Šabac
- Post n°902
Re: Šabac
Posted by Šabačke Vesti on Петак, 29. јануар 2021.
ne umem da ubacim fb post, pa evo ovako
=AZUut7hvJ_VVV9QuOsKgLmEtZyQB8VCk9_gVRPD65iw6nsp8v7ixnRgwl7d0TbVbFiay6KM9Apdqq6dl2_5mNoPdSiZDH1G7dWxyipfMDr_nLEbf5p_xub_11incRhTVliAF9AhVqRza-LiyAJ73hrfk-QUl9pqEEc6sSOi45DIkciy6JDdL5KXxZMjyt21jt0o&__tn__=-UC%2CP-R]Šabačke Vesti
[size=11]2 h ·
[/size]
PIŠE I.P. - Na putu Sevarice-Drenovac postavljena sveca na sredini puta, tacnije na beloj liniji, a sa strane dva bela carsafa, jedan postavljen na drvetu u obliku krsta. Sveca se sama 3x ugasila i upalila. Sta nas moze jos snaci? Policija izasla na uvidjaj. Ne morate da ostavljate moje puno ime i prezime, dovoljni su inicijali. Hvala!
na linku ima i fotki
https://www.facebook.com/vestisabac/
- Post n°905
Juce su delili aprilske nagrade, ocekivano je bilo da nagradu za razvoj demokratije dobije Vucic a i sve ostale nagrade su podelili sami sebi (jedino za ovog u kolicima ne znam da li je njihov). Znaci, nisu mogli nahvatati nikog ko bi zeleo da od njih dobije nagradu
Na primer, drugi s leve strane je glavni sns bot fizijatar015 sa tvitera, desno je dr Milimetar sa onog starog klipa
Na primer, drugi s leve strane je glavni sns bot fizijatar015 sa tvitera, desno je dr Milimetar sa onog starog klipa
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°906
kako na slici ove razlikuješ od DS?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°907
Brt, ovaj drugi je bio u svim strankama osim DS-a. Od toliko mogucnosti, ubo si tacno onu stranku u kojoj ih nije bilo. Najjaci momenat je bio kad je preleto kod Ljajica ili u PUPS i to na mesto predsednika gradskog odbora da bi dan kasnije preleteo u sledecu stranku. Btw, "gradonacelnik" je bio u G17
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°908
drago mi je da vidim da je DS najbolji.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°909
kaze se "koristi kolica", budimo pristojni.
_____
????
- Post n°910
Inace, za samo par meseci pod sns-om se vidi ogroman napredak.
Grad nije bio ovako zarastao i prljav od devedesetih. Komunalce sam ranije vidjao svakog dana. Znam i gde su hvatali krivine i pili kafe. U poslednjih nekoliko meseci u mom komsiluku sam samo jednom video jednog cistaca ulice i jednom sam video coveka kako kosi trimerom i to je sve. Tamo gde klinci igraju fudbal lopta ne moze da se kotrlja
Grad nije bio ovako zarastao i prljav od devedesetih. Komunalce sam ranije vidjao svakog dana. Znam i gde su hvatali krivine i pili kafe. U poslednjih nekoliko meseci u mom komsiluku sam samo jednom video jednog cistaca ulice i jednom sam video coveka kako kosi trimerom i to je sve. Tamo gde klinci igraju fudbal lopta ne moze da se kotrlja
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°911
Родна година.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°912
Janko, tvoj ljubimac doveo Balasevica u Sabac pa mu raja zvizdala
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°915
Deluje da se sprema pekarski rat.
Pre dosta godina jednu malu pekaru je drzao neki Gluvac. Imao je dobar hleb. Fotka je sa streetview.
Taj pekar je umro pre najmanje 20 godina. Posao je nastavljen i posle smrti a pre pet-sest godina, resili su da malo uloze u marketing, da nasminkaju lokal tako da su nagrnuli kupci iz svih delova grada. Uvek je puno.
Ove godine su resili da preko puta sazidaju objekat i da se tu presele, stari lokal bas mali. Pekara Kod Gluvaca je preseljena u nov lokal preko puta starog, pre dve nedelje
Medjutim, juce je u starom lokalu otvorena nova pekara i zove se - Kod Gluvaca Sad imamo dva gluvaca - jedan preko puta drugog
Pre dosta godina jednu malu pekaru je drzao neki Gluvac. Imao je dobar hleb. Fotka je sa streetview.
Taj pekar je umro pre najmanje 20 godina. Posao je nastavljen i posle smrti a pre pet-sest godina, resili su da malo uloze u marketing, da nasminkaju lokal tako da su nagrnuli kupci iz svih delova grada. Uvek je puno.
Ove godine su resili da preko puta sazidaju objekat i da se tu presele, stari lokal bas mali. Pekara Kod Gluvaca je preseljena u nov lokal preko puta starog, pre dve nedelje
Medjutim, juce je u starom lokalu otvorena nova pekara i zove se - Kod Gluvaca Sad imamo dva gluvaca - jedan preko puta drugog
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°916
napravio bi Kulacin tekst o tome da je jos uvek zaposlen u vodovodu
_____
????
- Post n°917
Ne pokriva on tu rubriku
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°918
1 znak
Izgorela prodavnici pri hramu Svete Trojice na Letnjikovcu
Prodavnica pri hramu Svete Trojice na Letnjikovcu noćas je potpuno izgorela. Vatra je izbila posle ponoći i vatrogasci su obavešteni oko 1.00 sat. Kada su došli na lice mesta požar se razbuktao, a objekat koji je bio u potpunosti od drveta nije mogao da se spase. Sprečeno je da se vatra proširi na šumu ili samu crkvu i da šteta bude znatno veća.
Starešina hrama Rade Todorović se zahvaljuje svim parohijanima i dobortvorima koji su se javili da pomognu. Obnova prodavnice će početi već sutra.
Zahvalnost je upućena i vatrogascima-spasiocima i Policijskoj upravi Šabac na brzoj intervenciji.
Uzrok požara će biti naknadno utvrđen.
Glas Podrinja
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°919
ficfiric wrote:
Uzrok požara će biti naknadno utvrđen.
У овом случају нема шта да се утврђује. Божија воља.
А и доказ за бар једну тврдњу из њихове једне књиге - кад је онај истерао трговце и банкстере из цркве, нису отишли далеко, још су пред вратима.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°924
Aprilske nagrade ove godine dodeljene su: za razvoj demokratskih vrednosti i poštovanje ljudskih prava i sloboda voditelju Ognjenu Amidžiću
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°925
Die Patriotin
@MarijaRatkovic
·
50m
Komuljare su toliko branili crkvu da je moja mama stanovala kod popadije u Zemunu koja je na divlje izdavala sobe jer po kanonu ne sme da radi. Kad slušam tviter me da ni tad nisu išli u zatvor ni zbog kanona ni zbog povrede kanona. Možda je stanarinu ostavljala ko prilog.