ne razumem zašto misle da imaju pravo da rade te stvari.
moja sestra je krupnija, pa onda kad odemo kod nekih rođaka ona umesto dobro veče često dobije - nešto si se popravila?
uglavnom odgovori - a u čemu?
užas
bemty wrote:ma naravno, problem i jeste sto vecina zeli da smrsa. i ja sva ta suocavanja odradjujem iskljucivo u svojoj glavi.
nakon nesto zivota u holandiji, kad sam bila na vrhuncu zaljubljenosti i vec smo poceli da pricamo o deci i ozbiljnijem zajednickom zivotu, dodjem u srbiju na leto i sretnem nekog kog sam ovlas poznavala u srednjoj skoli. uvece, zvoni mi telefon, s druge strane on. zove da me moli da smrsam. jer kaze, ja sam toliko super, stvarno je uzasno ako me ljudi koji me ne znaju oduvek sad upoznaju kao debelu devojku. je-bo-te.
Nema veze što su i oni dal debeli dal ćelavi dal visoki metar i želju za rastom, sa njima je sve bilo u redu.
sejlor wrote:Jao, sad sam se setila još jedne da se upišaš od smeha situacije. Moj neki drugar s faksa je u jednom momentu upoznao moju nastavnicu francuskog iz OŠ (i od moje keve prijateljicu, al nebitno, ne zna se koja je relacija nebitnija) i kao skontali su da me oboje znaju i prvo što je ona rekla je: Da, super je sejlor, ali je debela, mora smršati. Sad mi smešno, ali šta znam, tad mi baš i nije bilo.
bela maca wrote:
da nisi imala viška kila, našli bi nešto drugo. ja sam bila mršava pa sam slušala priče tipa da super je belč, samo kad bi se malo doterala i ponekad se našminkala ili obukla suknju.
takvi ljudi uvek nađu nešto čime će da spuste druge.
Bluberi wrote:Kod mene je genetika u punom zamahu. Sećam se kad sam posle gimnazije krenuo u teretanu sa ortacima. Jeo neverovatne količine hrane, inače kad god bi bilo neko takmičenje za opkladu ko će više pojesti uvek su mene birali, pio proteinske šejkove i tako dalje. Krajnji rezultat posle šest meseci- nula kilograma viška za razliku od ostatka ekipe. Što je najčudnije najviše sam dizao iz bendža.
sejlor wrote:Mislim da si promašio temu, odi se pohvali na Kardiu i tretani ili negde na ishrani.
Bluberi wrote:Odakle ti ideja da se hvalim ili ložim na teretanu?
sejlor wrote:Pa kako bih ja inače znala da si najviše dizao iz bendža?
Bluberi wrote:Ma zabole me da ti odgovaram na učitavanja.
izgleda super, i na slikama i uzivo.bemty wrote:sejlor, bas mi je drago sto si se javila. po slikama koje postavljas mi delujes totalno slim&fit, i odavno se vec cudim kako to da imas percepciju da imas visak kila. po kilazi koju kazes da imas, variras izmedju manekenske i normalne tezine za tu visinu. sad mi je jasnije odakle ti ideja da ne izgledas kako treba. izgledas super, ok? recite joj da izgleda super!
lalinea wrote:izgleda super, i na slikama i uzivo.bemty wrote:sejlor, bas mi je drago sto si se javila. po slikama koje postavljas mi delujes totalno slim&fit, i odavno se vec cudim kako to da imas percepciju da imas visak kila. po kilazi koju kazes da imas, variras izmedju manekenske i normalne tezine za tu visinu. sad mi je jasnije odakle ti ideja da ne izgledas kako treba. izgledas super, ok? recite joj da izgleda super!
sejlor, znam da znas, ali moram da napisem: ta ideja da ce te neka brojka uciniti srecnijom, samopouzdanijom ili sta ja znam, je of course samo iluzija. kao, sa 62 se sebi na svidjam, a sa 59 cu se svidjati... mislim, bude tako, jedno kratko vreme, a onda povratak na normalu: "eh, da mi je...".
gagorder wrote:Neverovatan tekst na B92.
Ne znam koliko se ovde uklapa, ali meni je potpuno neverovatno sta se ovde objavljuje i koji moroni su se dokopali urednickih mesta. Intelektualna beda i jad.
evo lepo ne znam
Lupam glavu. Zasto se zgodni muskarci zabavljaju s neprivlacnim zenama. To je pitanje. Lepo ne znam. Errr, zato sto su im privlacne? Zato sto to sto se moroncini cini kao etalon privlacnosti - nekim cudom nije univerzalno? Zato sto je pravo pitanje - zasto se muskarci koje moron koji je pisao tekst smatra priblacnim ne zabavljaju (wtf?) s onim s kim isti taj moron smatra da treba da se zabavljaju?