Russia Today
- Post n°426
Re: Russia Today
bio je i radular neko vreme, je l da?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°427
Tekst je takođe dobar primer šifrovanig govora poniklog u komunizmu (u kabinetskim obračunima koji se samo delimično izlažu široj publici), filtriranog kroz miks političkih bastardizama današnjice, u korišćenju neodređenog "oni" (jer znaju oni koji su, wink wink). To je potuljena navika muljatorske javne scene i jeftini tračeraj. Pominjanje Bibera me menja ništa, to je daleka i lagana meta.
- Post n°428
Andrea je intervjuisala političara iz tog vremena koje opisuješ, jednu Latinku Perović i to tako da tokom celog intervjua ti uopšte ne primetiš da su njih dve na nekim suprotnim ideološkim pozicijama, a Latinka nigde ne deluje tako životno i vitalno , kao tu, u njenom tekstu. Ja ne znam nikoga ko bi ispao toliko fer plej igrač prema totalnom neistomišljeniku, a da se bavi donekle javnom politikom. I sad ti kažeš da je ona "potuljena muljatorka". Andrea piše čiste duše.
- Guest
- Post n°429
Dnevna doza filozofije wrote:Andrea je prelepa mlada žena, lucidnih zapažanja, pa je patriotizam njen prirodni pravac razvoja, a to me ogromno raduje, jer mladi intelektualci nisu zavedeni, nego slede svoj um i svoje srce. Ja kod nje prepoznajem jednu krajnju iskrenost u tekstu i jedno krajnje intelektualno poštenje, kakvo samo imaju mladi, nadahnuti sanjari. To je divno što imamo nju.Erős Pista wrote:https://rt.rs/opinion/andrea-jovanovic/9420-hladna-moc-meki-rat/
Malo me uznemirava snaga tvog fokusa na ovaj forum i nedostatak sposobnosti da se shvate implikacije takvog ponašanja, a pogotovo u svetlu da si ti, koji si desetinama puta pokušavao da uđeš na forum iako ti je na njemu trajno zabranjem pristup, pretio drukanjem policiji zato što se o tvojoj profesiji piše nedovoljno lepo. Sada ću te ponovo banovati i molim te da se ne vraćaš, nisi dobrodošao i izazivaš prezir i gnušanje i stavovima i ponašanjem.
- Post n°430
ja i dalje mislim da je to zvezda koji se sali
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°431
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°433
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°435
Bokte, kolko je ovo glupo! (Slušam samo drugi deo, sa gošćom)
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°436
2017
Amerika ponovo secka Balkan: Svi Albanci u jednu državu
Sve što se dešava u Makedoniji ima veze sa Kosovom, tvrdi Ljupčo Palevski, makedonski biznismen i političar, antiglobalista i protivnik aktuelne vlasti, ali i američke politike u regionu. Najavljuje formiranje stranke koja će, kako kaže, promovisati politiku partnerstva, a ne vazalskog odnosa i sa Amerikom, i sa Rusijom.
https://lat.sputnikportal.rs/20170922/ljupco-palevski--1112763256.html
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°437
Au
_____
- Post n°438
Lepo kaze covek:
Drugi je problem sto se Sputnjik i zaslamku fejsbuk grupu hvata...
To je fejsbuk-grupa
Drugi je problem sto se Sputnjik i za
- Post n°439
Промоција следи тек након стицања дипломе или другог звања, па се онда промиче у то звање или чин (ако је промоција унутар хијерархије).
Или се пешак промовише у краљицу кад падне преко краја табле.
Не знам које од овог може да се односи на... шта су већ.
Или се пешак промовише у краљицу кад падне преко краја табле.
Не знам које од овог може да се односи на... шта су већ.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°440
https://rt.rs/srbija-i-balkan/65897-milica-vuckovic-relativizacija-ljiljana-smajlovi%C4%87/
_____
- Post n°441
ode tabaske u NATO
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°442
https://rt.rs/srbija-i-balkan/66132-izbori-specijal-4-deo-dodik-republika-srpska/
_____
- Post n°443
https://rt.rs/srbija-i-balkan/75653-lokomotiva-nikola-tanasic/
_____
- Post n°444
Potpuno sam prevideo da je Nikola Vrzić urednik RT.
- Post n°445
ledeni treci metak
_____
- Post n°446
Jedan od svetlijih trenutaka dezinformativnog sektora bezbednosnih službi.
- Post n°447
_____
- Post n°448
Гледаност тог филма је била највећа у једном биоскопу где је најављен са типфелером, м уместо р на крају.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°449
sasvim normalan tekst o realno postojećem problemu.
najjači deo mi je kada citira džeziranje ChatGPT-a na temu privatnih gradova, bez ikakve naznake motiva ili metoda, eto, usput sam pitao AI, because reasons
https://rt.rs/opinion/branko-zujovic/77555-branko-zujovic-privatni-gradovi/
najjači deo mi je kada citira džeziranje ChatGPT-a na temu privatnih gradova, bez ikakve naznake motiva ili metoda, eto, usput sam pitao AI, because reasons
https://rt.rs/opinion/branko-zujovic/77555-branko-zujovic-privatni-gradovi/
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°450
_____