napisao sam katamaranu da ide da se ubije. ne znam samo kako je to patkometrija
FK Partizan
- Post n°126
Re: FK Partizan
et fićfirić
- Post n°127
U ban logu i ne pise patkometrija vec nedopustiva poruka ka sagovorniku
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°128
response je theanswer? omg.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°129
Ne kontam kako niste ukapirali da se cigani na tom forumu svi znaju međusobno sa raznih foruma i da kolektivno drukaju, dok drhteći kuvaju sebi kafu da se smire, u nadi da će ih ozariti sunce tuđeg bana u narednih 30-ak minuta.
- Post n°130
hehe. patnja patnja patnjica.
bio je penal i nisu bili ofsajdi.
bio je penal i nisu bili ofsajdi.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°131
katamaran je inace pristojan patkometar. eno sada vidim i da je trazio da se answer pusti iz bajboka. mada cilj je da se otera covek s foruma dugim banovima. besmislice.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°132
daj nemoj da prebrojavamo tamosnje banove po klupskoj osnovi, implodiraces.
_____
#FreeFacu
- Post n°133
I šta kažeš, je li Terza bog, ili je samo genijalac?
- Post n°134
ne pratim fudbal. ja sam ekspert za basket.
_____
#FreeFacu
- Post n°135
Je li ti žao što prošlogodišnji šampion, KK Ivo Lola Ribar Železnik, nije imao ni za jedno takmičenje u ovoj sezoni?
- Post n°136
sta mislis o kvinsiju mileru? da li je to najbolji crnac amerikanac ikada u srbiji?
_____
#FreeFacu
- Post n°138
neobjektivan si.
_____
#FreeFacu
- Post n°139
Objektivan sam prema Mekejlebu, crncu koji je odigrao najbolju sezonu od svih crnih igrača na ovim prostorima.
- Post n°140
dobar je bio makedonac. stvar ukusa, ja volim genijalne budale.
_____
#FreeFacu
- Post n°141
ficfiric wrote:U ban logu i ne pise patkometrija vec nedopustiva poruka ka sagovorniku
Nemam pristup ban logu niti privatnim porukama niti bilo čemu tamo. Video sam šta je meni stiglo kao obrazloženje.
ostap bender wrote:katamaran je inace pristojan patkometar. eno sada vidim i da je trazio da se answer pusti iz bajboka. mada cilj je da se otera covek s foruma dugim banovima. besmislice.
Ma da, neam ništa protiv čoveka, on se smejao kad sam mu napisao, nego mi bilo smešno kako je advokatisao tu situaciju oko penala. To što harper konstantno proziva bradilka da je alkos nema nikakve veze, mislim ja bih se više uvredio da mi neko kaže "idi potraži argumente na dnu čaše" nego "idi ubij se"
- Post n°142
_____
#FreeFacu
- Post n°146
ni raja božović ne pomaže, izgleda da ima jačih igrača
- Post n°148
Šaranov obljubio Kahrimana.
Inače, lepo je videti da naš igrač dobija žuti karton (drugi, dakle crveni) za ljubljenje grba na svom dresu dok gleda u protivničke navijače, sa navučenim dresom, u granicama terena. Neke stvari su zaista toliko užasne da ne sme biti oprosta! To je shvatio i komentator tzv. TVArenasporta, koji se svojski potrudio da opravda pravedno kažnjavanje tog gnusnog čina neviđenog na fudbalskim stadionima.
Inače, lepo je videti da naš igrač dobija žuti karton (drugi, dakle crveni) za ljubljenje grba na svom dresu dok gleda u protivničke navijače, sa navučenim dresom, u granicama terena. Neke stvari su zaista toliko užasne da ne sme biti oprosta! To je shvatio i komentator tzv. TVArenasporta, koji se svojski potrudio da opravda pravedno kažnjavanje tog gnusnog čina neviđenog na fudbalskim stadionima.
- Post n°149
majku im jebem da im jebem jako sam besan, čovek dobije crveni a govno mrtvo sa arene kaže šta ima da se raduje kod severa. da je neke pravde u ovoj državi raspali čovićevi puleni sa severa bi svom šefu donosili pare za kantinu a ne odlučivali gde ko sme da se raduje
- Post n°150
Tek sada kada budeš video u narednim danima sveopštu kritiku tog užasavajućeg poteza, što sa njihove, što sa ove strane brda, a kamoli od poslenika novinarske misli...