Utvara wrote:Ја сам уверен да зна шта ради.
moze i tako da se kaze, s tim da je blize istini da misli da zna sta radi. to mi se cini spot on.
Utvara wrote:Ја сам уверен да зна шта ради.
AZ-5 wrote:kako moze da bude pomocnica heteroseksualnom gradonacelniku muskarcu?
dr. Labrador Špegelj wrote:Ali koliko treba da si bedan da sebe i drugaricu nazivaš Šapčankama veka?
disident wrote:Pa zato kazem, mozda je prazna puska i blefiranje, sa druge strane sns hoce da se osveti za ponizenje malog, samo nikako da odaberu odgovarajucu metu za pokaznu vezbu. Nije ni njima u interesu da se sad odmotava klupko zvano kupovina diploma
Vi morate da shvatite da osim što sam se izula i suknja se podigla do grla i ovaj metalni okov kao simbol moje potčinjenosti patrijarhatu krenuo da me davi - JA SAM BRE AVANGARDA OVE ZEMLJE. I ovaj rančić miš iz svemira s raketom koja predstavlja možda penis eto to imam u životu. pic.twitter.com/vqSMMbvswe
— Die Patriotin (@MarijaRatkovic) 20. децембар 2019.
Pa ipak mislim da grešiš - Hana je prva od javnih ličnosti podržala moju inicijativu i baš jako voli inostranstvo a opet mislim da si hteo da pljuneš nekog muškarca pa si se okliznuo na bananu mizoginije...
— Die Patriotin (@MarijaRatkovic) December 20, 2019