fikret selimbašić wrote:паће wrote:
Изворно читање хиндуа провученог кроз енглески, донео Фикрет узгред.
Google translate sa ruskog na srpski.
А нема људског ока да то мало погледа пре објављивања, а?
Ни дугмићи.
fikret selimbašić wrote:паће wrote:
Изворно читање хиндуа провученог кроз енглески, донео Фикрет узгред.
паће wrote:fikret selimbašić wrote:
А нема људског ока да то мало погледа пре објављивања, а?
Ни дугмићи.
dobar dan ja sam poznati prevarant velja pečenjara kako stePoznati prevarant Velja Pečenjara, kako se svojim žrtvama predstavlja, godinama u skupocenim automobilima prilazi vozačima na benzinskim stanicama, mahom duž auto-puta, tražeći od njih par hiljada dinara za gorivo.
Saobraćajna nesreća dogodila se oko 20 sati nakon što su službenici Policijske stanice Čelić dobili obavijest da pored puta leži beživotno muško tijelo.
Jedne godine kad sam prošao Bosnom poprijeko od Višegrada do Bihaća... Prolazim kroz Rogaticu, 3 ulice, 5 kuća, niđe živa roba, ograničenje 40. Na izlasku već nema više kuća, ide okuka, oko nje šumarak, a znak prestanka ograničenja iza šumarka. Ja tu naravno ubrzao na 50, 60, 70... kad iza šumarka iskočiše 2 prometna policajca. Ništa posebno, 10km mita i vozi dalje. Ali kakav je to srdačan susret bio, kako mi se obradovaše. Ispričaše se sa mnom, te otkud si, đe si bio, te kud si pošo. Aman ljudi, dug je put preda mnom, mante se dangube. Ts, de recider još ovo, de još ono. Ama puštajte me, ljudi!hk1 wrote:bosna je to, sve je moguce
Ferenc Puskás wrote:
Često se sjetim tih dobrih ljudi i te srdačnosti.
Sreća je što nije i ugašen apsolutnom nevoljom Beograda.
симбол НАТО агресије над невино страдалом децом.
MNE wrote:kružić na i ima na "ali" ali na "radimo" nema