Bleeding Blitva wrote:Ma i ta pučina je precijenjena
Aaaaa, ne, ne. Upravo sam na Braču i parim oči sa cenama nekretnina jer zamišljam da bih u nekom drugom životu ovde mogao da imam sobičak...
Bleeding Blitva wrote:Ma i ta pučina je precijenjena
mstislaw wrote:Bleeding Blitva wrote:Ma i ta pučina je precijenjena
Aaaaa, ne, ne. Upravo sam na Braču i parim oči sa cenama nekretnina jer zamišljam da bih u nekom drugom životu ovde mogao da imam sobičak...
Zaleti se do Korčule, taman se odvija Korčula after partymstislaw wrote:Bleeding Blitva wrote:Ma i ta pučina je precijenjena
Sva sreća da ne zalazi jer su ga prozvali prkačinom, a tekst - prkačinarijom.Porfirijevi adoranti, kakvih je popriličan broj u ekumensko-liberalnim salonima Zagreba i Beograda (a o onima iz uspaljenih patriotskih masa da se i ne govori), misle sasvim drugačije, i uopće ne sumnjam da će me zbog gornjih rečenica žustro kasapiti po društvenim mrežama, na koje srećom ne zalazim.
Ferenc Puskás wrote:Što Tvrtko?
Moj dida je sidijo u lingeštulu isprid svoje kuće na Šolti i čitao je knjigu. Mama i tata su sidili za stolom u dvoru i piljili su u mobitele. Plus su svako malo oni prčkali sa prstima po ekranu. Ja sam mog dida pitao: "Šta to čitaš, dida?" Dida je rekao: "Šta čitan, šta čitan… Čitan Novi zavjet, šta bi drugo!" Ja sam pitao: "A zašto ti na koricama od Novog zavjeta piše Maksim Gorki?" Dida je dignijo livu ombrvu prema meni i rekao je: "A šta tebe, unukiću, kuri bolac kako se zove moj Novi zavjet?"
kojoj je do komunalnih i egzistencijalnih kritičnosti, a ne do lijevih politika i filozofija.