Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Naslovnice

ficfiric

Naslovnice - Page 4 Empty Re: Naslovnice

Post by ficfiric Wed Jul 27, 2022 8:57 am

Eh, zamisljam prosecnog konzumenta Vucicevih medija kako se budi iz tromesecne kome i vidi Diksi na Hepiju i naslovnici Politike

- Naslovnice - Page 4 1251298951 Naslovnice - Page 4 1251298951 Naslovnice - Page 4 1251298951 O... o.... ona na slobodi? U medijima? Sta se to desilo? Sta je sa Vuckom, je li ziv?

- Diksi? Da da, na slobodi je, u prau je sve sto kaze, namestili su joj. Sta je sa Vuckom? Pa, bilo je atentata....

- A, znao sam (pada ponovo u komu)

_____

Uprava napolje!

Uncle Baby Billy

Post by Uncle Baby Billy Wed Jul 27, 2022 9:02 am

ipak je Branko Cvejić na tom mestu na naslovnoj, makar u Beogradu.

(Diksi na donjem delu naslovne, na većem prostoru)

_____
    ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
    Erős Pista

Post by Erős Pista Wed Jul 27, 2022 9:06 am

Naslovnice - Page 4 3579118792

Ali bez zajebancije, ovo sa Diksi je stvarno pokazna vežba da bukvalno mogu preko noći da preokrenu priču za 180 stepeni i da ne izgube praktično nikog od iz svoje ciljne grupe. Stvari koje su pisali o njoj su bile jezive i ta kampanja nije uopšte kratko trajala - čini mi se barem mesec-dva, a možda i duže. A svega par meseci nakon toga je glavni i uvaženi izvor informacija na sve teme od Belivuka do ubistva Jelene Marjanović, pa povrh toga i selebriti koji stalno prepričava svoju romantizovanu biografiju.

Et FIća

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Erős Pista

Post by Erős Pista Wed Jul 27, 2022 9:09 am

Uncle Baby Billy wrote:ipak je Branko Cvejić na tom mestu na naslovnoj, makar u Beogradu.

(Diksi na donjem delu naslovne, na većem prostoru)

Da, sad i ja vidim. Mislim da nije samo u Bgdu, nego da su zbog vesti o Cvejićevoj smrti u poslednjem trenutku promenili izgled naslovnice.

Naslovnice - Page 4 Pol_bg10

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

ficfiric

Post by ficfiric Wed Jul 27, 2022 9:11 am

Erős Pista wrote:Naslovnice - Page 4 3579118792

Ali bez zajebancije, ovo sa Diksi je stvarno pokazna vežba da bukvalno mogu preko noći da preokrenu priču za 180 stepeni i da ne izgube praktično nikog od iz svoje ciljne grupe. Stvari koje su pisali o njoj su bile jezive i ta kampanja nije uopšte kratko trajala - čini mi se barem mesec-dva, a možda i duže. A svega par meseci nakon toga je glavni i uvaženi izvor informacija na sve teme od Belivuka do ubistva Jelene Marjanović, pa povrh toga i selebriti koji stalno prepričava svoju romantizovanu biografiju.

Et FIća

Pa da, sve se moze kad kontrolises sve medije. Odatle i svi oni rezultati po anketama

_____

Uprava napolje!

Erős Pista

Post by Erős Pista Wed Jul 27, 2022 9:14 am

Ali sve to sa nula zabrinutosti da će bilo ko da se zapita šta se tu zapravo dešava i kako je moguće da Vučić "ništa nije znao".

_____

ficfiric

Post by ficfiric Wed Jul 27, 2022 9:20 am

Pa sad, prvog dana preokreta se neko i zapitao ali tesko da se danas neko seca kako su mediji pisali o njoj pre par meseci. Taj koji guta sadrzaj sa tv-a, do sada je izbombardoan svim i svacim i gde ce se secati sta je Djuka pricao zimus

_____

Uprava napolje!

Erős Pista

Post by Erős Pista Wed Jul 27, 2022 9:24 am

Da, doslovno su isti ljudi koji je sad hvala tad pričali sve najgore (ali zaista - sve najgore) o njoj.

_____

Post by beatakeshi Wed Jul 27, 2022 9:31 am

Ne volim razvlačenje Orvela tamo-amo, ali ovo je 1984 jedan kroz jedan.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Wed Jul 27, 2022 9:32 am

Jeste, jučerašnji najveći neprijatelji su današnji najdraži prijatelji i obratno.

