simba222 wrote:Zivimo u zemlji u kojoj i dalje veruju u mitove o Hrastu o mitu o baziliki od koje ni dinara nemamo koristi.
Da je Singapur ili Shangai ikada verovao u mitove nebi nikad bio ono sto je sad.
Dosta vise sa tim otporu modernizaciji ,zbog takvih kao sto si ti medju najsiromasijim zemljama Europe smo.
Bilo da podrzavas ili nepodrzavas kafanu Savanovo od nje imamo barem malu korist u vidu poreza.A od onoga suta sto je stojao tamo suta nismo imali nista osim mitova koji su verovali da ce neko tamo nesto promeniti.
Ako ne iskoristimo ovu sansu da Beograd sidje na reke i Albanija ce nam postati zapad za par godina.
Komentari na vesti
- Post n°76
Re: Komentari na vesti
Post bota sa Beoibuilda
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°77
Добро је да бар митови верују у нешто.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°78
Singapur je zapravo vrlo zanimljliv izbor. Ukidanje pluralizma i slično...
- Post n°79
Dosta vise sa tim otporu modernizaciji ,zbog takvih kao sto si ti medju najsiromasijim zemljama Europe smo.
...
- Post n°80
pogledam sinoc na telefonu clanak o dzonu stjuartu na b92, featuring klipovi o nasim prostorima. ne uspem da pogledam klipove, ali odem na komentare. a komentari svi u fazonu - koja je to fora da pljujes po drugima, mogao bi da baci prvo pogled malo u svoje dvoriste
_____
Warning: may contain irony.
- Post n°82
našla
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°83
Ako znate ovih šest stvari, žene će vas moliti da ih odvedete u krevet
http://superzena.b92.net/ljubavni-saveti.php?yyyy=2015&mm=08&nav_id=1029146
Bar 20ak min nežnog ljubljenja i maženja po celom telu. Onda lagano krenete dole pa kombinacija jezik + prstići...kada krene poplava i celo telo da joj drhti stanite i recite: "Nemate dovoljno kredita" (kao ona gadura iz bus-plus aparata). Pokrijte oči, na to prvo skaču.
(raspućin, 20. avgust 2015 13:52)
"nemate dovoljno kredita"
_____
"Ne morate krenuti odavde da biste dosli tamo. Moguce je krenuti odavde i vratiti se ponovo tu, ali preko onoga tamo."
Aca Seltik, Sabrana razmisljanja o topologiji, tom cetvrti.
My Moon Che Gavara.
- Post n°84
Komentar na Đurkovićev tekst Srbija-država imigranata
Uci li se ovo na katedri?! | 27/08/2015 14:55
Da bi estimoloski dokazali ontolosku ispravnost Platonove idealne Forme, ljudska bica se moraju sto vise izjednaciti u svojoj genetskoj supstanci. Svodjenje njihovih nacionalnih i kulturoloskih posebnosti u univerzalno, nije dovoljno i samo po sebi ne moze da bude osnova za postojanje neotelotvorene supstancijalne materije, koja je morala prethoditi esenciji ljudskog bica. Samo potpunim mesanjem rasa ili totalnim melting potom, stvorice se bice, koje bi moglo, u metafizkom smislu, opravdati zavodljivu Platonovu ontologiju, na kojoj pociva postmoderno zapadno drustvo. Naravno , dokazivu, kao sto je to i dokazivo postojanje Boga.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°86
Seith se u međuvremenu da je drug Ostap pominjao kako u Legijinom "Gvozdenom rovu" zavera protiv Srba počinje od Platonove "Države". Možda je ovo neka varijacija na tu temu.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
- Post n°87
to je pominjao drug Jordan Rivers. mozda je i Ostap pricao o tome, u stvari, sta znam.
Last edited by Jordan Rivers on Thu Aug 27, 2015 5:05 pm; edited 1 time in total
- Guest
- Post n°88
inace ta knjiga (verovatno je pisala Legijina zena, novinarka) ima bolju strukturu i plasticnije likove od, recimo, poznatog romana "Crne noci, duge zastave"
sto rece Anastasijevic onomad, ostre urednicke makaze su od "Gvozdenog rova" mogle da naprave solidnu novelu.
sto rece Anastasijevic onomad, ostre urednicke makaze su od "Gvozdenog rova" mogle da naprave solidnu novelu.
- Post n°89
E, moguće, ne sećam se više, znam da se pominjalo.
_____
- Post n°90
pominjali smo nas dva obadva gvozdeni rov. novi svetski poredak pocinje od platona. legija poper.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°91
Navodno je to sočinenije uobličio Miroslav Toholj.
- Post n°92
Радован Тврдишић: Обрадовићев СПД нема везе са оним покретом Двери који смо градили 15 година
Дверјанин
Не схваташ брате Радоване, Бошково првенство није прејемство.То је првенство у љубави, јер је он најдуховнији од свих и његова љубав је од свих најделатнија. Покај се.
_____
- Post n°93
Je l ti ljudi stvarno tako komuniciraju među sobom?
- Post n°95
Dajte vise ovoga, valjat ce mi za moderatorski posao.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°96
Bog, ako ga ima, gleda ih i sa negodovanjem cokće.
Kakva gomila budaletina.
- Post n°98
Prilog albanske televizije hit na društvenim mrežama: Pogledajte izveštaj o Vučiću
http://bulevar.b92.net/bizar.php?yyyy=2015&mm=09&dd=21&nav_id=1041834
Hahaha! Pa imaju li ti ljudi svestenika u regulatornoj agenciji?
_____
"Ne morate krenuti odavde da biste dosli tamo. Moguce je krenuti odavde i vratiti se ponovo tu, ali preko onoga tamo."
My Moon Che Gavara.
- Post n°99
Radagast wrote:Prilog albanske televizije hit na društvenim mrežama: Pogledajte izveštaj o Vučiću
Hahaha! Pa imaju li ti ljudi svestenika u regulatornoj agenciji?
Ово доле је коментар? Дакле... уместо призивања шињела имамо призивање мантије. Не знам које ми се мање свиђа.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°100
паће wrote:Radagast wrote:Prilog albanske televizije hit na društvenim mrežama: Pogledajte izveštaj o Vučiću
Ово доле је коментар? Дакле... уместо призивања шињела имамо призивање мантије. Не знам које ми се мање свиђа.
Jesi li pogledao prilog sa linka? Komentar je saljiv. Meni je bar bas smesan.
_____
My Moon Che Gavara.