Spirit of Football
- Post n°151
Re: Spirit of Football
- Post n°152
jel mister baby replika ili oriđiđi
ja sam bio malo desno od gola na severu i video kako lopta ulazi u go, međutim tu je neverovatan bio taj odjek urlanja ljudi koji se širio od severa ka drugim tribinama, zajedno sa odjekom rupe, mislim da je prošlo 30 sekundi dok poslednji čovek na stadionu nije ukapirao šta se dešava. gorko sećanje, izgubljena prva šansa da se ide do kraja što se ostvarilo tek par godina kasnije. pamtim mrkelin pičkizam da muški stigne do lopte pre golmana 1 na 1, vasilijevićevu drskost da vadi loptu koja je bila metar u golu i smoreno vraćanje kući posle poraza, kao i mnogo puta pre toga. zapravo to što smo 3 godine kasnije uradili to što smo uradili je zaista bio sticaj neverovatne sreće koji nikada ranije a ni kasnije /1992/ nismo imali.
ja sam bio malo desno od gola na severu i video kako lopta ulazi u go, međutim tu je neverovatan bio taj odjek urlanja ljudi koji se širio od severa ka drugim tribinama, zajedno sa odjekom rupe, mislim da je prošlo 30 sekundi dok poslednji čovek na stadionu nije ukapirao šta se dešava. gorko sećanje, izgubljena prva šansa da se ide do kraja što se ostvarilo tek par godina kasnije. pamtim mrkelin pičkizam da muški stigne do lopte pre golmana 1 na 1, vasilijevićevu drskost da vadi loptu koja je bila metar u golu i smoreno vraćanje kući posle poraza, kao i mnogo puta pre toga. zapravo to što smo 3 godine kasnije uradili to što smo uradili je zaista bio sticaj neverovatne sreće koji nikada ranije a ni kasnije /1992/ nismo imali.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°153
kondo wrote:jel mister baby replika ili oriđiđi
điđi kao i svi na slikama
- Post n°154
Dva dana efektivno nije bilo nastave u školi
- Post n°155
Fiery soccer game between US and Mexico ends early amid homophobic chants
https://www.cnn.com/2023/06/16/sport/usa-mexico-ends-early-homophobic-chants-spt-intl/index.html
Od 6:20 pocinje krljanje. Polivanje na 10:15. Na 10:30 "Ooooo Pu-toooo". 11:55 opet i kraj.
Oooo Pu-tooo je jedna kako da kazem tradicija, kao kad navijaci Partizana na derbiju skandiraju Ci-ga-ni Ci-ga-ni. Onda kada krene valjanje po terenu navijaci skandiraju Cu-le-ro Cu-le-ro onom koji se valja i folira. I sad se zbog toga utakmica prekida? Evo ne znam.
https://www.cnn.com/2023/06/16/sport/usa-mexico-ends-early-homophobic-chants-spt-intl/index.html
Od 6:20 pocinje krljanje. Polivanje na 10:15. Na 10:30 "Ooooo Pu-toooo". 11:55 opet i kraj.
Oooo Pu-tooo je jedna kako da kazem tradicija, kao kad navijaci Partizana na derbiju skandiraju Ci-ga-ni Ci-ga-ni. Onda kada krene valjanje po terenu navijaci skandiraju Cu-le-ro Cu-le-ro onom koji se valja i folira. I sad se zbog toga utakmica prekida? Evo ne znam.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°156
Naši navijači u Rotterdamu pjevaju prostitutkama pod prozorom pic.twitter.com/QYNB4aR9ie
— Kolajna (@_KoVlajna_) June 18, 2023
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°157
Silovanje!
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°158
Само да кажем Текелију да сам мало шетао са Манчестеровим хобитима по Минхену. Занимљиви, воле да провоцирају Немце онаки од 1.7 проске висине, доста подсећају по курчењу и висини на Турке и Арапе.
- Post n°159
Znam ih ja, onako su riđkasto-plavi, isto ko Arapi
- Post n°160
То уопште нисам помињао, нити ме занима. Него понашање и тако висински су слични. Изненадио сам се, очекивао сам височије људе у просеку.
- Post n°161
Keltska sorta, na istoku Eng su Vikinzi malo visi.
- Post n°162
rip bobi carlton
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°164
ne znam gde bih sa ovim
Saudijska Arabija domaćin Svetskog prvenstva u fudbalu 2034. godinehttps://t.co/5c6JDRWPuq
— Insajder TV (@Insajder_net) October 31, 2023
- Post n°165
plachkica wrote:ne znam gde bih sa ovimSaudijska Arabija domaćin Svetskog prvenstva u fudbalu 2034. godinehttps://t.co/5c6JDRWPuq
— Insajder TV (@Insajder_net) October 31, 2023
Na doom topik
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°166
[size=34]
[/size]Was not expecting this video to turn out the way it did pic.twitter.com/9RskUIfVr7
— Football Twats (@FootbaIITwats) November 28, 2023
- Post n°167
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence