ako se konsolidujete prolazite, why not, a tako cemo morati i mi iako je ovo bas usran zdrijeb za nas.
FK Partizan
- Post n°851
Re: FK Partizan
pazi kad sam i ja prizeljkivao seltik, cak sam se kod engleskih ortaka raspitivao za njihovo realno stanje.
ako se konsolidujete prolazite, why not, a tako cemo morati i mi iako je ovo bas usran zdrijeb za nas.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°852
joooj, skautirala nas tribina hr, obavezno pogledati
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°853
ahahahah, kakva pobeda !
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°855
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°856
jedva je docekao da padne
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°858
nema veze poklon penal, da skinemo i tu decenijsku temu sa dnevnog reda.
mislim ne pratim tekmu pa sam pogledao statistiku na poluvremenu i to se tako radi, zuti kartoni redom partizanu a onda i penal.
a kako je vujadin kurca glavić savić prošao bez drugog žutog aka crvenog za penal?
mislim ne pratim tekmu pa sam pogledao statistiku na poluvremenu i to se tako radi, zuti kartoni redom partizanu a onda i penal.
a kako je vujadin kurca glavić savić prošao bez drugog žutog aka crvenog za penal?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°859
čekaj, ne gledaš utakmicu ali znaš da nije penal?
- Post n°860
sramno. ali mažić.
možete da počnete da slavite titulu.
možete da počnete da slavite titulu.
_____
#FreeFacu
- Post n°861
mažićev govor tela kod boaćevog gola
_____
#FreeFacu
- Post n°863
pa što nije bio sem ako ne igraju real hetafe. penal isto koliko i dajv, ako ne i manje.
da ne pominjem sto je time sto nije iskljucio savica, priznao da faula nije bilo.
da ne pominjem sto je time sto nije iskljucio savica, priznao da faula nije bilo.
_____
#FreeFacu
- Guest
- Post n°864
putanje su ukrštene, kontakt je postojao, nije očigledno izbio loptu, a i da je simuliran pad simuliran je dosta dobro, u 95% slučajeva ovo bi bilo svirano
- Post n°865
Nije dao drugi zuti za ovo? Kokezijada
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°866
Gargantua wrote:putanje su ukrštene, kontakt je postojao, nije očigledno izbio loptu, a i da je simuliran pad simuliran je dosta dobro, u 95% slučajeva ovo bi bilo svirano
milan nedić lajks this.
kako mislis nije ocigledno izbio loptu? start na loptu a ne na igraca, iz dva ugla se cisto vidi da je u klizećem padu stigao do lopte i izbio je u ozegovicevu nogu koja se odatle odbila u gol aut, ovaj pada mrtav.
ovo je u engleskoj zuti karton za ozegovica i kazneni udarac za cigane. u srbiji, spaniji, italiji i slicno da, 95% penal samo zavisi za koga. ovo se ne svira borcu iz cacka.
_____
#FreeFacu
- Post n°867
Gledam ponovo, ni za bacanje kopacke nije dobio karton?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°868
nije
_____
#FreeFacu
- Post n°869
Kad se setim za sta je prosle godine Antic dobio crveni karton, za ovo bi bio bar streljan
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°870
u ova tri frejma se vidi da je ožegović pipnuo tj skrenuo loptu pre nego što je savićevo stopalo došlo u kontakt sa bilo čim; pozicija lopte je druga, tj više ka liniji šesnaesterca u odnosu na poziciju na prvom frejmu, plus se jasno vidi da je dobila spin u stranu
- Post n°871
hehe a ja bas hteo isto to da malopre postavim, samo za moju argumentaciju
_____
#FreeFacu
- Post n°874
marinu rajević očito neko drugi oplodio, pravi sin duleta savića ne lupetara ovako
http://mondo.rs/a1064679/Sport/Fudbal/Vujadin-Savic-posle-156.-vecitog-derbija-Bio-je-penal-nad-Ozegovicem.html
a ovo je za potpis
Nisam gledao snimak penala, ali ako ga je sudio, bio je.
javlja mi se da su pale instrukcije za izjave pre izlaska pred novinare
http://mondo.rs/a1064679/Sport/Fudbal/Vujadin-Savic-posle-156.-vecitog-derbija-Bio-je-penal-nad-Ozegovicem.html
a ovo je za potpis
Nisam gledao snimak penala, ali ako ga je sudio, bio je.
javlja mi se da su pale instrukcije za izjave pre izlaska pred novinare
_____
#FreeFacu
- Post n°875
Srušio ti koncepciju! Šta zna Moldavac šta je penal.