što će da registruje to što je bahato napotpisao.
Pa onda opet tugaljive priče o "novim problemima koji pristižu" od marta do juna...Onda novih 15 igrača u junu.
- Post n°27
Izgleda da je Soraja iskulirala Despotovića.
- Post n°28
Pojacavaju se obe strane brda
http://zurnal.rs/fudbal/partizan/12222/babovic-za-zurnal-partizan-je-jedini-klub-u-kojem-igram-srcem
БАБОВИЋ ЗА ЖУРНАЛ: Партизан је једини клуб у којем играм срцем
Бомба коју је пре 25 дана најавио тадашњи председник Драган Ђурић, уздрмаће Топчидерско брдо у предвечерје православне Нове године: Стефан Бабовић потписаће уговор са Партизаном и трећи пут обући црно-бели дрес
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°30
Dade mi lep šlagvort. Despotović poručuje:
a druge strane, cigan u pokušaju Babović je to odavno obavio.
Muvao sam je, a ona me je odbila jer je zauzeta. To mi smeta, ali ću je čekati dok ne bude slobodna, kaže mladi Lozničanin
a druge strane, cigan u pokušaju Babović je to odavno obavio.
- Post n°33
Večiti: Povratak viteškog rivalstva
Posle sastanka Crvene zvezde i Partizana u prostorijama Zajednice Superlige, predstavnici večitih istakli su da žele povratak 'viteškog rivalstva', piše Sport.
Potpredsenik kluba iz Humske Milorad Vučelić smatra da je napravljen veliki korak ka ozdravljenju međusobnih odnosa velikana našeg fudbala, dok predsednik Zvezde Svetozar Mijailović smatra da domaće takmičenje treba unaprediti na mnogim poljima.
"Bio je to veoma konstruktivan sastanak, na kojem smo se dogovorili da se sastajemo jednom mesečno i da zajedničkim snagama radimo na poboljšanju srpskog fudbala. Želimo da vratimo viteško rivalstvo iz prošlosti, koje se najviše ogledalo na terenu, dok su van njega Partizan i Crvena zvezda uvek lepo sarađivali. Hoćemo da vratimo i zajedničke konferencije za medije pred večite derbije i stari duh, koji nas je krasio", jasan je Milorad Vučelić u izjavi za Sport.
Poboljšanje odnosa nije bio jedini cilj i tema zajedničkog sastanka.
"Pričali smo i o promeni sistema takmičenja, predlogu koji je iznela Zajednica superligaša. Predsednik Zoran Šćepanović je veoma inteligentan čovek, spreman za saradnju i da sasluša mišljenja oba kluba. Verujem da će naša zajednička inicijativa za saradnjom ubrzo dati rezultata", dodao je Vučelić.
Sa stadiona 'Rajko Mitić' smatraju da domaće takmičenje treba unaprediti na mnogim poljima.
"Razgovori su bili otvoreni u interesu fudbala, a sam gest da smo zajedno sa najvećim rivalom dovoljno govori. Svima je u interesu da bude više publike na stadionima i da se privole pojedini sponzori u dobu kada je teška ekonomska situacija. Prostora ima mnogo za sve klubove", rekao je predsednik Zvezde Svetozar Mijailović.
Hajde Filipenko i Clone of PUX-e, Kime i Harpere, izljubite se i izmirite, nema vise razloga za svadju
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°34
Stigla i nova tužba na Dubokog Rajka, sada ih je tužio izvesni Natanijel Asamoa.
- Post n°35
Ajde što se šira javnost/navijači lože na ovo ili ono, ali hoće li više ti igrači shvatiti da ih dripci rade li rade, i to godinama?
MIJAILOVIĆ: Terzić me je naterao da tužim klub!
Kad si tako lud, i treba da te oteraju bez dinara.
Bosančića izgleda optužuje da je brisao kopačke zvezdinim dresom
MIJAILOVIĆ: Terzić me je naterao da tužim klub!
