IDEMO DALJE!
FK Partizan
- Post n°651
Re: FK Partizan
Dynamo Kyiv (UKR), Young Boys (SUI), Partizan (SRB), Skënderbeu (ALB)
IDEMO DALJE!
IDEMO DALJE!
- Post n°652
Da, idemo dalje na disciplinski komitet na kaznu od ~5 godina zabrane međunarodnog takmičenja.
- Guest
- Post n°653
svaki put kad za ovako organizovane sportske klubove tj obicne mafijaske bande, kao sto su crveno i crno, neki ok covek kaze MI, ideMO i sl, umre mnogo foka i panda beba.
- Post n°655
Opet istorijski neugodni Albanci
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°656
Kondo wrote:Opet istorijski neugodni Albanci
Mozda ce nakon tog dvomeca gani napokon prestati da ih zezaju zbog Fljamurtarija i predju na Skenderbeu
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°659
neka
grom me spalio što ću ovo napisati, ali ova uprava odlično radi. Tošić je minimum 15 golova u sezoni.
ako još stvarno dođu Antonov, Stojiljković i Rajković...
grom me spalio što ću ovo napisati, ali ova uprava odlično radi. Tošić je minimum 15 golova u sezoni.
ako još stvarno dođu Antonov, Stojiljković i Rajković...
- Post n°660
Ovo je dobro. Mustafa i Bambi su dobra pojacanja. Sad jos neko u odbrani i eto solidnog tima
- Post n°661
hey kapetane! kako je?
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°662
jes, kako je? gledaš li kući ili si još u bolnici?
- Post n°663
kapetanm wrote:Ovo je dobro. Mustafa i Bambi su dobra pojacanja. Sad jos neko u odbrani i eto solidnog tima
Ako dođu svi koji su najavljeni, ovaj tim Partizana ima nekih stotinjak utakmica za reprezentaciju Srbije
- Post n°664
Pustili me na kucni oporavak - nema vise sta da seku. Za sad stvari idu dobro. Uccim sve ponovo kao beba, samo dubak mi faliHubert de Montmirail wrote:jes, kako je? gledaš li kući ili si još u bolnici?
- Post n°666
Drž se.kapetanm wrote:Pustili me na kucni oporavak - nema vise sta da seku. Za sad stvari idu dobro. Uccim sve ponovo kao beba, samo dubak mi faliHubert de Montmirail wrote:jes, kako je? gledaš li kući ili si još u bolnici?
- Post n°667
Hubert de Montmirail wrote:kapetanm wrote:Ovo je dobro. Mustafa i Bambi su dobra pojacanja. Sad jos neko u odbrani i eto solidnog tima
Ako dođu svi koji su najavljeni, ovaj tim Partizana ima nekih stotinjak utakmica za reprezentaciju Srbije
Sa Fejsom i Rukavinom bi ih imao 200, a tim bi bio slabiji.
kapetanm wrote:Pustili me na kucni oporavak - nema vise sta da seku. Za sad stvari idu dobro. Uccim sve ponovo kao beba, samo dubak mi faliHubert de Montmirail wrote:jes, kako je? gledaš li kući ili si još u bolnici?
- Post n°668
Inace, neki opskurni domaci portali najavljuju Bojana Krkica..
- Post n°669
dobri ste grobosi, svaka cast
videcemo ko ce da drzi gace u derbiju
videcemo ko ce da drzi gace u derbiju
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°670
Hubert de Montmirail wrote:jbg
idem na utakmicu u Bern
pokusaj bar da se ne mesas sa kriminalcima tamo, uvek se trzam kada ljudi koji nisu iz tih krugova idu da im budu blizu.
- Guest
- Post n°671
Neće ovo djeco na dobro poći. Stojković jedva skide Srnićevu loptu, malo prije je spasavala prečka, uključio sam se oko desetog minuta, ne znam šta sam do tad propustio ali CZ izgleda spremnija.
- Post n°672
Ma igramo sranje, kapiten nam je desni bek, sve standardno od Đukićevih timova, neko muljanje ja tebi - ti meni.
Ciganija naravno bezobrazna i bezobzirna kao i uvek, napravili su 100 faulova.
Pokradeni smo za 2-3 penala.
Ciganija naravno bezobrazna i bezobzirna kao i uvek, napravili su 100 faulova.
Pokradeni smo za 2-3 penala.
- Post n°674
Provukli ste se, a? Nisam gledo.
_____
#FreeFacu
- Post n°675
http://sport.blic.rs/fudbal/domaci-fudbal/blicsport-saznaje-pregovori-u-jeku-partizan-vraca-lazara-markovica/56dnvy0