Cousin Billy wrote:Uh kako bismo razvalili NATO da se nismo predali posle 78 dana i bez kopnene invazije
Covic: Nikad se nismo lozili na F8 ali da smo igrali hokej, bili bismo prvaci Evrope
Cousin Billy wrote:Uh kako bismo razvalili NATO da se nismo predali posle 78 dana i bez kopnene invazije
Zus wrote:Ovaj pajser general Stupar bio komandant 72. Spec brigte kad sam tamo kod njega u PA služio VJ. Ozbiljan komad budale
Nisam svojevoljno bio tamo. Prvog dana sam saznao da su naloženi regruti tamo u to vreme stizali preko veze.
Ozbiljan dril, kurčenje, majmunisanje, arkanovština itd.
Inace u ovo vreme pre 24 godine smo burazer i ja zaglavili mobilizaciju. On poslat na Kosovo (to mu je 2. Rat bio) ja pusten zbog toga sto nije 2 iz iste kuce islo dole. Martovske ide
Ferka, samo ruke.ficfiric wrote:Ma, da su krenuli, razvalili bi nas ali to ne bi stupare sprecilo da kenjaju sa "sto picke ne dodju da se sibamo jedan na jedan" i tome slicno
narodni pokret za novinarstvo pic.twitter.com/6eDl8GxPQ7
— Platipus Griša 8 (@kazi_tibi) March 27, 2023
Летећи Полип wrote:Polip je zadnje dve nedelje radio prekovremeno, plus radnu subotu i nedelju, kako bi se Vučko prošetao juče.
Kolika je satnica brtЛетећи Полип wrote:Nisam bio vani. U radionici pravim konstrukcije oko puta, i onda to neko montira tamo.
But then again, plaćaju me po satu, tako da me boli uvo.