on i radule su kumovi, i svirali su zajedno u bendu, i kosta je bio dosta aktivan na sceni, i u nišu i u novom sadu i u osijeku, pa otud svi ti ljudi
R.I.P.
- Post n°301
Re: R.I.P.
bilo bi čudno da toga ne bude.
on i radule su kumovi, i svirali su zajedno u bendu, i kosta je bio dosta aktivan na sceni, i u nišu i u novom sadu i u osijeku, pa otud svi ti ljudi
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°302
Da, sve je tako.
Navodno, kako čujem da su rekli i Radule i Anton ( novinar iz Hrvatske; Anton iz Brejkersa i Cane su vani pa su telefonski izjavili saučešće), imao je verovatno i više od ta 3 srčana udara, nego je ćutao a tvrdoglav kao mazga.
Plus non-stop svirke...
Navodno, kako čujem da su rekli i Radule i Anton ( novinar iz Hrvatske; Anton iz Brejkersa i Cane su vani pa su telefonski izjavili saučešće), imao je verovatno i više od ta 3 srčana udara, nego je ćutao a tvrdoglav kao mazga.
Plus non-stop svirke...
- Post n°303
Nije ćutao, dva od ta tri su bila odma posle koncerata, jedan je bio posle svirke u ciklonu, pa ga je radule vozio u hitnu..
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°304
Prvi niški rok festival posvećen Kosti iz “Novembra”
- Post n°305
Peter Principle of Tuxedomoon, dead at 63
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Guest
- Post n°306
Čester Benington, pevač Linkin Parka ubio se u svojoj kući u Palos Verdesu u Kaliforniji.
- Post n°307
Au
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°308
Mislim da nijedna generacija do sada nije imala više rok zvezda koje su se ubile/overdozirale u četrdesetim.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°310
E ode Cune. Pevao mi je na brucosijadi, kako je to mocno bilo
- Post n°311
William Murderface wrote:Mislim da nijedna generacija do sada nije imala više rok zvezda koje su se ubile/overdozirale u četrdesetim.
Ovaj moderni (da ga uslovno nazovem) post-2000 svet/društvo očigledno nije blagonaklono prema svojim ocvalim i ostarelim rok zvezdama.
- Post n°312
Nije u tome fora, nego da mnogo starije i ocvalije rok zvezde žive mnogo duže.
_____
alt-lib
- Post n°313
Да бре, за Стонсе су још пре 30 година причали како су матори, истрошени, неће дуго, читав тим лекара их одржава само да изгурају турнеју, после се недељама опорављају...
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°314
ovo si isto tako mogo na najbolji spotoviUtvara wrote:William Murderface wrote:Mislim da nijedna generacija do sada nije imala više rok zvezda koje su se ubile/overdozirale u četrdesetim.
Ovaj moderni (da ga uslovno nazovem) post-2000 svet/društvo očigledno nije blagonaklono prema svojim ocvalim i ostarelim rok zvezdama.
_____
Spomen-naplatna rampa "Zoran Babić"
- Post n°316
Kinder Lad wrote:Nije u tome fora, nego da mnogo starije i ocvalije rok zvezde žive mnogo duže.
+1
Nije stvar u starosti, nego u generaciji. Eno Stonsa, Cepelina, Aerosmita, Metalike, Mejdena, zvezde k'o i uvek. Cak i Aksl Rouz muze staru slavu.
_____
- Post n°317
sta lejditron?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°319
Kinder Lad wrote:Nije u tome fora, nego da mnogo starije i ocvalije rok zvezde žive mnogo duže.
Pa to sam hteo da kažem. Nove generacije ne umeju da ostare.
- Post n°320
Kondo wrote:sta lejditron?
Oprosti, znam da si alergičan na Bugare...
- Post n°321
Utvara wrote:Kinder Lad wrote:Nije u tome fora, nego da mnogo starije i ocvalije rok zvezde žive mnogo duže.
Pa to sam hteo da kažem. Nove generacije ne umeju da ostare.
Samo ti znas sta si hteo da kazes
_____
alt-lib
- Post n°322
Pa kad brojite samo ove koji nisu pretekli. Jel capio Mark Bolan? Džimi Hendriks? Dženis Džoplin? Džim Morison? Tim Bakli?
- Post n°323
Svi u kasnim dvadesetim, jedino Bolan u tridesetoj.
_____
- Post n°324
Ovi se ubijaju-overdoziraju u cetredesetim-pedesetim.
_____
- Post n°325
Па то, било је да ко прегура дваеседму-девету, догура до шес банке. Ови трокирају на петој.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...