Šabac
- Post n°126
Re: Šabac
Poceli su nesto da se prepucavaju oko doma jna. Verovatno je ovo posledica toga.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°127
1 iskop
Ivan Doskovic @idoskovic 7m7 minutes ago
Uspeh Stanislava Vinavera na kraju 4. razreda gimnazije u Sapcu. Svasta se iskopa
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°128
Najgore ocene iz crtanja i pevanja. I vladanja.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°129
E. to me podseca na moje ocene u osnovnoj. Dvojke iz likovnog (crtao hemiskom), OTO-a (hvatao zjale), srpskog (iz inata od drugog razreda nisam ucio pesmice napamet), trojku iz fizickog (nisam nosio opremu, igrao fudbal u farmerkama), vladanje promenljivo, itd
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°130
Evo ga još jedan znameniti Šapčanin na RTS.
Navodno je Doris Dragović zbog njega htela napustiti Lijepu našu i postati Srpkinjom!
Navodno su zbog njega, 80-ih i početkom90-ih, najlepše žene SFRJ posećivale Šabac.
Od polovine 90-ih je ugostitelj, kafana mu je interno zvana "Poslednja šansa" (ne znam kako
se stvarno zove ili kako se zvala, ne znam ni da li radi još uvek) i u svom UO šarmira isključivo Šapčanke.
Mile Isaković
Navodno je Doris Dragović zbog njega htela napustiti Lijepu našu i postati Srpkinjom!
Navodno su zbog njega, 80-ih i početkom90-ih, najlepše žene SFRJ posećivale Šabac.
Od polovine 90-ih je ugostitelj, kafana mu je interno zvana "Poslednja šansa" (ne znam kako
se stvarno zove ili kako se zvala, ne znam ni da li radi još uvek) i u svom UO šarmira isključivo Šapčanke.
Mile Isaković
- Post n°131
Bivsi kandidat za gradonacelnika
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°132
Još jedan prilog za biografiju.
Nisam to znala.
Ispred koga?
Nisam to znala.
Ispred koga?
- Post n°133
Mislim da je bilo 2004. godine. Glasalo se bas za gradonacelnika. Predlozila ga je Kariceva stranka a on je prihvatio kandidaturu iako nije bio njihov clan, koliko znam.
O njemu imam pozitivno misljenje i ne mislim da mu je cilj bio nekakvo muljanje.
O njemu imam pozitivno misljenje i ne mislim da mu je cilj bio nekakvo muljanje.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°134
Manje više je ok, ne poznajem ga.
Imam (tačnije drugarica i ja) sa njim ružnu epizodu džiberskog startovanja, ali valjda kako godinama nije morao da vežba, manir mu se izgubio:)
On je valjda prvi pravi šabački selebriti?
Imam (tačnije drugarica i ja) sa njim ružnu epizodu džiberskog startovanja, ali valjda kako godinama nije morao da vežba, manir mu se izgubio:)
On je valjda prvi pravi šabački selebriti?
- Post n°136
Pa medijska pompa, paparaci, gde je, sa kim, šta radi?
Na tu vrstu popularnosti mislim.
Punio je i žute stranice tad. (Moja sestra skupljala sve što se o njemu napisalo, ja bila klinka
a ona tinejdžerka, pre par godina pri nekom sređivanju svega oko kuće nađemo i to.)
Na tu vrstu popularnosti mislim.
Punio je i žute stranice tad. (Moja sestra skupljala sve što se o njemu napisalo, ja bila klinka
a ona tinejdžerka, pre par godina pri nekom sređivanju svega oko kuće nađemo i to.)
- Post n°137
Kako vas je startovao, aj ispričaj
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°138
A Branislav Lecic? On je poceo da snima malo pre titule prvaka Metaloplastike ali ne znam da li je bio selebriti i da li je tad bio Sapcanin.
Ne znam da li je bilo zute stampe pre osamdesetih ali osim Isakovica, pratili su mediji podjednako i Vujovica, koliko mogu videti u staroj stampi, tako da bi Mile mogao biti jedan od prvih (ako su prvi)
Ne znam da li je bilo zute stampe pre osamdesetih ali osim Isakovica, pratili su mediji podjednako i Vujovica, koliko mogu videti u staroj stampi, tako da bi Mile mogao biti jedan od prvih (ako su prvi)
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°139
Ma glupost, otrcane fraze, mahanje statusnim simbolima, praznjenje dela lokala da bi bio sam sa nama...
Prilično neprijatno.
Doduše, verovatno smo u tom trenutku izgledale ovako, pa ga je to malo zavelo:
[img][/img]
Prilično neprijatno.
Doduše, verovatno smo u tom trenutku izgledale ovako, pa ga je to malo zavelo:
[img][/img]
- Post n°140
Kad pogledam ovu fotku, čujem "Tek je 12 sati".
_____
- Post n°141
ficfiric wrote:A Branislav Lecic? On je poceo da snima malo pre titule prvaka Metaloplastike ali ne znam da li je bio selebriti i da li je tad bio Sapcanin.
ja nekako svesno ignorišem činjenicu da je Lečić Šapčanin, a nije i da je on to nešto stalno potencirao.
Moguće je da ja imam pogrešan utisak koji sam stekla na osnovu malog uzorka (starije sestre) a i Mile se potrudio da ostane prepoznatljiv lik.
- Post n°143
William Murderface wrote:Kad pogledam ovu fotku, čujem "Tek je 12 sati".
A gde bre
Ja sam tad bila u gipsy fazonu sa elementima hipija (i sad sam, samo malo svedenije).
Ovo je bio ultimativni hit te žurke (za sramim se priznati)
- Post n°144
burkholderia mallei wrote:ti si se rodila u sapcu?
Da.
- Post n°145
Videh tekst u Blicu o Slavi Kovicu pa da jos jednom jebem sve po spisku onim mentolima koji su svrljali njegov spomenik u parkicu, onima koji su ukrali njegov spomenik i gradu koji za sve ove godine nije postavio novi spomenik.
Nastavite dalje sa pricom
Nastavite dalje sa pricom
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°146
Ovo?
http://www.blic.rs/Riznica/588898/KRVAVA-PETOKRAKA-Neverovatna-prica-o-herojstvu-decaka-cije-ime-ponosno-nosi-jedan-vrtic
Pridružujem se psovkama.
http://www.blic.rs/Riznica/588898/KRVAVA-PETOKRAKA-Neverovatna-prica-o-herojstvu-decaka-cije-ime-ponosno-nosi-jedan-vrtic
Pridružujem se psovkama.
- Post n°147
Da... zaboravih 90% ovih sto su komentarisali tu vest, njima jebem samo mater
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°148
plachkica wrote:William Murderface wrote:Kad pogledam ovu fotku, čujem "Tek je 12 sati".
A gde bre
Ja sam tad bila u gipsy fazonu sa elementima hipija (i sad sam, samo malo svedenije).
Ovo je bio ultimativni hit te žurke (za sramim se priznati)
U, pa to onda već kraj devedesetih, početak 2000-ih.
Što mene nervirao taj album... nije moglo da se živi og njega par godina.
_____
- Post n°149
Mnogo mi teško ide dešifrovanje godina, ali tako nekako, mislim da je posle 5.10.
Vidiš nam osmehe, puni nade, života...
Vidiš nam osmehe, puni nade, života...
- Guest
- Post n°150
plachkica wrote:William Murderface wrote:Kad pogledam ovu fotku, čujem "Tek je 12 sati".
A gde bre
plackica alicic