FK Partizan
- Post n°951
Re: FK Partizan
jel ima crveni na YT, ne mogu da trazim malo sam sludjen
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°952
pritom nasa odbrana je realno odigrala iznad svih ocekivanja. nije bilo kikseva, nije bilo rizicnog ponasanja... vrh smo odigrali.
samo se nismo trebali toliko jebeno povuci. a to nije zamerka za odbranu nego za ceo tim.
samo se nismo trebali toliko jebeno povuci. a to nije zamerka za odbranu nego za ceo tim.
_____
Spomen-naplatna rampa "Zoran Babić"
- Post n°953
ne dramite prolazimo svi
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°954
Ali reakcija od Stojkovica do odbrane ubedjeni da lopta ide napolje...
- Post n°955
Nije mi jasno sta se pokusava ovim snimkom. Lepo se vidi da nije ofsajd.
- Post n°957
Pa nije ofsajd. Mislim, nismo mi cigani...valjda. Vidi se da je u liniji sa dvojicom odbrambenih igraca.
- Post n°959
Njegova noga na zemlji u liniji sa levom naseg igraca
- Post n°960
Pa da, noge su u liniji, nema govora o ofsajdu. Plus, pomocniku su ionako u prvom planu dva nasa igraca, tesko bi video ofsajd cak i da ga je bilo. Plus #2, moze da se vidi polozaj po linijama kosenja trave, jednostavno nije ofsajd bez obzira koliko on bio nagnut ka nasem golu.
- Post n°961
Nismo cigani, hehe. Haha. Hoho.
_____
#FreeFacu
- Post n°962
Jebote ovaj Zuper i na fudbalu gnoji, kakvo zlo od forumaša.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°963
Po pravilu pozicija tela, noge i glave ulazi u racunanje pozicije ofsajd, ruke su iskljucene. Jedino ako to nije promenjeno skoro.
Zivi bili.
Zivi bili.
- Post n°965
Buduci predsednik Srbije i buduci direktor RTRS.
- Post n°966
znaci mladost lucani - partizan, kako preocigledno namestena utakmica, ja neverujem sta sam seo da gledam
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°967
MarkRothko PPP wrote:
Neslužbeno ne igraju Vulićević i Ostojić.
Radin, Miletić, Miletić, Urošević je bedem ispred Stojketa.
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°968
Drvo je bolje od Vulicevica, i to ne nuzno listopadno.
- Post n°969
sve mogu da razumem, i iznudjenost resenja, nepoverenje u svetozara markovica, ali kosatog miletica smo gledali na centarhalfu jesenas i znamo da je tu najkriminalniji + radioaktivni na desnom beku je naprosto ludilo. pa bolje spusti tavambu na centarhalfa koji je igrao tu poziciju pola karijere i gurni celavog miletica na desnog beka nego radioaktivnog koji bukvalno nikad to nije igrao.
ovo je totalno ludilo od postavke ako budemo isli ovako. izbusice nas ko slavija onomad.
ovo je totalno ludilo od postavke ako budemo isli ovako. izbusice nas ko slavija onomad.
_____
- Post n°970
Ne znam sta se cudite, Djukic je nula od trenera bez ikakvog integriteta. Uvek ce staviti klupski/licni projekat ispred onog ko treba da igra, tako je radio u prethodnom mandatu u Partizanu kada je trebalo gurati Rukavinu i Fejsu za prodaju, tako radi i sada. Mislim, valjda ste videli u prethodnom mecu, dodje tamo neki Urosevic iz Napretka i bam ajde decko ti da igras evropsku utakmicu, pogresi u apsolutno svakom kontaktu sa loptom i ova moralna nistarija od tzv. trenera krece daa mu deli pohvale. Djukic je jedan od najvecih neznalica i govnara koji su ikada bili na klupi Partizana, cak su se i treneri u pokusaju tokom obuke smejali njegovim "analizama" utakmica mladih reprezentacija koje je pisao za savez, nije mi jasno sta ocekujete od njega. Jedino sto ga sere za medalju u oba mandata. A opet, koliko mu namestaju utakmice, mora i poneki proser da dodje.
- Post n°971
Pisete ko da ste cigani, majke mi.
_____
#FreeFacu
- Post n°972
Ne postoji nista odvratnije nego slusati Strajnica kako ti pojasnjava da kukavicka Djukiceva igra i katastrofalna postavka tima jesu nesto sto je pametno, mudro i iskusno.
- Post n°973
mi kada bi dali ovima gol, u roku od 10 minuta bi primili 3 komada.
tako da, umuvavamo im radovica ™ u 85, mmnj
tako da, umuvavamo im radovica ™ u 85, mmnj
_____
The thing that so pleases me about DMT is that, you know, a lot of people will not take a psychedelic like LSD and Psilocybin or something because it lasts hours and hours and inevitably when dealing with things that last that long you're gonna end up dealing with 'your stuff'. Your anxieties, your fears, your this & that.. A lot of people dont care for that sort of thing, whether that's good or bad is another issue. With DMT -it lasts four minutes- and how *lost* can you get in an examination of childhood trauma in four minutes, especially when you've got hundreds of elves tugging at your coatsleaves?