Nektivni Ugnelj wrote:Da, ali na.kom jeziku se.to tako kaže u ovom kontekstu
Дете лошег преводиоца не разликује шоу од шоуа.
Nektivni Ugnelj wrote:Da, ali na.kom jeziku se.to tako kaže u ovom kontekstu
Da li je ovo realno?
— Fredi (@lazarevic_68) January 17, 2024
Srbija u jednoj slici.
Dok nam se država rastače na sastavne delove, dok bauljamo kao magarci u magli, kreten pravi sneška belića u Davosu oslobođen briga i problema... pic.twitter.com/I87a9hPGeA
Rusi imaju dve Zvezde smrti (Death Star). Jedna je sakrivena iza tamne strane Meseca, a druga ugradjena u Ganimed, Jupiterov mesec. Niko o tome ni reč da napiše, jer Rusima ne odgovara da se zna zbog klimavog rata u Ukrajini (narod bi tražio da se tajno oružje iskoristi), dok Amerikanci ćute zbog izbora u SAD. “Pametnom dosta.”
(Dart, 19. januar 2024 20:10)
moj teča milutin (laka mu ganimedska gruda) je obavljao malerske radove na zvedi smrti sa ganimeda. mesečni video razgovori sa tečom su i dan danas najlepši momenti sećanja kad se familija okupi.
(dude, 19. januar 2024 23:44)
B92, naravno.beatakeshi wrote::lololo:Gde skupljaš ovo drago kamenje?
Maršal Tito
prije 9 sati
Mora da je toplo oko srca ekipi koja se koprca u blatu i snijegu Ukrajine dok ih dronovi rastavljaju na sastavne djelove. Sa zadnjim dahom kažu: bitno da vožd može gledati slap dok ispija najbolje zapadno vino u svojoj dizajnerskoj odjeći iz Italije. Za to sam došao ovdje umrijeti ko pseto.
+100 -7
konjski nil wrote:Maršal Tito
prije 9 sati
Mora da je toplo oko srca ekipi koja se koprca u blatu i snijegu Ukrajine dok ih dronovi rastavljaju na sastavne djelove. Sa zadnjim dahom kažu: bitno da vožd može gledati slap dok ispija najbolje zapadno vino u svojoj dizajnerskoj odjeći iz Italije. Za to sam došao ovdje umrijeti ko pseto.
+100 -7
Владимир Путин - стан површине 153,7 квадратних метара. м у Москви (на неодређено време по налогу владе), стан 77 кв. м и гаража од 18 кв. м у Санкт Петербургу. Три аутомобила - ГАЗ М21 (1960), ГАЗ М21 (1965), Нива (2009), Скиф ауто приколица (1987).
Glogovaca
11.03.2024 14:36
Bravo! Švedska na evropskom putu!