FK Partizan
- Guest
- Post n°701
Re: FK Partizan
a to u partizanu igra tosic iz cska? cska ovog leta sve rastero nikog nisu doveli.
- Post n°703
Partizan srećno do boda, Stojke branio kao Andrej Lavrov. Sviđa mi se ovaj Teofilo Solomon.
- Post n°705
Ja coretao na mobilnom jedva nasao strim koji nisam uspeo na tv da prebacim. Jebem ti zato ns eurosportu gledam golf u Aziji
- Post n°706
Hubert de Montmirail wrote:kapetane, biće ovde
- Code:
http://www.sport365.live/en/main
klik levo na link LIVE, linkovi se aktiviraju desetak minuta pre početka utakmice
Das ist fantastisch
- Post n°707
+1
obično ovakvi sajtovi ne traju dugo, na ovome gledam sport već više od godinu dana
obično ovakvi sajtovi ne traju dugo, na ovome gledam sport već više od godinu dana
- Post n°708
Ja sam gledao na http://live9.co/, ali mi od skoro ne fercera.
- Guest
- Post n°709
streamcomando je ok sajt, a redovno su dobri strimovi na reddit soccer streams
- Post n°710
Pa na onom sam i gledao ali jedva ukopcao vezu a ispostavilo se da je neka vrsta kombinovanog prenosa
- Post n°711
Filipenko wrote:Jebem majku smrdljivom RTSu da jebem.
kad bi naso nesto da jebes za promenu manje bi psovao, mozda cak ni na engleskom
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°712
Duvaj ga. Jebaću im majku i psovaću ih kako i koliko hoću svaki put kada ne budu prenosili Partizanovu evropsku utakjmicu iz tobože nepoznatih razloga.
- Post n°713
uh zaboravih sta sam uopste gledao i radio pre ovog slovenackog brisanja poda spancima
ovo je bod ko kuca. steta sto djuka ignoramus i picketina i nije ih napao kada su se povukli u 2 pol.
ovo je bod ko kuca. steta sto djuka ignoramus i picketina i nije ih napao kada su se povukli u 2 pol.
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°714
https://www.portalnovosti.com/cetnici-u-partizanu
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°715
Jbt pojma nisam imao da smo crnogorštinu dočekali srbogorštinom
- Guest
- Post n°716
Opet Sinan o Partizanu.
Partizanove navijače neko indoktrinira i instruira, a njihove vođe vjerovatno i plaća za četničku propagandu. Na zastavama i rekvizitima koje oni nose, u pravilu, nema grba Partizana, češće su crne majice ili druga obilježja sa bijelim dvoglavim orlom u retuširanom klupskom grbu. Taj dio Grobara glumata nekakav otpor tobožnjim komunistima na vlasti. Oni neće da vide da je Srbija danas zemlja u kojoj je četništvo normalizovano do nevjerovatnih razmjera, i da braniti četnike u takvoj zemlji nije ne samo nikakvo junaštvo nego je smiješno do sablasnosti.
- Post n°718
Sinana to mnogo boli jer mnogo voli Partizan. I mene je ranije.
- Post n°719
sinan voli partizan, duleta i sve lepe stvari. mene vise ne boli zato sto saa otupeo
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°720
RAMUŠ HARADINAJ OTKRIO: Navijao sam za Partizan, tamo su igrali Albanci
- Post n°721
RAMUŠ HARADINAJ: OTKRIO SAM VRUĆU VODU
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°722
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Guest
- Post n°723
Part III
Pitao me, neki dan, jedan prijatelj, umjeren čovjek, nekada partizanovac, danas rezigniran, a zašto se uzalud trošim te ukazujem na četničenje Partizanovih navijača, kad je stvar nepovratno izgubljena. Odgovaram mu zašto, neka ima napismeno.
Zato što sam partizanovac preko pedeset godina. Partizanove utakmice pratim uživo, umrtvo, u snu, u polusnu, u bolesti, u prehladi, u anesteziji, u jagodama, u vrbama i johama, pod trešnjama.
- Post n°724
neumorni sinan
_____
- Post n°725
car.
Zato što je u proljeće 1966, kad je Partizan igrao najbolje na svijetu, iz Turske došao u naše selo rođak nekojeg od rođaka, i kazao nam da ćemo, kad se i mi odselimo u Tursku, navijati za bolji klub od Partizana, za klub Fenerbahče. Zemljo Indijo! Onda je pao Ranković, pa se put za Tursku zatvorio, a mi djeca smo odahnuli: Partizan nam niko neće oduzeti!
_____