Sad prosto nemaju zašto da se štekaju, jedini način da dobiju ležerno treće kolo je da full throttle razvale u prva dva.
Euro neuro 2024
- Post n°26
Re: Euro neuro 2024
Format je ohrabrio neodlučne, a to su bile ekipe sa okej kvalitetom koje su grupu ipak za svaki slučaj igrale na sigurno.
Sad prosto nemaju zašto da se štekaju, jedini način da dobiju ležerno treće kolo je da full throttle razvale u prva dva.
- Post n°27
wrote:Format je ohrabrio neodlučne, a to su bile ekipe sa okej kvalitetom koje su grupu ipak za svaki slučaj igrale na sigurno.
Dobar je format, ja volim to kad treći idu dalje (upravo zato sto si napisao)
Hrvatska jako loše
- Post n°28
Nektivni Ugnelj wrote:wrote:Format je ohrabrio neodlučne, a to su bile ekipe sa okej kvalitetom koje su grupu ipak za svaki slučaj igrale na sigurno.
Hrvatska jako loše
Puno slabiji tim nego onaj iz Katar, a naročito od onog iz Rusije. Španija mi djeluje manje zajebano nego što to trenutni rezultat kazuje ali imaju ekipu za finale. Opaka kombinacija mlađarije i iskusnih. Da se kladim stavio bih novce na prolaz Hrvatske i to kao drugoplasirane.
Format je preslikan sa svjetskih prvenstava na kojima je bilo 24 učesnika. Dosta prostora za muljanje u zadnjem kolu, pada mi na pamet meč Austrija - SRNjemačka '82.
Last edited by fikret selimbašić on Sat Jun 15, 2024 8:00 pm; edited 3 times in total
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°30
Nektivni Ugnelj wrote:Onda bi isli na Svabe.
Stare mušterije
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°31
Kapa dole Petkovicu
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°32
Koliko je Var, a prizivao sam ga decenijama, ubio fudbalsku igru. Manje pratim nego prije, samo SP, EP, LŠ i proljeće u LE. Da gledam kao prije dvadeset+ godina, možda bi mi manje skrnavio, preduge pauze, česti prekidi, deset+ minuta dodatka na kraju, a utisak je da puno manje fudbala gledam. Sam današnji fudbal mi se dopada, ne dopada mi se sječenje meča. Još uvijek nisam za ukidanje vara, neka ga.
Krretanje i pozicioniranje Španaca na svojoj polovini dok Hrvatska napada. Dobra slika/gif negdje pred kraj, nakon penala, Hrvatska kreće u napad sa svoje polovine a Španci u nekoliko sekundi dva puta čine preobraženije iz 442 u 433, na tri nula vodstva. Prefektno u svakoj sekundi, za finale spremni.
Nektivni Ugnelj wrote:wrote:Format je ohrabrio neodlučne, a to su bile ekipe sa okej kvalitetom koje su grupu ipak za svaki slučaj igrale na sigurno.
Hrvatska jako loše
Puno slabiji tim nego onaj iz Katar, a naročito od onog iz Rusije. Španija mi djeluje manje zajebano nego što to trenutni rezultat kazuje ali imaju ekipu za finale. Opaka kombinacija mlađarije i iskusnih. Da se kladim stavio bih novce na prolaz Hrvatske i to kao drugoplasirane.
Format je preslikan sa svjetskih prvenstava na kojima je bilo 24 učesnika. Dosta prostora za muljanje u zadnjem kolu, pada mi na pamet meč Austrija - SRNjemačka '82.
Krretanje i pozicioniranje Španaca na svojoj polovini dok Hrvatska napada. Dobra slika/gif negdje pred kraj, nakon penala, Hrvatska kreće u napad sa svoje polovine a Španci u nekoliko sekundi dva puta čine preobraženije iz 442 u 433, na tri nula vodstva. Prefektno u svakoj sekundi, za finale spremni.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°33
Jeste. Vratio sam delove meča da pogledam ponovo.