_____

ficfiric

Post by ficfiric Wed Jul 27, 2022 9:38 am

A koliko je tesko pamtiti pri takvom ispiranju mozga, secam se da sam u jesen 2020. jednu 65+ frizerku (znaci ne neku babu koja samo sedi kuci, vec zenu koja i u tim godinama ima svoj posao i svaki dan ide da radi) ubedjivao da je tog proleca ljudima starijim od 65 godina bio zabranjen izlaz iz kuca 24 sata dnevno. Da im je tek posle mesec dana dozvoljeno da jednom nedeljno izadju u cetiri sata ujutru. Zena se toga nije secala u septembru 2020. Sta je problem za nju da proguta ovo za Diksi

_____

Uprava napolje!

Notxor

Post by Notxor Wed Jul 27, 2022 9:45 am

SNS mediji pišu o SNS kriminalcima koje brane SNS advokati, a sude im SNS sudije.
    Šta tu nije jasno?

_____
      Sweet and Tender Hooligan  
    Filipenko

Post by Filipenko Wed Jul 27, 2022 10:30 am

Notxor wrote:SNS mediji pišu o SNS kriminalcima koje brane SNS advokati, a sude im SNS sudije.
    Šta tu nije jasno?

+1

Ljudi ovde precenjuju nekakve zakone, institucije, svest, drustvenu odgovornost i slicno. Dragan Jakovljevic savrseno sublimira SNS mentalitet: Ja znam da cu kad ovi padnu morati da bezim na par godina, i kada sam to rascistio sam sa sobom vise nemam zadrsku.

I sada, sta npr. mislite da predstavlja fraza Наш циљ је да лично дођемо у сваку средину и информишемо послодавце како да искористе средства која нуди НСЗ, а која су бесплатна, бесповратна и бескаматна? To je naoko javni poziv, a u stvari znaci mig lokalnim SNS-ovcima da mu se jave za kintu, koju ce im verovatno dodeliti uz procenat, i uzeti boga pitaj koliko kinte iz (pred)pristupnih fondova, dok se mi pitamo zasto se ne oseca boljitak od tolikog puta u EU i ko kupuje tolike stanove po Novom Beogradu.

Tu ima samo jedan lek, onaj protiv koga stalno istupa Srdjan Cvetkovic.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Thu Jul 28, 2022 10:04 am

_____

Filipenko

Post by Filipenko Thu Jul 28, 2022 10:16 am

Niko da se seti da stavi prvih 10 godina.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Thu Jul 28, 2022 10:20 am

Naslovnice - Page 4 3579118792

_____

ficfiric

Post by ficfiric Thu Jul 28, 2022 10:26 pm

Objektiv

Naslovnice - Page 4 Jasen10

_____

Uprava napolje!

Filipenko

Post by Filipenko Thu Jul 28, 2022 10:46 pm

Cuveni istoricar Goran Vesic Sicve Naslovnice - Page 4 Vesi%C4%87_617x940

Naslovnice - Page 4 Zlocini-logoru-jasenovac-reprint-1980-original-1946-slika-97356987

Titov govor 9. maja 1945. godine povodom pobede, cela zemlja slusa danima, bukvalno drugi pasus:

Stotine logora tipa Majdaneka i Jasenovca, logora grozote i smrti, ostaće na vječna vremena kao jezovita opomena svim narodima da nikada više ne dopuste ponavljanje takve tragedije, da učine sve da se uzročnik te tragedije – fašizam, u korijenu uništi.

Takodje, uvek je lepo cuti voljenog marsala i naseg vrhovnog komandanta uzivo sta ima da kaze o ustasama, logorima i njihovim zlocinima.

Erős Pista

Post by Erős Pista Thu Jul 28, 2022 11:53 pm

Naslovnice - Page 4 Fyxzl310

_____

Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Thu Jul 28, 2022 11:58 pm

Lovely
    boomer crook

Post by boomer crook Fri Jul 29, 2022 12:06 am

vazno da je gej zajednica afirmisana kroz brnabu

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Jul 29, 2022 12:08 am

Da da
    boomer crook

Post by boomer crook Fri Jul 29, 2022 12:10 am

ali americka strategija na balkanu ocuvanje ustaskog pokreta. ono kognitivni slom.

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    Bleeding Blitva

Post by Bleeding Blitva Fri Jul 29, 2022 12:11 am

Binarluk

Ameri-ustaše, Srbi - Rusi, pride - boginje

_____
    my goosebumps have goosebumps
    disident

Post by disident Fri Jul 29, 2022 12:17 am

boomer crook wrote:ali americka strategija na balkanu ocuvanje ustaskog pokreta. ono kognitivni slom.
    Ljuban Karan kao stari kosovac zivi u vecitoj 1981

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete

Post by Sponsored content

Current date/time is Fri Nov 15, 2024 10:31 pm