naimetm, opstina je dobila sugestijutm da organizuje tribinu o rodnoj ravnopravnosti u trajanju od sat vremena. govorice strucnjakinjatm za tu temu, bivsa tv voditeljka, cijena, prava sitnica. 250.000 din. zena je bliskatm prijateljica ministra kome su oduzeli doktorat. izguglam da vidim ko je. pa, bravo mali, lepa snajkatm
1 tribina nedeljno, fina apanaza.
Klačarizam dana 2
- Post n°326
Re: Klačarizam dana 2
Munze tamo o Dajani Paunović:
- Post n°327
Sad vidim da je Perin mali, Marko Matić, predsednik Upravnog odbora njene Fondacije ! A vidim i da se on javlja i ispred nekakvog "Centra za odgovorne medije" koji je, takođe Dajana osnovala... Inače, na Istinomeru su lepo sažeta "reči i dela" dotične. Moram samo dodati da me je nakon čitanja ovog teksta glava počela neizmerno boleti...
- Post n°328
I njoj bih dao da bude neka ministarka. Kao nema gorih?
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°329
Ona je pre Malog bila sa Bebom P. Rekla bih da je odatle ta konekcija sa Perinim Maticem.
Nego, meni nije jasno, imajte svalere, svalerke, bacajte svoje lopovske pare na njih, ali zbog cega morate da pravite lakrdiju i da maltretirate ljude da se maju sa tim vasim intimusima kao sto razni opstinari ili oni Srbi sa Kosova moraju sa ovom budaletinom.
Nego, meni nije jasno, imajte svalere, svalerke, bacajte svoje lopovske pare na njih, ali zbog cega morate da pravite lakrdiju i da maltretirate ljude da se maju sa tim vasim intimusima kao sto razni opstinari ili oni Srbi sa Kosova moraju sa ovom budaletinom.
- Post n°330
Мислим да тај малтретман служи нечему.
СНСовци шиканирају своје општинаре и пљачкају једни друге, успоставља се хијерархијски поредак и надмоћ центра над периферијом.
Централа сада дословно пљачкају општине, терају их да "штеде" и да враћају новац у централу.
Неки, мало глупљи, се и хвале да су "уштедели" новац уместо да су га потрошили на стандардне општинске расходе, одржавање тротоара, мобилијар и јавне површине.
Општине имају моћ и новац али немају свест нити кохонес да се успротиве централи. Сви се плаше да ће их нагазити неким скандалом у новинама или у горем случају гепековати полицијом на измишљене оптужбе а после пустити.
СНСовци шиканирају своје општинаре и пљачкају једни друге, успоставља се хијерархијски поредак и надмоћ центра над периферијом.
Централа сада дословно пљачкају општине, терају их да "штеде" и да враћају новац у централу.
Неки, мало глупљи, се и хвале да су "уштедели" новац уместо да су га потрошили на стандардне општинске расходе, одржавање тротоара, мобилијар и јавне површине.
Општине имају моћ и новац али немају свест нити кохонес да се успротиве централи. Сви се плаше да ће их нагазити неким скандалом у новинама или у горем случају гепековати полицијом на измишљене оптужбе а после пустити.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°331
Meni je prilicno neshvatljivo da postavljate takva pitanja i nalazite odgovore u nekim psiholoskim relacijama. Nije tu osnovna stvar, glavno je da se izvlace i rastaljuju neke pare. Tu onda dodatno sikaniranje dodje kao bonus, deo rituala koji se mora napraviti da bi se dalo na znanje ko je glavni i ko moze da ti uzima kintu, odnosno kome moras da das deo kolaca jer zahvaljujuci tom iznad sebe i imas kolac, pa moras da udelis njegovoj drugarici, ljubavnici, sekretarici, kad ti ovaj to zatrazi. A da nema tih para, niko se ne bi cimao ni davao 5 para na drndanje sa bilo kime...
- Post n°332
te apanaze daju i svaleru/ki osecaj da nesto radi i odredjenu samostalnost. pa nije kao da zelis da te zove non-stop za svaku paru? ono opljackaj za coveka i moraces tako svaki put. nauci ga da pljacka i eto.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°334
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°335
Iz rubrike "Sve funkcionise besprekorno"
Dan posle, sve gotovo. pic.twitter.com/p0USaG5phE
— Milan Antonijević (@AntonMilan) November 16, 2022
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°336
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°337
Podaj neku sinekuricu, šaramantni gospodine.
- Post n°338
beatakeshi wrote:Podaj neku sinekuricu, šaramantni gospodine.
Родне равноправности ради, како беше мушки род од синекурица?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°339
Odgovorio sam ti na Dad Jokes temi.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°340
Kakva sinekurica, dace mu sinekurcinu
- Post n°341
Ja Milane šta ćeš da radiš kad postaneš ministar, a ja objavim poruke koje si mi slao i pričao o tome koliko je Brnabićka glupa. Šta ćeš da radiš crni ti…
— Kristal Met Dejmon (@good_neighbor) October 9, 2022
- Post n°342
Dobro je da je sa odlaskom Vulina na, za sve građane, bezbednu poziciju, njegov Srpski svet preimenovan u Zapadnobalkanski svet koji zagovara regionalnu saradnju i mir. #EUWBSummit #Zapadnobalkanskisvet
— Milan Antonijević (@AntonMilan) December 7, 2022
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°343
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°344
Valjda je poenta "dobro je... za sve", a ovo ostalo nema veze.
- Post n°345
dosta se pogrešno odrazio, sumnjam da je hteo da podrži gledište kurtija i mila da je zapadni otvoreni balkan srpsko igralište
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°346
Upotrebio je reč "zagovara" koji u ovom slučaju ima značenje koje mu daje čitalac.
Iskusno Antonijeviću, možda bude ministar od tebe.
Iskusno Antonijeviću, možda bude ministar od tebe.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°347
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°348
То је та нека Ћирјаковићевска антиглобалистичка школа.
Против страних утицаја, за домаћу тиранију на Вучићевом казану.
Да подсетим, Ћирјаковића је на скупштинској говорници бранила председница Народне Скупштине Републике Србије, Маја Гојковић.
Против страних утицаја, за домаћу тиранију на Вучићевом казану.
Да подсетим, Ћирјаковића је на скупштинској говорници бранила председница Народне Скупштине Републике Србије, Маја Гојковић.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°349
ova trojka se sama crta, ćira biljana i andrea
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°350
Биљана није толики антиглобалистички левичар, не интересује је Трећи свет, геополитика и теорија светских система.
Осим ако и то не постане помодна будалаштина за коју се београдска чаршија залепи, онда ће верглати и геополитику ако треба.
Осим ако и то не постане помодна будалаштина за коју се београдска чаршија залепи, онда ће верглати и геополитику ако треба.
_____