Јанош Винету wrote:Онолико колико кошта средњекласно битисање у стану на новом Београду, жена, дете.
За њихову децу.
Zapravo dobar odgovor. I ja tako nekako mislim.
Јанош Винету wrote:Онолико колико кошта средњекласно битисање у стану на новом Београду, жена, дете.
За њихову децу.
Ovo nije dokaz snage demokratije i države, niti simbol slobodnog društva, takva tumačenja pripadaju 20. veku.
— Nikola Tomic (@TomiccNikola) July 24, 2024
U svetu u kome živimo, ovo je znak slabosti države i društvene konfuzije, anarhije. Simbol slabosti Zapada. https://t.co/eVIX6r8lcd
Tko nije s nama taj je kgb ekstremni zatucani bigot.
— Nikola Tomic (@TomiccNikola) July 28, 2024
Mi nismo levičari, ali su nam cool sprdanja sa hrišćanstvom i ubijanja monarha, tj u tome vidimo visoki estetski i etički ugođaj.
Jer mi smo Prosvećeni i Slobodni, a vi ostali koji to sve ne razumete kgb ekstremni zatucani…
Lepo sam najavio da je kgb spremio celo ludilo zbog otvaranja OI. Jeste, svetina zna kako izgleda Leonardova Tajna večera pa su u momentu povezali scenu i sliku. Važi. Većina nije ni gledala. Pa sve do juče su Leonarda uračunavali u katoličkog kako oni kažu "pedera", a sad…
— Goran Vukajlović (@sofi2022_2023) July 27, 2024
Izgleda da je reditelj, scenarista, ko god, predvideo reakciju primitivaca pa im je podmetnuo scenu iz Pira bogova Jana Harmenca van Bijerta, koji se čuva u muzeju u Dižonu.
— Goran Vukajlović (@sofi2022_2023) July 27, 2024
U centru nije Isus, već krunisani Apolon, a u prvom planu je opruženi Bahus/Dionis. Kakva genijalnost.… pic.twitter.com/xIaEtigqSZ
Erős Pista wrote:Ovo "ubijanje monarha" se valjda odnosi na Gojirin nastup.Tko nije s nama taj je kgb ekstremni zatucani bigot.
Mi nismo levičari, ali su nam cool sprdanja sa hrišćanstvom i ubijanja monarha, tj u tome vidimo visoki estetski i etički ugođaj.
Jer mi smo Prosvećeni i Slobodni, a vi ostali koji to sve ne razumete kgb ekstremni zatucani…
Nektivni Ugnelj wrote:Srbi se zgražavaju nad ubijanjem monarha, part 2.
Nektivni Ugnelj wrote:Erős Pista wrote:Ovo "ubijanje monarha" se valjda odnosi na Gojirin nastup.Tko nije s nama taj je kgb ekstremni zatucani bigot.
Srbi se zgražavaju nad ubijanjem monarha, part 2.
Nektivni Ugnelj wrote:+1
Nektivni Ugnelj wrote:Erős Pista wrote:Ovo "ubijanje monarha" se valjda odnosi na Gojirin nastup.Tko nije s nama taj je kgb ekstremni zatucani bigot.
Srbi se zgražavaju nad ubijanjem monarha, part 2.
Nektivni Ugnelj wrote:Svima su puna usta Jadarita
A za Habzburg-Burbonku niko ni da pita
ficfiric wrote:Nektivni Ugnelj wrote:+1
Da ne bude da oplakujemo samo tudje monarhe, i svoje zalimo sve u 16
Nektivni Ugnelj wrote:Svima su puna usta Jadarita
A za Habzburg-Burbonku niko ni da pita
“Velika strategija Mađarske” - under construction
— Nikola Tomic (@TomiccNikola) July 29, 2024
by Viktor Orban
Vredno pažnje!
Lecture of Prime Minister Viktor Orbán at the 33rd Bálványos Summer Free University and Student Camp https://t.co/YJkfSeH6ln via @PM_ViktorOrban
Erős Pista wrote:“Velika strategija Mađarske” - under construction
— Nikola Tomic (@TomiccNikola) July 29, 2024
by Viktor Orban
Vredno pažnje!
Lecture of Prime Minister Viktor Orbán at the 33rd Bálványos Summer Free University and Student Camp https://t.co/YJkfSeH6ln via @PM_ViktorOrban