"Antonov" stigao u Tivat - baca vodene bombe od osam tona
Podgorica -- Aktivni požari u Crnog Gori na primorju i u centralnoj regiji su svi pod kontrolom, a na tivatski aerodrom sleteo je i ukrajinski protivpožarni avion AN 32P.
Kanader iz Ukrajine, sleteo je sa devet članova posade i pratećeg osoblja oko 20.30 na tivatski aerodrom, a kako je ranije poručio predstavnik NATO Pjer Kazalet, on u Crnu Goru dolazi kroz NATO mehanizam za civilnu pomoć, prenosi RTCG.
Reč je o avionu tipa Antonov AN32P, čiji kapacitet je 8.000 litara vode, koji će sa dva "dromadera" Direktorata za vanredne situacije MUP-a gasiti požare na poluostrvu Luštica.
...
Nepogode
- Guest
- Post n°76
Re: Nepogode
Filipe, stiže pomoć prijatelja
- Post n°78
Ovo je Crna Gora.
_____
alt-lib
- Post n°80
Crna Gora ne postoji. To je sada isturena predstraža Hrvatske na jugu. A Albanci su im braća. Naše je da sačuvamo pola Bosne.
- Post n°81
kad posten covek vidi u sta se ovaj ex yu prostor pretvorio, prosto ti bude zao sto oni cije ime necemo pomenuti nisu napravi neko trajnije sranje tipa izlaza na karinsko more i slicno, cime bi se ova uzasna tvorevina sa gornje slike prepolovila. filipenko je sve u pravu.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°82
Kondo wrote:kad posten covek vidi u sta se ovaj ex yu prostor pretvorio, prosto ti bude zao sto oni cije ime necemo pomenuti nisu napravi neko trajnije sranje tipa izlaza na karinsko more i slicno, cime bi se ova uzasna tvorevina sa gornje slike prepolovila. filipenko je sve u pravu.
U ex-Yu prostoru samo Srbi (da malo generaliyujem) imaju fundamentalne i nepremostive probleme sa tim kako on izgleda. Mozda je do Srba?
_____
alt-lib
- Post n°83
pa jeste do njih. zasto bi se mirili sa sveopstom otimacinom na njihovu stetu? pitaj hrvata kako se oseca kada ode u crnogorsku boku.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°84
Kondo wrote:pa jeste do njih. zasto bi se mirili sa sveopstom otimacinom na njihovu stetu? pitaj hrvata kako se oseca kada ode u crnogorsku boku.
Osim Kosova, nista "nam" nije "oteto". U BiHcak imaju ono sto pre te "preraspodele" nisu imali. Vreme je da se spusti lopta.
_____
alt-lib
- Post n°85
Odgovorice ti moj ovlasceni zastupnik na ovom forumu...
_____
#FreeFacu
- Post n°87
Kinder Lad wrote:Kondo wrote:pa jeste do njih. zasto bi se mirili sa sveopstom otimacinom na njihovu stetu? pitaj hrvata kako se oseca kada ode u crnogorsku boku.
Osim Kosova, nista "nam" nije "oteto". U BiHcak imaju ono sto pre te "preraspodele" nisu imali. Vreme je da se spusti lopta.
Sram te bilo.
- Post n°88
Koliko je kanadera imala Srpska vojska Krajine?
- Post n°89
mogli su ugasiti svaki pozar svojim oklopnim vozom krajina ekspres
_____
#FreeFacu
- Post n°90
RSK nije imala ni vojni ni ekonomski niti bilo kakav potencijal bilo šta da uradi, pa ni da opstane. Sve što je postignuto, postila je JNA do kraja proleća 1992. godine, posle toga samo dekadencija, raspad i konačno propast.
- Post n°91
Mislim, zajebanciju na stranu, nama je bukvalno oteta cela Bosna, a trećina Hrvatske je etnilčki očišćena. Amputacija Crne Gore je potvrda da u zlu ima i nečeg dobrog.
- Post n°92
Hubert de Montmirail wrote:RSK nije imala ni vojni ni ekonomski niti bilo kakav potencijal bilo šta da uradi, pa ni da opstane. Sve što je postignuto, postila je JNA do kraja proleća 1992. godine, posle toga samo dekadencija, raspad i konačno propast.
ova nepotrebna racionalizacija ne bi trebalo da bude tema rasprave u ovom trenutku...
_____
#FreeFacu
- Post n°94
Filipenko wrote:zajebanciju na stranu
zajebanciju na stranu mislim da ovo treba da stavis u potpis
_____
#FreeFacu
- Post n°95
Hubert de Montmirail wrote:RSK nije imala ni vojni ni ekonomski niti bilo kakav potencijal bilo šta da uradi, pa ni da opstane. Sve što je postignuto, postila je JNA do kraja proleća 1992. godine, posle toga samo dekadencija, raspad i konačno propast.
...a onda posle 20 godina Krajišnici dočekali svojih 5 minuta:
- Spoiler:
- Post n°96
vratimo se temi, posteni madjar tibor jona dominira
"ja sam da vojnom policijom lovimo crnogorce po vracaru i da ih izrucujemo crnoj gori da gase pozar na lustici"
"ja sam da vojnom policijom lovimo crnogorce po vracaru i da ih izrucujemo crnoj gori da gase pozar na lustici"
_____
#FreeFacu
- Post n°97
Kondo wrote:vratimo se temi, posteni madjar tibor jona dominira
+ milion
S tim što bih ja proširio poluprečnik akcije "Lov na sokola" za jedno 350 kilometara.
- Guest
- Post n°98
jbt
Sputnik СрбијaПотврђен налог @rs_sputnik
#Crnogorci priznali nemoć — da su im sada#ruski avioni... https://sptnkne.ws/eV2c
- Post n°99
Ovo se ne važi, nisu stavili Drljačinu sliku.Gargantua wrote:jbt
Sputnik СрбијaПотврђен налог @rs_sputnik
#Crnogorci priznali nemoć — da su im sada#ruski avioni... https://sptnkne.ws/eV2c
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°100
Kondo, ko je šta jamio, jamio. Do slijedećeg dijeljenja, a do tada ko živ ko mrtav. Lično rađe mrtav.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.