– Proces je pokrenut. Nisam dobio nijednu platu iz novog ugovora, a duguje mi se i iz prošle sezone. Klub nisam tužio za raskid ugovora, niti ću to da činim, već samo za dugovanja. Ja sam igrač Crvene zvezde, a podsetio bih da sam davao lično svoje sredstva i to bespovratno. Za renoviranje svlačionice, kupovinu avio-karata, sređivanje terena… Samo slušam gazdu koji mi je na pitanje o plati, rekao da tužim klub.
Kad si tako lud, i treba da te oteraju bez dinara.
Bosančića izgleda optužuje da je brisao kopačke zvezdinim dresom
- Post n°36
Izbili manji problemi oko transfera jednog od najtalentovanijih igrača crnogorske lige u zvezdu
- Post n°37
I Krunic ih je ispalio
http://zurnal.rs/fudbal/vojvodina/12849/novosadjani-oteli-krunica-zvezdi-vosa-potpisala-i-merija
http://zurnal.rs/fudbal/vojvodina/12849/novosadjani-oteli-krunica-zvezdi-vosa-potpisala-i-merija
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°38
Pa ne znam, meni stvarno nije jasan motiv igrača da idu u zvezdu. Pare dobiti neće sigurno, a kako praksa pokazuje, neće se nigde ni prodati. To je potpuno nezdrava sredina.
- Post n°39
Terzić tvrdi da zvezdan nije potrošila ni evro na XY pojačanja koja je dovela ove zime
- Post n°40
Vidim, Rajo opet promenio tabor
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°41
Sve ovo je ovaploćenje teze navijača da igračima mora da bude čast što uopšte igraju za zvezdu.
- Post n°42
"Ja ću svoj dug da prodam nekom fondu, koji će Zvezdi da uzme deo stadiona i tako ću da se naplatim", rekao je Ćalasan i dodao da ne može da blokira Zvezdu da igra u evropskim kup takmičenjima, ali je naveo da može da stopira transfere igrača.
- Post n°43
Filipenko wrote:Sve ovo je ovaploćenje teze navijača da igračima mora da bude čast što uopšte igraju za zvezdu.
Cuj navijaci, to isto pricaju i mediji
Srbija je zlato za ovo: Bivši igrač Crvene zvezde sada daje golove po oranicama
Bivši fudbaler Crvene zvezde Natanijel Asamoa postiže golove u svom novom kolu Medeamu, ali uslovi u kojima igra taj tim i na kakvim terenima se sve igra profesionalni fudbal, jasno je koliko je igrač iz Gane ustvari uživao na Marakani.
Asamoa je na prijateljskoj utakmici postigao lep gol primivši loptu i poslavši je u levi donji ugao, ali se više da primetiti uslovi u kojima se utakmica odigrala, jer je teren u veoma lošem stanju.
http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/267345/Srbija-je-zlato-za-ovo-Bivsi-igrac-Crvene-zvezde-sada-daje-golove-po-oranicama
Btw, i njemu duguju pare
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°44
Kako saznajemo, Lazoviću je predloženo da oprosti plate od januara do juna ove godine :Jova: , pošto je već potpisao ugovor sa italijanskim klubom, kao i da mu se dug koji je dostigao 500.000 evra isplati u pet jednakih rata počev od septembra. Uzmi ili ostavi? Negativan odgovor znači eliminaciju iz tima za proleće.
Ahahah, dakle jedan deo dugova da oprosti a drugi deo da mu isplate odmah čim ode iz kluba po principu 0 evra u pet jednakih rata
- Post n°45
A ako ne pristane - auto u vazduh kao drugima?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°46
Izgleda da je kod Dubokog Rajka upucan neki vođa zvezdinih navijača, član skupštine kluba.
- Post n°47
Dragan Vasic. Google kaze da je to ovaj sto govori na 1:10
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°48
Kakva je ovo prigoda? Otkud ova simbioza B52 i Delija?
- Post n°49
U vreme kad su delije bile "heroji 5. oktobra"
_____
★
Uprava napolje!