Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

  четници и партизани

  ficfiric

  Posts : 34573
  Join date : 2012-02-11

  четници и партизани - Page 2 Empty Re: четници и партизани

  Post by ficfiric Tue Nov 08, 2022 5:24 am

  NEMILI DOGAĐAJI: Sportski direktor Zvezde prebio trenera Partizana

  Incident između Nikole Stojića i Dušana Kovačevića - Sevale pesnice u Veslačkom savezu Srbije!

  четници и партизани - Page 2 Stojic-veslanje

  Nemili događaji u Veslačkom savezu Srbije. Kako saznaje Sportski žurnal, došlo je do fizičkog obračuna između predsednika Izvršnog odbora VSS i sportskog direktora Crvene zvezde – Beograd Dušana Kovačevića i trenera Partizana Nikole Stojića.

  Povodom incidenta saopštenjem se oglasio veslački klub Partizan:

  - Danas je u Beogradu, u prostorijama Veslačkog saveza Srbije, došlo do uznemirujućeg događaja, nesvakidašnjeg u svetu veslanja, kada je Dušan Kovačević, predsednik Izvršnog odbora Veslačkog saveza Srbije, bez razloga napao našeg najtrofejnijeg veslača i trenera naših olimpijaca Nikolu Stojića, zadavši mu više udaraca u glavu, nakon čega je Stojić na kratko izgubio svest i ostao krvave glave. Kako je sam Stojić rekao, nije bilo nikakvog povoda za ovako nemile scene. Ovo je još jedan dokaz kakvi ljudi nam vode Savez.

  Posle obaljenog policijskog uviđaja, Stojić je odveden u Urgentni centar na dalje posmatranje zbog pretrpljenih povreda.

  Na poziv Sportskog žurnala, Kovačević je dao izjavu:

  - Bio sam u kancelariji sa sekretarom, radili smo bitan posao. Stojić je došao i ometao nas je, na šta sam mu rekao da izađe. Nije prvi put da ulazi i galami. Stao sam kod vrata i rekao mu da izađe. On je onda skočio, tako da je to bio nasrtaj na mene. Došlo je do fizičkog kontakta, nije da je neko nekoga udario, već je to bio fizički kontakt koji se završio tako kako se završio. Sa mnom je bio i sekretar saveza. Ovo je posledica bezobraznog ponašanja koje vodi taj klub prema ostalima koji vode Savez. Ta ekipa je u stvari bivše rukovodstvo, vodili su Savez pre dve godine. Vređali su nas, provocirali, upadali su u Savez i iznosili stvari, dokumenta koja su oni vodili. To je prijavljeno policiji, koja ima uvid u sve te radnje. Ovo je vrh ledenog brega, nije prvi put, ne samo od njega. Pokušavaju da na neprincipijelan način utiču na rad Saveza. Slali smo tri dopisa nadležnim institucijama za verbalne i fizičke napade. Vanja Udovičić nije odgovorio, kao ni druge institucije. Ovo je epilog tolerisanja bezobraznog ponašanja.

  STOJIĆ: NEDOPUSTIVO PONAŠANJE

  Nikola Stojić dao je viđenje incidenta.

  - Ovo je nedopustivo i skandalozno ponašanje predsednika IO VSS, ničim izazvan me je napao i udario nekoliko puta. Takvoj osobi nije mesto u veslanju i srpskom sportu. Ovo mu nije prvi put da je napao nekog - napisao je Stojić u SMS poruci.


  _____


  Uprava napolje!

  avatar

  Posts : 18600
  Join date : 2014-12-13

  четници и партизани - Page 2 Empty Re: четници и партизани

  Post by beatakeshi Tue Nov 08, 2022 6:23 am

  Dajte im mačete.
  ficfiric

  Posts : 34573
  Join date : 2012-02-11

  четници и партизани - Page 2 Empty Re: четници и партизани

  Post by ficfiric Wed Apr 26, 2023 5:43 am

  Kakav teren четници и партизани - Page 2 3405963423

  четници и партизани - Page 2 Vojv10


  _____


  Uprava napolje!

  ficfiric

  Posts : 34573
  Join date : 2012-02-11

  четници и партизани - Page 2 Empty Re: четници и партизани

  Post by ficfiric Fri May 17, 2024 2:29 pm

  SNIMAK JEZIVE TUČE IZ DRUGOG UGLA! Deca se BRUTALNO pesničila, Gurović bez majice uleteo da razdvaja, pa krenuo da UDARA! (VIDEO)

  Veliki skandal desio se posle meča juniora Reala iz Beograda i Vizure kada je došlo do brutalne tuče u kojoj je učestvovao i legendarni Milan Gurović.  _____


  Uprava napolje!

  четници и партизани - Page 2 Empty Re: четници и партизани

  Post by Sponsored content


   Current date/time is Sun Jun 16, 2024 6:43 am