- Post n°34
Fljamurtarizacija Italije. 24. sekunda.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°36
najbrži gol u istoriji eurafikret selimbašić wrote:Fljamurtarizacija Italije. 24. sekunda.
ed
L O L DUGO VAM JE I TRAJAO
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°37
GROKSNektivni Ugnelj wrote:Loš početak za stabilokratiju
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°38
stice se utisak da italija moze bukvalno kad god oce da napravi sansu protiv albanaca
a albanci pritom su ostavili sasvim solidan utisak, nisu uopste pushovers
a albanci pritom su ostavili sasvim solidan utisak, nisu uopste pushovers
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°39
dajmo nemojmo
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°40
Btw this is Madrid player pic.twitter.com/RdHQSIgF0l
— ????????????????????????✰ (@Darrenwontmiss) June 15, 2024
- Post n°41
bukvalno su se provukli na kraju sa pobedom, italijani govna cak i kad su boljiVilmos Tehenészfiú wrote:dajmo nemojmo
_____
- Post n°42
Albanezi su se muski borili, ali razlika u taktickom pristupu, da ne kazem pismenosti je ocigledna. Tim receno, sudija je ipak perfidno navlacio za ITA, jbg.
- Post n°43
Evo ne znam... ja sam video tim koji je naterao Albance da se grcevito brane dok im nisu dali dva gola. Kada su to uradili, igrali su dovoljno dobro da Albanci nijednom do kraja utakmice ne sutnu u gol.Daï Djakman Faré wrote:bukvalno su se provukli na kraju sa pobedom, italijani govna cak i kad su boljiVilmos Tehenészfiú wrote:dajmo nemojmo
Ti si video da su se Italijani provukli. Ja sam. koneptualno, video utakmicu Svajcarska - Srbija od pre 2 godine: cak i kada je Srbija vodila, bilo je jasno da ce Svajcarci dati onoliko golova koliko ce im biti potrebno da pobede.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°44
Imala je Albanija nekoliko napada pred kraj, jednu ozbiljnu sansu
_____
????
- Post n°45
Kiksi ponovo poceo da se kurci, kaze napadamo engleze i igraci poceli da lupetaju za njim. Necemo prec pola terena dva put sutra
- Post n°46
sutra je skoro pa neverovatan jubilej sa srpsku repstaciju: punjenje mreze protiv ARG sa WC 2006 proslavlja punoletstvo i to bukvalno na istom stadionu gde se doticno punjenje desilo i to ovog puta protiv druge ekipe iz 1 sesira i favorita za osvajanje.
dakle ili ozbiljno skidamo gelzenkirhensku kletvu pa sledi gamma ray burst, urusavanje spacetimea, promena zakona fizike - ili nam sleduje jos 18 godina nesrece, nema trece
dakle ili ozbiljno skidamo gelzenkirhensku kletvu pa sledi gamma ray burst, urusavanje spacetimea, promena zakona fizike - ili nam sleduje jos 18 godina nesrece, nema trece
_____
- Post n°47
Heh, secam se da sam pre tekme dao otkaz a onda seo sa kolegama da gledam tekmu. Oni su navijali za SCG, ja naravno protiv. Pre tekme kolege su bile u fazonu "e, jbg, sto dajes otkaz, aj nemoj zajebavati, daj koji ti je" a na poluvremenu je bilo "jesi li ti dao otkaz? idi sad kuci, koji ces kurac ovde"
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°48
ahahahah, ako su ti rekli, kad si baksuz
_____
- Post n°49
uprkos kiksiju, suludim taktickim postavkama, snsu i rezoluciji u UNu
- Post n°50
Janko Suvar wrote:Imala je Albanija nekoliko napada pred kraj, jednu ozbiljnu sansu
Jeste, kao i svako ko naleti italijansku Italiju na nekom turniru. Nekima pođe za nogom i da ih nadigraju, imaju 60-70 vremena loptu u posjedu, uspije im i da toliko vremena provedu na italijanskom dijelu terena, stvaraju i nekakve šanse ali ipak izgube na kraju. Italija moćna na svoj stari načinm turnirski meč u kom igraju koliko treba za pobjedu i prolaz, uz malo dodatnog gasa za raju kad se ukaže prilika a sinoć se ukazala pa je tu bilo i viška trke i čestih iskušenija za odličnog albanskog golmana. Onako branilac titule i treba da odigra prvi meč. Mogu daleko ali ih ipak stavljam iza Španije, tu su negdje sa Njemačkom, za jasniji uvid, treba da i njih i Nijemce vidim kako se nose sa zahtjevnijim protivnikom od borbene ali fudbalski tanke Albanije i tužne nesretnice Škotske.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.